Διοικητικό συμβούλιο με θέμα την ενδεχόμενη συνένωση πραγματοποίησε ο Πιερικός!

Αμέσως μετά την λήξη του σημερινού φιλικού αγώνα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, διοικητικό συμβούλιο με τα μέλη της διοίκησης για το θέμα μιας ενδεχόμενης συνένωσης, και για τη συνέχιση της ομάδας.

Εκεί αποφασίστηκε ομόφωνα ότι για το καλό του Πιερικού, όποια επίσημη πρόταση φτάσει στη συνέλευση της Εκάβης για την συνέχιση της ομάδος είτε για την συνένωση της με ενδιαφερόμενες ομάδες της Πιερίας, θα γίνει δεκτή. Εκεί αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της χρονιας. Θα εξηγηθεί απο την διοίκηση για το τι οδήγησε την ομάδα σε αυτό το μονοπάτι που ακούει στο όνομα συγχώνευσης. Ενώ επίσης θα ακούσουμε και την επίσημη μεριά των ενδιαφερόμενων, για τα σχέδια, τα πλάνα τους και φυσικά τον σκοπό τους. Ενώ θα απαντηθούν και όποιες άλλες απορίες των μελών και φιλάθλων για το θέμα της εκκαθάρισης που πλέον φαντάζει μακρινό όνειρο, (για αυτό και η λύση συνένωσης είναι πλέον μονόδρομος). 

Εφόσον υπάρξει απο μεριάς των ενδιαφερομένων μια επίσημη πρόταση κάποιας ή κάποιων ομάδων του νομού μας για την συνένωση τους με τον Ιστορικό Πιερικό και τους αδιαπραγμάτευτους όρους να είναι δεδομένους, και αφού η σημερινή διοίκηση τσεκάρει την περίπτωση απο όλες τις μεριές της σύμφωνα πάντα για το καλό του Πιερικού και τα συμφέροντα του... αμέσως θα ανακοινωθεί ημερομηνία συνελεύσεως (που αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει στις επόμενες τρεις εβδομάδες).
 Ενώ απο την μεριά του Αιγινίου, ακούγεται ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ.Νιώπα με τον ισχυρό άνδρα της Πύδνας Κίτρους, κ.Ντούμο για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην ισχυρή συνένωση που ετοιμάζουν με πρόταση τους οι άνθρωποι της Β.Πιερίας. Αφού ολοκληρωθούν και κάποιες διαδικασίες και παρθούν αποφάσεις θα ετοιμάσουν την επίσημη πρόταση τους.

6 σχόλια:

  1. Επειδή σε αυτόν τον σύλλογο έχουν καταλυθεί εδώ και χρονια βασικές καταστατικές λειτουργίες καλά θα είναι πρώτα να γίνει ΓΣ με θέμα διοικητικός, οικονομικός, απολογισμός να ξεκαθαρίσει ποια μέλη του ΔΣ έχουν παραιτηθεί ποια συναιχειζουν,γιατί δεν έχει προχωρήσει η εκκαθάριση, εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα των μελών του ΔΣ έτσι ώστε την επόμενη χρονιά ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να πρωταγωνιστησει , και τέλος ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ....Ο ΝΙΟΠΑΣ??? Ο ΝΤΟΥΜΟΣ??? Ο ΓΑΒΡΙΔΗΣ??? η' Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή οικονομική δυνατότητα των μελών είναι να τρέξουν την ομάδα στη Γ' και πλέον με μικρότερο μπάτζετ. Από τη στιγμή που δεν προχωρά η εκκαθάριση (υπάρχει ενα βουνό νομικών και οικονομικών προβλημάτων που την εμποδίζουν, κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν κι άλλες ομάδες με παρόμοιο πρόβλημα). Ποιος θα βάλει χρήματα όταν ξέρει πως η ομάδα και πρωταθλήτρια να βγει δεν θα ανέβει; Από την άλλη αν υπάρξει μία πρόταση που θα μας ικανοποιεί σε βασικά θέματα και η οποία θα έχει προοπτική για τα ρετιρέ της βαθμολογίας γιατί να την απορρίψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή υπάρχουν μπαμπούλες.. και του παρελθόντος και ως μέλη.. Θα πούμε εμείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μπαμπούλες καλά θα κάνουν να πάρουν τον...μπούλο γιατί αρκετά ξευτέλισαν την ομάδα. Αυτοί είναι τόσο βόδια που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διασύρονται και να βρωμίζουν το όνομα τους στην πόλη και στο πανελλήνιο γενικότερα. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ όμως δεν είναι ούτε μαγαζάκι τους, ούτε ιδιοκτησία τους.
    Τον μπούλο γιατί τους αληθινούς μπαμπούλες δε τους έχουν δεί ακόμη και πιστέψτε με δε θέλουν να τους δούν.
    Κάναμε υπομονή αυτά τα χρόνια και υπομείναμε την ατίμωση και τον εξευτελισμό αλλά τώρα που υπάρχει λύση άν δε γίνει το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο της, θα αρχίσουν να ηχούν τα όργανα και όποιον πάρει η μπάλα.
    Το νού σας. Η υπομονή έχει και τα όρια της πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χαλαρώνετε λιγο με τις αγριάδες απο τα σχόλια; Γιατι όταν έρχεται η ώρα της ΓΣ κανετε όλοι τουμπεκί και σας κάνουνε γατάκια οι μπαμπούλες.θελει σοβαρότητα και ψυχραιμία και όλα θα γίνουν.

      Διαγραφή
  5. Πιστεύω θα γίνει μία Γ.Σ. όπου θα αναλυθούν τα οικονομικά δεδομένα της χρονιάς. Στην ουσία το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ το σήκωσαν στην ουσία δύο άτομα. Άρα θα εξηγήσουν που ξόδεψαν τα χρήματα τους. Από κει και πέρα θα πρέπει να γίνει συζήτηση για την επόμενη μέρα. Θέλουμε μία ομάδα καθαρή, με στόχους πρωταθλητισμού. Αυτός που θα εγγυηθει τα παραπάνω θα έχει την στήριξη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!