EKTAKTO: ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Ο κατήφορος συνεχίζεται... μετά τα γεγονότα με τις ακαδημίες και την κόντρα ανάμεσα σε γονείς, τεχνικό διευθυντή ακαδημιών, και τον αποχωρήσαντα προπονητή κ.Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, η μάστιγα χτυπά και την ανδρική ομάδα.
Ήδη μετά την αποχώρηση ποδοσφαιριστή την προηγούμενη εβδομάδα και την άμεση μεταγραφή του σε ομάδα τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ακόμα τρεις αποχωρούν από την ομάδα. Δύο ενδεκαδάτοι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν βοηθήσει στην συγκομιδή βαθμών, ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Πιερικό!
Ερωτηματικό αποτελεί το αν με αυτή την απόφαση συμφωνεί και ο προπονητής, ο οποίος με τις επιλογές του έδειχνε έως σήμερα ότι τους θεωρεί βασικότατους.

Το PNEWS, συνεχίζει την έρευνα πάνω στο θέμα και θα σας ενημερώσει αναλυτικά στη συνέχεια...

Μείνετε συντονισμένοι στο PNews γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και σίγουρα υπάρχουν θέματα τα οποία τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν το μέλλον της ομάδος 

9 σχόλια:

  1. οταν παιρνω φορα φορα κατηφορα εμενα κανενας δεν με σταματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκορποχώρι....

    Δυστυχώς βγαίνω (καθώς και άλλοι εδώ στο μπλογκ) προφητικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλιστα!!!! και εγω που ελεγα τουλαχιστονν οτι θα φτασουν μεχρι τα χριστουγεννα!!! αλλα η ''διοικηση΄' του ΚΟΥ Σαραηλιδη ξερει καλυτερα, ασ βγαλουν και τωρα κανα βιντεακι .... πρωτα διαλυσαν τησ ακαδημιεσ και τωρα τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα πει απο την στιγμη που ανέλαβε η συγκεκριμένη διοίκηση οτι μέχρι τα χριστούγεννα θα διαλύσουν τα παντα .ντροπή σε αυτούς που τους προτηναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, όλοι το είπαμε αυτο! Αναπόφευκτη η κατρακύλα! Φαινόταν!

      Περίεργο πάντως που δεν φάνηκε ακόμα ο γνωστός πομφόλυγας "προδρομοκαναρομανωλοαθηνόδωρομπαμπίνιο"....
      Εχει καιρό να τρολλαρει και «ανησυχώ»...

      Διαγραφή
  5. Ποιοι παίκτες φεύγουν? εάν είναι βασικοί θα αντικατασταθούν ? ποιος ο λόγος της απομάκρυνσης ? κάντε επιτέλους γενική συνέλευση......ο κόσμος αγωνία και εσείς τον βάζετε απέναντι, κάντε τώρα κάτι γιατί σε πέντε αγωνιστικές από τώρα θα είμαστε προτελευταίου......... Θα συνδέσετε το όνομα σας κύριοι σαραηλιδη, Κουθουριδη , λιολιο, κεραμίδα ,Τζιλινη κα του συμβουλίου με τη διάλυση του Πιερικού. Νκαλαιτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλαϊτζή, σε ΓΣ θα παμε όταν θα αποσυρθεί η ομάδα απο το πρωταθλημα και θα πεσει τοπικο για πρωτη φορά στην ιστορία της...
      Εκεί οδηγείται η κατασταση...

      9οι στον όμιλο με 1 νικη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και είμαστε ακόμα στην 7η αγωνιστική...

      Το «εκει, εκεί, στην Γ' Εθνική» θα γίνει «εδώ, εδώ στο Α' τοπικό»


      Διαγραφή
  6. Ρε τι ΓΣ μου τσαμπουνάτε; Ποιος τρελός θα ρθει να αναλάβει μια αποδεκατισμένη ομαδα. Αυτοι που ειρωνεύονταν την λύση Λιναρδη και τη θεωρούσαν και μη σοβαρή τρομάρα τους οι μεγαλοπαράγοντες. Αυτοι να κάτσουν μέχρι τέλους. Και μη διανοηθεί ο παλαίμαχος να την κανει με ελαφρά. Εκει θα κάτσει και εκείνος να χρεωθεί την μεγάλη επιτυχία. Τάσος Μαυρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τασο, στην επιστολή του ο κ. Λιναρδής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του, πραγμα που σημαινει οτι δεν είναι αργα για τον Πιερικό.
      Ελπίζω να εννοούσε τα όσα έλεγε. Αν τα εννοούσε, τότε ο κ. Παπαδόπουλος πρέπει να κάνει ενέργειες επαναπροσέγγισης του κ. Λιναρδή.

      Η επιστολή εδώ:
      http://pierikosnews.blogspot.gr/2016/08/blog-post_14.html

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!