Πιερικός 2016 μια ανασκόπηση μέσα απ'τα δικά μου μάτια..

    Καταρχήν να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και μετά με επιτυχίες σε όλους τους τομείς προσωπικούς επαγγελματικούς και ότι άλλο ποθεί ο καθένας μας. Το 2016 με ότι καλό και ότι κακό μας πρόσφερε πέρασε και ένας καινούργιος χρόνος ήρθε να μας θυμήσει ότι η ζωή συνεχίζετε και ο αγώνας μας κρίνετε στο τέλος.Και μιλώντας για αγώνα μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω και για τον Πιερικό μας ο οποίος αγωνίζεται και αυτός για να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη και την χαμένη του ταυτότητα.
     Καλοκαίρι 2016 και για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές άνθρωποι της τελευταίας στιγμής με καθαρό ελληνικό DNA μαζευόμαστε στην ΕΚΑΒΗ να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να εκλέξουμε για ακόμα μια φορά ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ  20/07/2016 νέα διοίκηση για τον ερασιτέχνη αφού ο πρώην πρόεδρος κ.Αθανασιάδης Παναγιώτης δηλώνει την αποχώρησή του από το τιμόνι του Σ.Φ.Κ. Πιερικός.Τα πράγματα γνωστά κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ομάδα με την εκκαθάριση να αποτελεί βραχνά και βρίσκετε μπροστάρης ο κ.Σαραηλίδης Αναστάσιος με ένα σχήμα να ζητά την άδεια των μελών να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.Η εντολή δόθηκε και λίγα λεπτά μετά την έγκριση αρχίζουν τα όργανα εκτός του συνεδριακού κέντρου ΕΚΑΒΗ. Πρώην και νυν διοίκηση δίνουν ρεσιτάλ για δελτία , τυχόν οφειλές , πεπραγμένα και πολλά άλλα.Ο Πιερικός των 25-26 ποδοσφαιριστών μετά από αποχωρήσεις μένει με 11 δελτία και οι αποχωρήσεις συνεχίζονται με τρελούς ρυθμούς σε σημείο που τελικά τα δελτία έφτασαν στον τραγικό αριθμό των 4+3 από τις ακαδήμιες.Εν τέλει σήμερα από την περσινή ομάδα ο μόνος παίχτης που έμεινε είναι και ο αρχηγός της ομάδος ο Παπαδόπουλος Συμεών.Πολλά ακούγονται για αδυναμία της νυν διοίκησης να κρατήσει ποδοσφαιριστές και αρχίζουν οι γκρίνιες για την κατάσταση της ομάδος.Η διοίκηση από την πλευρά της εφαρμόζει πλάνο με προσθήκες νεαρών γηγενών όπως λέει ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν χαμηλές εώς μηδενικές οικονομικές απαιτήσεις τιμώντας και παίζοντας για την βαριά φανέλα του συλλόγου.Η μεγαλύτερη και πιο ηχηρή μεταγραφή ακούει στο όνομα Μιχάλης Ζιώγας  (προπονητής) ο οποίος επιφορτίζετε το έργο της αναγέννησης του Πιερικού.Συνεχίζω να πιστεύω πως πραγματικά ήταν και είναι η καλύτερη μεταγραφή.
      Μόλις 13 μέρες μετά την εκλογή της η νέα διοίκηση και αφού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις μαζικές αποχωρήσεις έρχεται αντιμέτωπη με ένα όνομα που απασχόλησε , δίχασε , και τάραξε τα ποδοσφαιρικά νερά της Πιερίας για ακόμη μια φορά.Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός  κ.Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίζετε με πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της ομάδος από μια επιχειρηματική ομάδα αθηναίων (με τους κ.Λιναρδη κ.Σακελίου κ.Σκουλιδα) και άτομα της πρώην διοίκησης.Το σήριαλ που ακολούθησε γνωστό όπως και η κατάληξή του.Η ζωή για τον Πιερικό συνεχίζετε και η διοίκηση συνεχίζει το πλάνο της.Η απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών καλά κρατεί και αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όπου ο Πιερικός εμφανίζετε μαχητικός και τα αποτελέσματα με βάση το ρόστερ το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας και τις προσδοκίες της διοίκησης δικαιώνουν τους τελευταίους.Ο αναβρασμός και οι ρίξεις διοίκησης κόσμου συνεχίζονται.Ο Πιερικός όπως πολλοί ισχυρίζονται και σήμερα χωρίζετε σε 2 στρατόπεδα και το έργο καλά κρατεί.
     Χριστούγεννα 2016 και πλέον αρχίζει νέο κύμα αποχωρήσεων από άτομα που είχαν αποκτηθεί από τη νυν διοίκηση με τους Γιάννης Σεντεμέντες,Πέτρος Μπαιμάκης,Θάνος Φωκαίδης,Εμμανουήλ Καραμανώλας,Κώστας Καραμανώλας,Διονύσης Μιχαηλίδης,Βασίλης Μάρκου,Παναγιώτης Αχείμαστος,Νέβιλ Ριβελίνο,Αχμέντ Καμαρά,Ουμπέρτο Πιζάνι,Κρίς Αγιησιλάου να αποχωρούν απο την ομάδα όπως επίσης και στο μεσοδιάστημα να αποχωρούν από τις ακαδημίες οι κ.Ζαχαρίας Γκούτζας Διευθυντής Ακαδημιών και κ.Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Προπονητής Ακαδημιών.Οι τελευταίες θέσεις αναπληρώνονται άμεσα με τον κ.Μπάμπη Πεΐδη να αναλαμβάνει τις Ακαδημίες ως νέος Διευθυντής Ακαδημιών και τον κ.Λευτέρη Φωτιάδη να αναλαμβάνει ρόλο του προπονητή ακαδημιών.
      Στου Πιερικού μας την ποδιά σφάζονται παλληκάρια καθώς μετά τις εξελίξεις σε ΕΠΟ και εν όψη εκλογών ΕΠΣ Πιερίας το ενδιαφέρον για την ανάληψη της ομάδος συνεχίζετε με τον Πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πιερικός και νυν Πρόεδρο και αφεντικό της Πύδνας Κίτρους κ.Ιωάννη Ντούμου να θέλει να εμπλακεί με την ομάδα μέσω επίσημης τοποθέτησης και επιστολής.Αυτή η εξέλιξη δεν άφησε αμέτοχο και το μεγάλο αφεντικό της έτερης ομάδος της Πιερίας Διαγόρα Σεβαστής κ.Ιωάννη Συμεωνίδη ο οποίος εκτός από την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας δηλώνει και αυτός με την σειρά του το ενδιαφέρον του για τον Πιερικό από το καλοκαίρι του 2017 και μετά.Και εδώ γνωστό το έργο η διοίκηση του κ.Σαραηλίδη δεν απαντά ποτέ στο ενδιαφέρον του κ.Ντούμου το οποίο αυτόματα αποσύρετε.
      Καλώς μας ήρθες 2017 με τον Πιερικό να έχει κάνει 3 προσθήκες μέχρι σήμερα Αλέξανδρος Σεχολάρι , Γώργο Τσιώμη , και Αλέξανδρο Καρτσαμπά.Στις ακαδημίες δεν κουνιέται φύλλο , στην ενημέρωση και στο επίσημο γραφείο τύπου επίσης ενώ ερωτηματικό συνεχίζει να είναι και η επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ για την δύσκολη συνέχεια.Για το επικοινωνιακό κομμάτι της διοίκησης απλά δεν υπάρχει η καλύτερα και πιο σωστά δεν υπάρχει για όλους.Ο διχασμός καλά κρατεί και εδώ θα χρησιμοποιήσω ένα σχόλιο ενός αναγνώστη του site που κατηγοριοποίησε κιόλας τις εκάστοτε δυνάμεις 

Όπως προείπα, δύο στρατιές υπάρχουν.

ΣΟΠ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ-PNEWS-ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

και στην απέναντι

ΣΦΙΠ-ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ-ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-KATERINISPORT-PIERIASPORT-ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
Πιερικός από παιδί μικρό  

      Δεν μένει παρά να δούμε που και πώς θα τελειώσει η υπερπαραγωγή ΠΙΕΡΙΚΟΣ το ερχόμενο καλοκαίρι στην ΕΚΑΒΗ όπως είπε από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς η διοίκηση...

 Για το Δ.Σ.
Γιώργος Κουθουρίδης

Υ.Γ.: Ο σύλλογος θα ξαναπάει σε Γ.Σ. του χρόνου τέτοια εποχή κι αφού πρώτα το Δ.Σ. υλοποιήσει το ετήσιο πρόγραμμα του για το οποίο έχει δεσμευθεί.
Μέχρι τότε υγεία, δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!

Υ.Γ. Δικό μου να μας φωτίσει ο Θεός και η Παναγία.

9 σχόλια:

  1. Παναγιτσα, είσαι πολύ επιεικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω φτάσει στο σημείο και πραγματικά πιστεύω με βάση την όλη πορεία ότι πλέον ότι κριτική στο μέσον της περιόδου δεν βγάζει πουθενά.Προτιμώ να στηρίζω όχι τις επιλογές απαραίτητα αλλά την ομάδα.Για αυτόν το λόγο προτιμώ να κάνω ανασκόπηση και να κρατήσω τις όποιες ενστάσεις και κριτικές μου για το καλοκαίρι που θα γίνει όπως έχει προαναγγείλει η διοίκηση Γενική Συνέλευση.Ίσως εκεί πιάσουν τόπο οι απόψεις και οι θέσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται σε τρόμαξε πολύ η χθεσινή απειλή του... "Μπαμπινιώτη"

      Αν και εν τω μέσω ακόμα της περιόδου, η πορεία του Πιερικού είναι ήδη διαγεγραμμενη και ξεκάθαρη! Θα γλυτώσει από θαύμα τον υποβιβασμό. Το καλοκαίρι ίσως να είναι αργά για κριτικές και απολογισμούς.

      Με αυτούς που εμπλεξε ο Πιερικός, η ΓΣ θα μάλλον θα γίνει σε 3 χρόνια όπως προβλέπεται και από το καταστατικό, ή τουλάχιστον από εκεί θα "πιαστούν", αυτό το σημείο του άρθρου θα επικαλεστουν οι "διοικούντες" και θα μπαστακωθουν στο σβέρκο του Πιερικού για τα καλά, εκτός και αν γίνει κάτι (κάνα θαύμα) και αναγκαστούν σε παραίτηση...

      Ευτυχώς όμως νομός έχει κι άλλες ομάδες για να ασχοληθεί με αυτές κανείς, με ικανοτερους και ποιοτικότερους ανθρώπους να τις διοικούν.

      Θεωρώ τον Πιερικό τελειωμένη υπόθεση πλέον...
      Θα παρακολουθώ τα αποτελέσματα κάθε Κυριακής από εδώ και πέρα, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά με την ελπίδα να γλυτώσει το τοπικό.

      Διαγραφή
    2. ME BAΣH TO KATAΣTATIKO H ΔIOIKHΣH EΓKPINETAI AΠO TO ΣΩMA TΩN MEΛΩN ΓIA ΔYO XPONIA KAI ΣTO TEΛOΣ KAΘE ΠOΔOΣΦAIPIKHΣ ΣEZON EINAI YΠOXPEΩMENOI BAΣEI KATAΣTATIKOY NA KANEI ΓENIKH ΣYNEΛEYΣH ΓIA OIKONOMIKO AΠOΛOΓIΣMO AYTO ΔEN TO AΠOΦEYΓOYN

      Διαγραφή
  3. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με καμία άλλη ομάδα, αλλά και από την άλλη, οσοτου φύγουν οι καταστροφείς του Πιερικου, συνεχίζω την αποχή, όπως εξάλλου κάνει και η πλειοψηφία τον φιλάθλων. Ακόμα και αυτοί οι 10-20 που συνεχίζουν είναι γιατί πήραν διάρκειας και πάνε τελείως ξενερωμενοι. Κατσικωθηκαν στη διοίκηση, γιατί πήραν βοήθεια από τη Σεβαστή με αντίκρισμα την ψήφο στις εκλογές της ΕΠΣΠ.
    Σημ. Κουίζ, γιατί οι λαλιστατοι τα προηγούμενα χρόνια Μελανολευκοι, φέτος είναι μουγκά στην στρούγκα;
    Ανδρεαδης Α.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο οι Μελανολευκοι φέτος είναι μούγκα στην στρούγκα;

      Διαγραφή
  4. https://www.facebook.com/groups/862568717130882/ κουιζ για δυνατούς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!