Πέντε τελικά οι αποχωρήσαντες στον Πιερικό(!)

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ για τις αποχωρήσεις από την ανδρική ομάδα του Πιερικού, και μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αφοί Καραμανώλα (Κώστας και Εμμανουήλ), οι πρόσφατα νεοαποκτηθέντες Νέβιλ Ριβελίνο, Παναγιώτης Αχείμαστος, και ο Διονύσης Μιχαηλίδης που ήδη έχει βρει την νέα του ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο PNEWS, καθώς υπάρχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία πίσω από την υπόθεση, και υπάρχει περαιτέρω έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη...

12 σχόλια:

  1. Αυτοί οι απίθανοι τύποι που το παίζουν παράγοντες είναι ικανοί να τα παρατήσουν εν μέσω πρωταθλήματος.Κυριοι που αναλαβατε τις τύχες της ομαδος να ξέρετε πως ο Πιερικος δεν είναι παιχνίδακι που το βαρέθηκαν. Πλέον είστε υπεύθυνοι να τρεξετε την ομάδα μέχρι τέλος, αν και σας κόβω οπως το πάτε να το βυθισετε το καράβι σε μία χρονιά που πέφτουν μόνο δυο.
    Θέλω να δω τι θα γράψει εδώ μέσα εκείνος ο τύπος που βγαίνει με τα ονόματα των πεθαμένων ηθοποιών. Άντε φιλέ βγάλε το λιβανιστήρι και ύμνησε την τριμεγιστη Διοίκηση.Θα έχει κάνει το πρωτοφανες να ρίξει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τοπικο.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ο γνωστός πομφόλυγας και «Τζανετάκος» του μπλογκ "προδρομο-καναρο-μανωλο-αθηνόδωρο-τριανταφυλλο-μπαμπίνιο".... έχει καιρό να τρολλαρει και «ανησυχώ»...

      Διαγραφή
    2. Πρόδρομος Καθινιώτης26 Οκτωβρίου 2016 στις 3:27 μ.μ.

      Ανισόρροπε, δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ εδώ είμαι, μην ...ανησυχείς και τόσο!
      Το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχω.
      Απλά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, βλέπεις άλλοι τρολάρουν και σπαμάρουν διαρκώς γράφοντας τα ίδια και τα ίδια εδώ και 3 μήνες και φυσικά ΜΟΝΟ εδώ μέσα...
      Σου είπα να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου όπως δεν έκανα κι εγώ έκτοτε αλλά δεν κρατήθηκες από την χαιρεκακία σου... βλέπεις σου έχω γίνει εφιάλτης μάλλον! Γιατί από εμένα τουλάχιστον θα ακούς πάντα τα πράγματα όπως είναι κι ας αλλάζεις θέμα διαρκώς όταν ζορίζεσαι, παπαγαλίζοντας την ίδια καραμέλα (Αλήθεια δεν κουράστηκες; Εκτός αν κάνεις copy paste! Άλλαξε λίγο το φτωχό λεξιλόγιό σου διότι τα ...τσιτάτα "πομφόλυγας", "λογίδριο", "Τζανετάκος" κ.α. είναι πια ξεπερασμένα, άκυρε!).
      Ελπίζω αυτό το σχόλιο να περάσει αυτήν την φορά, διότι αρκετές φορές στο παρελθόν και χωρίς λόγο ο διαχειριστής απέκρυψε απλά σχόλιά μου.
      Κακώς βέβαια που ασχολούμαι ακόμη, κανονικά έπρεπε να σε αφήσω να μονολογείς όπως κι ο Γρηγορίου που αποχώρησε αλλά το κάνω μόνο και μόνο για τους λίγους νοήμονες που διαβάζουν ακόμη τα σχόλια εδώ μέσα...

      ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

      Διαγραφή
    3. Ασε ρε παλικαρακι... ασ'το! Δεν πείθεις κανεναν!

      Σε εχει πιασει πανικός μιας και γνωρίζεις οτι εσυ και η διοίκησή σου εχετε κοντινή ημερομηνία λήξης.
      Το θλιβερό της υπόθεσης δεν είναι η ακάτασχετη φλυαρία σου ούτε καν η ημιμάθειά τόσο σε ποδοσφαιρικά θεματα, όσο και σε θέματα γραμματικής και σύνταξης. Το θλιβερό είναι ο φτηνοεξυπνακισμός και η αδυναμία σου του να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και τι κανεις…
      Είναι σημεία των καιρών δυστυχώς...

      Η Εκάβη ζυγώνει όλο και περισσότερο και θα είμαστε εκεί! Τέτοια ευκαρία γέλιου να την αφήσουμε να πάει χαμένη? Προς Θεού. Αν πάλι δειλιάσεις εγώ εδώ θα είμαι και θα περιμένω… την απάντηση μέσω FAX, E-MAIL, ELTA. Φαντάζομαι να μη λογοκρίνεις τα σχόλια γιατί η απάντηση είναι δεδομένη…

      Σπάζεσαι όταν κάποιος έχει άποψη για τον Πιερικό και απλά την δημοσιεύει, επειδή λενε το αυτονόητο, το οποιο δεν συμφερει την «διοίκησή» σου!
      Οσοι δεν συμφωνούν μαζί σου (με τα πεπραγμενα του ΔΣ δηλαδή) τους επιτίθεσαι πίσω απο ηλεκτρονικούς φερετζέδες με πολλαπλα ονόματα, αντι να επιχειρηματολογήσεις!

      ΥΓ1
      Τα περι «αποχώρησης Γρηγορίου» αλλού, όχι σε μενα!

      ΥΓ2
      Για τα περι «φτωχού λεξιλογίου», αυτά τα συγκεκριμένα επίθετα σου αρμόζουν! Για άλλα επιθετα θα χρειαστείς λεξικό!

      ΥΓ
      Μου εχουν πνιξει και μενα πολλα σχόλια οι διαχειριστες, σώζοντας σε! Να τους ευχαριστείς!

      Διαγραφή
    4. Πρόδρομος Καθινιώτης26 Οκτωβρίου 2016 στις 5:58 μ.μ.

      Ο μόνος πανικός που υπάρχει είναι ο δικός σου εδώ και 3 μήνες για ευνόητους λόγους...
      Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι κατάφερες να με κάνεις πάλι να ασχολούμαι μαζί σου και να ρίχνω το επίπεδο, για αυτό και μόνο σου αξίζουν συγχαρητήρια από εμένα!
      Όταν ορισθεί ημερομηνία για την ΕΚΑΒΗ θα σε ενημερώσω από εδώ μέσα μήπως και αποφασίσεις να έρθεις και να πεις δημοσίως, αυτήν την φορά στο ακροατήριο και με ονοματεπώνυμο αυτά για τα οποία γαβγίζεις τόσο καιρό. Θα σε περιμένουμε όλοι πως και πως! Μην μας ξεχάσεις! Θα είναι μια ενότητα αστείρευτου γέλιου όντως!
      Δυστυχώς εσύ σπάζεσαι για τον λόγο που με κατηγορείς και αυτό βγάζει μάτια!
      Δυστυχώς, επίσης, τζάμπα χαλάω το σάλιο μου διότι ότι και να γράψω εσύ πάλι θα επανέλθεις με τα γνωστά φληναφήματα σου. Θα κλείσω με μια απλή διαπίστωση μόνο.
      Μάθε επιτέλους, στην ηλικία που είσαι, να σταματήσεις να γλύφεις αυτούς που σε συμφέρει για ένα ψαροκόκκαλο (προσωπολατρεία) και αντιθέτως μην βγάζεις εμπάθεια εκεί που δεν σε παίρνει. Αν ήσουν πραγματικός μάγκας να έλεγες τα ίδια και στις προηγούμενες διοικήσεις όταν το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ διασυρόταν πανελλαδικώς, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια... Αλλά εκεί ΜΟΚΟ! Γιατί άραγε; Ρητορικό το ερώτημα...
      Η μεγάλη διαφορά με σένα είναι ότι εγώ, παρόλο που έχω τα μισά σου χρόνια, έμαθα να μην αποθεώνω καμία διοίκηση (άλλωστε ποτέ μου δεν εκθείασα την σημερινή, ούτε καμία άλλη) παρά μόνο την ΟΜΑΔΑ η οποία είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις για μένα και θα την στηρίζω όπως μπορώ, όποια διοίκηση και να είναι στο προσκήνιο.

      ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

      Διαγραφή
    5. Προδρομο-αποτετοιε...
      Για να «πεσεις επίπεδο» πρεπει πρωτα «να εχεις επίπεδο»! Εσυ δεν είχες ποτέ! Πάντα στο ναδίρ ήσουν! Οπότε ασε τα περι «επιπέδου» κατα μερος!

      Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι δεν είχες τι να κανεις σήμερα (αφού δεν είχες «προπονηση») και άρχισες πάλι να ασχολείσαι μαζί μου! Οσο καιρό ήσουν «απασχολημένος» με τα «νεα σου καθήκοντα» δεν είχες χρόνο να ποσταρεις εδω μεσα και ησύχασε το κεφαλι μας για λίγο....

      Όταν ορισθεί με το καλό η ημερομηνία για την ΕΚΑΒΗ και σου δωσει την άδεια ο «Ταμίας/spokesman» να έρθεις, εκεί στο ακροατήριο να παρεις μικρόφωνο, και με ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ονοματεπώνυμο να μας κανεις απολογισμό έργου του ΔΣ που με τόσο πάθος υπερασπίζεσαι, καθώς και ανάλυση των πεπραγμένων της κοινοπραξίας χαρτοπαικτικών συνεδριών των καφενεδων του Καταφυγίου. Όλοι όσοι γραφουμε εδω στο παρών μπλογκ θα σε περιμένουμε επίσης εκεί πως και πως! Θα έχει πολλή πλακα!!!

      Σπάζεσαι! Σπάζεσαι κάργα που δεν περασε η προπαγάνδα σου υπερ του ΔΣ!
      Σπάζεσαι που σε «πήρανε στο βραστό» όλοι οι Πιερικοι που γραφουν εδώ!
      Σπάζεσαι που επιβεβαιώθηκαν όλοι για την κατιούσα πορεία του Πιερικου, απόρροια τους ΔΣ σου!
      Σπάζεσαι που ξεβρακώθηκες εσυ και το ΔΣ σου, κανοντας τον Πιερικο τριτοτέταρτη ομαδα ερασιτεχνικού!

      Εσύ που είσαι 40φευγα και εσεις μυαλο 15χρονου μιλάς για ηλικίες? Εσυ μιλας για «γλείψιμο» (και ανορθόγραφα) που εχεις απλωσει γλωσσα 10 μετρα και γλείφεις νυχθημερόν την διοίκηση της πλάκας ???
      Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλανε για σχοινι!!!

      Οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν ενα επίπεδο και μια σοβαρότητα που απέχουν παρασαγγας απο του νυν ΔΣ.

      Εχεις τα μισα μου χρόνια? Σοβαρα?? Να σε πληροφορήσω οτι δεν είμαι 80!

      Οντως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ εμου και εσού!
      Μαθε μπαλίτσα, μαθε να κλείνεις ουσιαστικά και επίθετα, μάθε σύνταξη και ορθογραφία, μάθε την ιστορία του Πιερικού και κάποτε θα με φτάσεις!!!

      «εμαθες να μην αποθεώνεις καμία διοίκηση»??? Σοβαρα?? Για αυτο απο το πολύ το γλείψιμο πήρες πόστο στην ομάδα????
      «ποτέ σου δεν εκθείασες την σημερινή διοίκηση»??? Εχεις δίκιο, τις άλλες δεν τις εκθείασες, τις εθαψες, δεν το συζητώ!!!
      «η ομαδα είναι πάνω πρόσωπα και καταστασεις για σενα και θα την στηρίζεις όπως μπορείς με όποια διοικηση είναι στο προσκήνιο»?? Χα χα χα !!! Το ανεκδοτο της χρονιάς!!!! Μας έπεισες μεγαλε....

      Αυτα τα ολίγα (για την ώρα)....

      ΥΓ
      Περιμένω το επόμενο εξυπνακίστικο σχόλιό σου!

      Διαγραφή
    6. Προδρομος Καθινιωτης26 Οκτωβρίου 2016 στις 8:55 μ.μ.

      Ποιος ασχολείται με ποιον ρε τούβλο;
      Ανέφερες το όνομά μου (και μάλιστα όχι μια φορά) και σου απάντησα. Τι δεν κατάλαβες πάλι ρε σκράπα;
      Την όρεξη σου είχα πάλι νόμιζες;
      Άντε τράβα κάνε τίποτα άλλο αν μπορεις βέβαια και σταματα να ξημεροβραδιαζεσαι σε αυτό το blog. Η δουλειά σου στο επιτρέπει αυτο, άλλωστε, αργοσχολε!
      Μιλάς συνέχεια για γραμματικούς κανόνες ενώ βάζεις τέσσερις τελείες στα αποσιωπητικά, γελοίε! Κατούρα τα πόδια σου λίγο "Δρ".
      Αλλά εδώ δεν μπορείς να αποδεχθεις τόσο καιρό ότι δεν ειμαι αυτός που υπονοεις, τι να λέμε τώρα... Πραγματικά, αν θες να με γνωρίσεις live πες μου ώρα και μέρος, αν τολμάς! Αλλά ικανός είσαι να πεις ότι μεταμφιέστηκα κιόλας!
      Όσο για τις άλλες διοικήσεις το σκότωσες...
      Να σου θυμίσω τις απανωτές πεντάρες και την εξάρα από το χωριό; Σιωπή!
      Όποτε με ξαναφωναξεις εδώ θα είμαι πάντως!

      ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

      Διαγραφή
    7. Μανωλο-προδομο-αθηνοδωρο-κανάρη
      Μου αρέσει πολύ η βαθυστόχαστη ανάλυση προς το προσωπό μου και τα φοβερά επιχειρήματα σου απέναντί μου!

      Τάδε εφη babinho

      Αυτά που μου αποδίδεις είναι... τι να σου πω. Γεμάτα στοιχεία, γεμάτα αποδείξεις και γεγονότα. Νομίζεις ότι με την ταμπελοποία μπορείς να με μειώσεις και να με απαξιώσεις? Καλά κρασια!!!!!

      Να σε ενημερώσω οτι και στο σπίτι αλλα και στην δουλεια μου, εχω υπολογιστή και μπαινω όπου γουσταρω, ό,τι ώρα γουτάρω, διαβαζω ο,τι γουσταρω και σχολιάζω ο,τι και όποιον γουσταρω! Ειναι δικαίωμα που μου παρεχει στο Σύνταγμα, είτε σ'αρεσει, είτε οχι!!!
      Θα σου το ξαναπώ ακομα μια φορα οτι εδω στο μπλογκ υπαρχει ελευθερία λογου αλλά και αντίλογος!
      Αν δεν μπορείς να μπαλώσεις τα... «αμπάλωτά σου» με επιχειρήματα, τοτε μην απαντας, μην βρίζεις και μην απειλείς με "live" συναντήσεις και ψευτοτσαμπουκάδες... (να θυμάσαι μόνο οτι η Κατερίνη είναι μικρή)

      Ο,τι και να γραψεις, ο,τι και να κανεις εδω μεσα για το λατρεμένο σου ΔΣ, απλα ματαιοπονείς. Εχουν γνώση πλέον οι φύλακες για εσένα και τους εργοδότες σου.
      Ολα τα είπες! «όλα τα εσφαξες, όλα τα μαχαίρωσες», εγραψες, εγραψες, έγραψες... και τι δεν εγραψες... απλά δε περίμενες να βρεθεί καποιος και να σε ξεβρακώσει!!! Για αυτο η εμπάθεια σου!!

      Ποιος ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ αντιπιερικέ για να προπαγανδίζεις με 5 ονόματα σε Πιερικό ιστολόγιο οτι η «διοικησαρα» τα παει μια χαρα???? Μηπως καποιος παράγοντας ομάδας της Βόρειας Πιερίας????
      Ποιον νομίζεις οτι πείθεις εντεταλμένη γραφίδα με τις βωμολοχίες σου από το "Πλάτων" ?
      Εχουν πολλοί ακόμα αμφιβολίες για το «ΠΟΙΌΝ και το ρόλο» σου εδώ μεσα???? Δεν νομιζω!
      Όλοι σε πήρανε χαμπάρι και έχουν καταλάβει το βρώμικο ρόλο σου στο παρών ιστολόγιο, ειδικά τώρα με τα ευτράπελα των αποχωρίσεων, παραιτήσεων και της εικόνας πλήρους διάλυσης της ομάδας απο την «πεφωτισμένη» διοίκηση που τόσο στηρίζεις και που η οποία, εξουσιαστικώ δικαίω, σε αντάμειψε με θεσούλα.

      Η Εκάβη έρχεται, εσείς φεύγετε! Μια κακή παρένθεση ήσασταν εσυ και η παρεα σου, μια μπορα που θα περάσει!
      Θα φυγετε και όλα θα ομαλοποιηθούν όπως παλια!
      Μεχρι τότε όμως θα σας τρωμε στην μάπα!

      Εγω θα είμαι εδω να σου απαντώ!

      Διαγραφή
  2. Καλά στην φώτο που βλέπω υπάρχουν πολλοί αποχωρησαντες...νομίζω ότι θα δούμε και χειρότερα , ο κατήφορος δεν έχει τελειώσει.

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PNEWS Τα νέα τα μάθατε ??? και ο Ζιώγας μάλλον(90%) την κάνει κυκλοφόρησε έντονα για κ20ΑΕΛ...για μάθε περισσότερα.

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (1961-2016) η χειρότερη διοίκηση που περασε στα 55 χρόνια ιστορίας του Πιερικού ever!!!

      Διαγραφή
  4. Οι Ακαδημίες ανεστειλαν τις προπονήσεις, ή ομάδα ξηλώνεται. Ή Διοίκηση (πια άραγε) κοιτάζει να πάρει ότι μπορεί από τους αποχωρουντες. Υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος να στηρίζει τέτοιες πρακτικές; Τους έμεινε μόνο ο γνωστός γλομπος ο οποίος και φυσικά τους στηρίζει γιατί το τι ζούμε αυτή την περίοδο είναι δικό του δημιούργημα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!