Ηττήθηκε ο Πιερικός που έπαιζε με 10 παίκτες απο το 50΄!

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε απόψε στο Α'ΔΑΚ η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα με σκορ 
0-2. Με παίκτη λιγότερο για πάνω απο 40 λεπτά (αποβλήθηκε ο Τριανταφυλλίδης) δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-0 καθώς μετά την κόκκινη, η απόδοση και οι όποιες προσπάθειες για πιέσεις στην εστία του Ολυμπιακού μειωθήκαν σε μηδενικό βαθμό. 
Έτσι στο 52' έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη, ο σκόρερ της κατηγορίας Φλίγκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ίδιο έπραξε και στο 85ο λεπτό όταν τσίμπησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πραγματοποίησε το τελικό σκορ 0-2. Ο Πιερικός ανήμπορος να αντιδράσει καθώς πέρα απο την αριθμητική έλλειψη, δεν υπήρχε και η απαραίτητη ψυχολογία και τα τρεξίματα..
Έτσι ήρθε η δεύτερη ήττα της ομάδας του Πιερικού στο πρωτάθλημα, μια ήττα που θα ξεχαστεί άμεσα, διότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα που ενδεχομένως θα κάνει περίπατο την κατηγορία και έτσι δεν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση ο συγκεκριμένος αγώνας, καθώς προέχει ο επόμενος αγώνας ''στα μέτρα του φετινού Πιερικού'' στα Τρίκαλα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, και εκεί η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα μπορεί να καταφέρει να αποσπάσει και την νίκη.Ενώ θα λείψουν οι Τριανταφυλλίδης, Σοιλεμεζόγλου. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κραγιόπουλος που η απουσία του ήταν ιδιαίτερα αισθητή στον σημερινό αγώνα. Τέλος, Ο Πιερικός παραμένει στους 6 βαμούς σε 6 αγώνες.
 Σε λίγο θα ανεβεί βίντεο απο την συνέντευξη τύπου με ερώτηση από το PNews:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Ουμπέρτο, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Τριανταφυλλίδης, Νταντίνι (67′ Γελαδάρης), Ριβελίνο, Λούγκος, Καραμανώλας (46′ Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (80′ Καμαρά).

Ολυμπιακός Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι (46′ Αναστασίου), Οικονόμου (87′ Μπρίτος), Σταύρου, Δωματάς, Ευθυμιάδης (80′ Κολημήτρας), Φλίγκος.

6 σχόλια:

  1. Ιδού τα αποτελέσματά σας κύριοι της "διοίκησης"!!!
    [img]https://i.imgsafe.org/cf68a97143.jpg[/img]
    Σας αρέσει αυτή η εικόνα? Δικό σας κατόρθωμα είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο χάλι πρώτη φορά βλέπω,μια ομάδα ο πιερικος που ξεκίνησε καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, ασύνδετη ομαδα χωρίς ενα πλανο αναπτυξης,χωρίς πάθος.. μεγάλες ευθύνες του προπονητη για το τουμπορλουκι αλλά και της διοίκησης για το συναπάντημα και τις νου θέσεις. ..ΝΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το «πρόγραμμά τους» πάει ρολόι! Ο Πιερικός διαλύεται!

      Όπου να'ναι θα βγει και ο "γνωστός" με τα πολλαπλά ονόματα, να μας βρίσει....

      Διαγραφή
    2. Ο Πιερικός διαλύεται επειδή ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος; Πραγματικά μην είστε τόσο καχύποπτοι ώρες ώρες προκαλείτε.

      Διαγραφή
    3. Δεν μου λες ρε ADMIN (έτσι για να'χουμε και καλο ρωτημα) σου αρεσει αυτη η εικόνα της ομάδας?
      Εχουμε και λεμε...
      1 Νικη
      3 ισοπαλίες
      2 ήττες
      ========
      6 βαθμοί - 9η θεση

      Αν αυτη δεν είναι εικόνα διάλυσης, τοτε τι είναι?

      Περιμενε και τα επομενα ματς και θα δεις !

      Διαγραφή
    4. Ξέχασες και τον αποκλεισμό στο το κύπελλο από την Πύδνα.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!