Με αισιόδοξο κλίμα η κοπή πίτας του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5

Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού "ΘΥΡΑ 5" έκοψε σήμερα με την παρουσία πλήθους κόσμου στο καφέ "Πίτσα Τσουκαλάς" στην Κατερίνη την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του που ευλόγησε ο Παπα-Νικόλαος, πρωτοπρεσβύτερος της Θείας Αναλήψεως. Πολλοί οι καλεσμένοι επίσης που τίμησαν την εκδήλωση, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και υποψήφιος της ΕΠΟ Δημήτρης Ελευθεριάδης. Επίσης παρευρέθηκαν και οι περσινοί διοικούντες της ομάδος, εκπρόσωποι παλαιμάχων,συνδέσμων και δήμου. Την παρουσία τους έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι και μέλη του συλλόγου. Ενώ στα αρνητικά της ημέρας ήταν το γεγονός ότι ενώ έχει προσκληθεί επίσημα, δεν παρευρέθηκε ούτε ένας άνθρωπος της νυν διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.



Πάντως μόνο θετικό και ευχάριστο ήταν το κλίμα στην εκδήλωση του ΣΟΠ, με αρκετούς προσκεκλημένους να παίρνουν τον λόγο πριν την κοπή πίτας και να δίνουν αισιόδοξους τόνους για το μέλλον του Πιερικού και την συνέχιση του,αμφότεροι όμως εστίασαν και στην αρνητική εικόνα του συλλόγου αυτής της χρονιάς που διανύουμε. 


Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση-ευχαριστήριο του ΣΟΠ ΘΥΡΑ :


Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού Θυρα 5 ευχαριστεί θερμά που με την παρουσία τους τίμησαν στην ετήσια κοπή πίτας για το 2017 που πραγματοποιήθηκε στο καφέ πίτσα Τσουκαλας.
Τους κύριο Κουκοδήμο Κων/ντίνο Βουλευτή Πιερίας
τον κύριο Ελευθεριάδη Δημήτριο πρόεδρο ΕΠΣ Πιερίας και υποψήφιο ΕΠΟ.
τον κύριο Αθανασιάδη Παναγιώτη Αντδ/χος Κατερίνης και πρώην πρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
τον κύριο Καλτσίδη Αλέκο Αντδ/χος Κατερίνης και πρώην αντιπρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
τον κύριο Παπαζιώγα Νικόλαο πρ. Αντδ/χο Κατερίνης και πρ αντιπρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
τον κύριο Παπαζήση Γεώργιο πρώην Παράγοντα της ΠΑΕ Πιερικός
τον πρώην Πρόεδρο του ερασιτέχνη Πιερικού κύριο Τσιτιροκη Πασχάλη
τον πρώην εκπρόσωπο τύπου και Δημοσίων σχέσεων ΣΦΚ Πιερικού κυρ Τσακιριδη Βασίλειο
τον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρη Αδαμόπουλο.
τους Παλαίμαχους κυρίους Διαμαντόπουλο Σταυρό, Καραφουλιδη Κώστα και Δαδακο Βασίλειο.
Τον Επίτιμο Πρόεδρο του Σ.Ο.Π. Θυρα 5 κυρ Κοσμιδη Κων/ντινο Ιατρό Πνευμονολόγο Τον εκπρόσωπο του Σ.Φ.Ι.Π. κυρ Λαλα Γεώργιο Τον εκπρόσωπο των Μελανολευκων κυρ Γαζετη Λάζαρο Τον Πρόεδρο του ΣΦΚ ΑΕΚ Κατερίνης κυρ Χαρισοπουλο Βαιο Ευχαριστούμε θερμά τα μελή μας που παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση και καθώς και όλους τους φίλαθλους και οπαδούς του Πιερικού μας που μας τίμησαν . Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον πρώην Πρόεδρο του Πιερικού κύριο Τσουκαλα για την πολύ ωραία φιλοξενία της εκδήλωσης μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Παπα-Νικόλα πρωτοπρεσβύτερο της Θείας Αναλήψεως που ευλόγησε την πίτα του συνδέσμου μας. Και τέλος ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που παραβρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας. ΥΓ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Φωτογράφου Σάββα και θα παραλαβή μια μπλούζα του συνδέσμου. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5





20 σχόλια:

  1. ΈΠΝΙΞΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΙ ΝΙΟΥΖ;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;; ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ;;;

    ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπον επειδη εγω γραφω επωνυμα κ εσεις ανωνυμα οποιος θελει απαντησεις επωνυμες fb. Τα σχολια διαβαστηκαν κ ας μην ανεβηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Παναγιτσα, αν υποχρεώσεις τους σχολιαστές να γράφουν μόνο μέσω fb, τότε θα σταματήσουν να γράφουν και αυτοί οι λίγοι που απέμειναν εδώ μέσα...

      Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερα καταμετρημενα κλικ της Google και χαμηλή προβολή του pnews στα αποτελέσματα αναζήτησης…

      Όλα τα site πασχίζουν να έχουν πολλά κλικ ώστε να παίρνουν όσο πιο πολλές διαφημίσεις και εσύ κάνεις το αντίθετο...
      Μάντεψε μετά ποιο αθλητικό site της Κατερίνης θα σε περάσει σε επισκεψιμοτητα για ενημέρωση σε θέματα του Πιερικού…

      Διαγραφή
  3. ΠΑΤΡΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ 2 -3 ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε εβδομάδα θα αλλάζεις και όνομα ?
      "Βησσαριων" γράφεται, με Ω
      Ούτε το "όνομά σου" δεν ξέρεις να γράφεις ??

      Διαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άποψη για την κατάσταση του Πιερικού (όλων αυτών των κυρίων που ανέφερες) θα είχε πολύ ενδιαφέρον.... για να μην πω "πλάκα"

      Διαγραφή
  5. Η ιστορία λεει πως μια μέρα γεννήθηκε σε έναν μικρό αγροτικό στάβλο ενα αλογάκι από δυο γονεις που τα αίματα τους είχαν τις βλέψεις να βγάλουν ενα δυνατό άλογο κούρσας πολυ δυνατό. Αυτο το αλογάκι απο τις πρώτες κιόλας μέρες έγινε πολυ αγαπητό απο τον τοπικό οικισμό και μπήκε στους αγώνες να τρέχει ερασιτεχνικά. Ομως με τον καιρο γινόταν όλο και καλύτερο και ανέβαινε κατηγορίες ώσπου έφτασε σε σημείο να ανταγωμιζεται άλογα απο άλλους μεγάλους στάβλους με πολλούς περισσότερους υποστηριχτές. Περνώντας ο καιρός και αλλάζοντας ιδιοκτήτες το άλογο απέκτησε φήμη και σεβασμό. Ηρθε ομως το πλήρωμα του χρόνου και η νέα τάξη πραγμάτων που έριξε το άλογο απο την μεγαλη κατηγορία και έτρεχε ξανά σε μικρές ερασιτεχνικές.

    Παρατημένο και ατημέλητο εμφανίστηκαν κάποιοι νέοι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οι οποίοι θα αγοράσουν το φημισμένο εκείνο άλογο με στόχο να το φτάσουν να τρέχει στην μεγαλη κατηγορία που ανήκει. Του δίνουν τα καλύτερα φάρμακα για να το ντοπάρουν, του προσφέρουν καλύτερη περιποίηση και πολλα ακομα που χρειαζόταν λεφτά για κάποιον να τα προσφέρει. Ετσι και το άλογο αρχίζει και βρίσκει την χαμένη του αίγλη και ανεβαίνει κατηγορίες. Φτάνει σε ενα σημείο που κατα το παρελθόν θα το ξεπερνούσε πολυ εύκολα, αλλα τα πράγματα έχουν αλλαξει. Πλέον δεν μετράει η δύναμη του μονο αλλα μετράει η δύναμη την ιδιοκτητών. Όταν αυτο γινεται αντιληπτό απο τους ιδιοκτήτες του και καθότι ανύμποροι να ξεπεράσουν την δύναμη των άλλων αρχίζουν και σταματούν να πληρώνουν τους προμηθευτές, σταματούν τα φαρμάκα, τα καλά πέταλα κλπ. Έρχεται η ωρα που βαριούνται και προτιμούν να παραδώσουν το άλογο άνευ όρων σε νέο ιδιοκτήτη αρκεί να τους φυγει το βάρος. Ετσι και γινεται, με νέο ιδιοκτήτη το άλογο και ο κόσμος του παίρνουν τα πάνω τους και η ελπίδα να ξαναδούν το δικο τους άλογο ψηλά στην κορυφή επιστρέφει. Τελικά και ο νέος ιδιοκτήτης αποδεικνύεται αδύναμος και ανίκανος και το άλογο πέφτει για 10 δραχμές στην μικρότερη κατηγορία. Απο εκει και πέρα η ιστορία του παραμένει δυσοίωνη καθώς κανένας απο τους πρώην ιδιοκτήτες ουδέποτε πλήρωσε τους προμηθευτές, τους συντηρητές κ.α και το άλογο πλέον δεν μπορεί να επιστρέψει πουθενά.

    Μέρος Α΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού το έκανες clopy paste?
      Πολύ συγκινητικό και δακρυβρεχτο...

      Διαγραφή
  6. Φτάνοντας σε αυτο το πέλμα το άλογο μένει στα αζήτητα και κανένας δεν θελει να αναλάβει την τύχη του. Σε αυτη την συνθήκη και με τις άσχημες καταστάσεις που ειναι μπλεγμένο το άλογο εμφανίζεται ενας αγρότης, αμόρφωτος και χωρίς διασυνδέσεις και τολμάει να ρισκάρει αναλαμβάνοντας την τύχη του. Βγαίνει μπροστά με νταηλίκι και κρατάει το άλογο στους αγώνες. Έλα ομως που κόβει τις επαφές και τους πρώην υπαίτιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θέλανε να έχουν τον ελεγχο της κατάστασης.
    Τότε η συμμορία που κατέστρεψε το άλογο καθιστώντας το ανίκανο να επιστρέψει στην φυσική του θέση αρχίζει έναν πόλεμο ενάντια στο φτωχό αγρότη. Όπλο τους οι γνωριμίες και οι πλαστές υποσχέσεις. Με μέσον προβολής ενα δίκτυο επικοινωνίας, εκμεταλλευόμενο τις φιλοδοξίες των νέων "δημοσιογράφων" να αναλάβουν το γράφειο τύπου της μεγάλου αλόγου όταν αυτο επιστρέφει δημιουργούν συνθήκες εντανιωσης στον φτωχό πλην τίμιο αγρότη.

    Πλέον το άλογο προτιμάτε να θανατωθεί για να σβήσει η ζημιά τους και να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Εχει γινει κακό σπυρί η όλη αυτη κατάσταση. Ενα νέο μικρό αλογακι ανατρέφεται σε κοντινό στάβλο απο τους ίδιους. Όταν σκοτώσουν το δοξασμένο άλογο θα πάρουν το όνομα του και θα το δώσουν στο καινούργιο το μικρό το οποίο ομως δεν χρωστάει πουθενά σε τρίτους.
    Το δύστυχο το άλογο ομως εχει υποστηρικτές και η όλη κατάσταση οδεύει προς έναν μεγάλο εμφύλιο. Τα στρατόπεδα παρατάσσονται. Η ωρα της κρίσης πλησιάζει. Ολοι αγαπάνε το άλογο, αλλα περισσότερο τον κ@λο τους. Θάνατος υποστηρίζουν η μόνη λύση...

    Στην χθεσινή εκδήλωση ήταν ολοι εκει, ολοι αυτοί που προκάλεσαν το κακό. Ολοι αυτοί που "δέσανε" χειροπόδαρα το άλογο. Ακόμα και ο άνθρωπος που έγινε αιτία να βράζει μια πόλη εξαιτίας ο κ. Σταύρος, πήρε τον λόγο. Η εκδήλωση του Σ.Ο.Π αποκάλυψε ποιοι συντάσσουν το στρατόπεδο του δήμιου του αλόγου.

    Ειχα μιλήσει για στατοπεδα πριν την εκδήλωση, μετα εμφανίστηκαν και καινούργιοι που κανένας δεν περίμενε. Ο πόλεμος ειναι κοντά. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

    Σ.Φ.Ι.Π και ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ υποστηριχτές του ένδοξου παρελθόντος αλλα και του λαμπρου μέλλοντος θα ειναι εκει. Πιστεύουμε σε αυτούς, κατατασσομαστε δίπλα τους. Ο Πιερικος μας ειναι ενας. Χίλιες φορές το άλογο να ζει παρατημένο παρα να θανατωθεί. Οι ιδέες δεν πεθαίνουν έτσι απλά.

    Κύριε Παναγίτσα πολυ καλο το άρθρο σας, με τιμάει που τα λόγια μου γίνανε μέρος του κειμενού σας. Μια παρατήρηση μονο, επειδή γινεται σύνδεση με τον κύριο Κουθουρίδη ο τρόπος που το έχετε συντάξει, καλο ειναι να διευκρινιστεί ότι δεν έχουν καμία σχέση τα λεγόμενα μου με τα δικά του.

    Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό, βλακόμετρο και μόνιμο αγκάθι στον φίλο μου Νίκο

    Μέρος Β΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ουδεμία σχέση έχουν απλά είναι 2 διαφορετικά μέρη του άρθρου.

      Διαγραφή
    2. Αγγαθακι...
      Γιατί δεν κατονομαζεις αυτούς που από το 1993 και μετά το έπαιζαν "πρόεδροι" και "παράγοντες" και κατέστρεψαν τον Πιερικό ???
      Ξέρεις ποιους λέω... Αυτούς τους "καταστηματαρχες" της πλάκας των 20.000€ ετήσιου εισοδήματος που αυτοβαφτιστηκαν "επιχειρηματειες" και που έκαναν "προεδριλικια" με ξένα κόλλυβα...
      Αυτούς που με το ζόρι πλήρωναν την εφορία της "επιχείρησής" τους και το έπαιζαν "παραγονταρες"... και που χρησιμοποιησαν τον Πιερικό για αυτόπροβολη...
      Αυτούς που κυκλοφορούν με Mercedes ενώ αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει σεντσι πάρα μόνο δανειακές συμβάσεις τραπεζών γιατί τα χρωστάνε τα Mercedes που οδηγούν...
      Προς Θεού ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όσους πέρασαν από τον Πιερικό!!! Ξέρουν αυτοί...
      Αυτό λοιπόν οι "επιφανείς Πιεριείς" φεσωσανε τον Πιερικό και τον κατάντησαν έτσι....
      Για αυτούς μουγκά όμως... Έτσι δεν είναι, πότε Μανώλη, πότε Μπαμπινιωτη, πότε Αθηνοδωρε και εσχάτως και "βησσαριων"????

      Διαγραφή
  7. κ.Γρηγορίου όλα τα παραπάνω που γράψατε και στοχοποιήσατε-χωρίσατε σε στρατόπεδα και σε καλούς-κακούς ανθρώπους που έχυσαν ιδρώσει και αγωνιούν και ζουν για αυτή την ομάδα είναι ξεκάθαρα προσωπικές σας απόψεις και σχόλια. Δεν χρησιμοποιείτε την κοινή γνώμη, ούτε σε καμία περίπτωση την κινείτε εκεί που θέλετε εσείς. Ειναι ατομικές φαντασιώσεις σας.

    Μετά την σημερινή ανακοίνωση του PNEWS, θα φανεί ποιοι πραγματικά είστε, και αν μπορείτε να βγείτε με παντελόνια να αρθρώσετε έστω μια πρόταση εδώ μέσα.

    Το PNEWS πλέον θα λειτουργεί όπως θα έπρεπε πάντα να λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pnews δεν υποστήριξα ότι τα λεγόμενα μου αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη. Φυσικά και είναι προσωπικές απόψεις, άλλωστε ο καθένας εδώ μέσα γράφει την γνώμη του. Αυτό είδα, αυτό είπα.

      Η αποχώρηση του κυρίου Παναγίτσα είναι πολύ λυπηρή, μακάρι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή να είναι ποιο ισχυροί από την ανάγκη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας για έγκυρη ενημέρωση.

      Χωρίς να θέλω να αναφερθώ παραπάνω σε τίποτα, να κάνω μόνο μία ερώτηση προς εσάς τους διαχειριστές μιας και όπως αναφέρετε στο παρακάτω σχόλιο ως το καλοκαίρι θα έχουμε εξελίξεις. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την υπογραφή σας "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ". Στο κομμάτι που λέτε "ο Πιερικός μας" το πρώτο μέρος του παίζει ρόλο για εσάς ή όχι;

      Δηλαδή αν αντί για
      Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης (Σ.Φ.Κ) ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ
      γίνει
      Σύνδεσμος Φιλάθλων Κίτρους (Σ.Φ.Κ) ο Πιερικός
      ή
      Σεβαστής Φίλαθλοι Κατερίνης (Σ.Φ.Κ) ο Πιερικός
      εσάς θα σας ενδιαφέρει μόνο το Πιερικός στο τέλος ή και το προσωνύμιο του;

      Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
      Πιερικός από παιδί μικρό, βλακόμετρο και μόνιμο αγκάθι στον φίλο μου Νίκο

      Διαγραφή
    2. Πόσο πιο κατανοητοί να γίνουμε;
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ!
      Χωρίς Πύδνες και χωρίς Σεβαστές στα αρχικά του.

      Διαγραφή
    3. Ως προς το "αγκάθι" και μάλιστα "μόνιμο", απλά διαφωνώ! Συμφωνώ στο πρώτο όμως!!!

      Διαγραφή
    4. Φίλε Μανώλη εννοείτε πως διακαής πόθος κάθε πραγματικά αγνού φιλάθλου του Πιερικού είναι να γίνει εκκαθάριση μιας και μόνο έτσι ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός θα παραμείνει ως έχει και χωρίς πρόβλημα με υγιείς διοικήσεις θα μπορέσει να ανέβει ψηλά.Η ερώτηση τώρα που τίθεται είναι η εξής.Ποιά διοίκηση θα τολμήσει να τρέξει το ήδη υπάρχον καθεστώς εκκαθάρισης στο οποίο βρίσκετε ο σύλλογος.Οι πρώην μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ δεν..η πρώην διοίκηση δεν..η παρούσα που και αυτή δεν απέφυγε να πέσει στο πηγάδι των υποσχέσεων δεν..Συμπέρασμα για πιο λόγο εγώ να υποστηρίζω τέτοιες διοικήσεις?

      Διαγραφή
  8. Επίσης, θα ήθελα πολύ πραγματικά να μάθω τα πραγματικά στοιχεία του (ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ), αλλά δεν θα το κάνω, αν και μπορώ.
    Αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτόν, ο οποίος έγραψε και μας έστειλε προς έγκριση κάποια πράγματα που αν δημοσιευόντουσαν θα είχε αναστατώσει όλο το Πιερικό στερέωμα. Θα φανεί και αυτός όμως από εδώ και πέρα αν έχει 'τσαγανό'.

    Τέλος, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Παναγίτσα για την συνεργασία και την βοήθεια του. Σεβόμαστε την απόφαση του. Παραμένει μέλος και εργάτης της όλης μας προσπάθειας έστω και χωρίς να είναι από μέσα. Ελπίζουμε στο μέλλον με διαφορετικές συνθήκες και πιο υγιείς ημέρες να γυρίσει πίσω.

    Οι εξελίξεις προχωράνε και θα προχωράνε ως το καλοκαίρι σίγουρα, εδώ θα είμαστε όλοι και θα τις παρακολουθούμε με αγωνία.

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ!

    PIERIKOSNEWS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακος Καλπακιδης25 Ιανουαρίου 2017 στις 10:49 π.μ.

      Μου άρεσε η προσέγγιση της διαδρομής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ιστορία του αλόγου. Το μόνο που μας διαφεύγει είναι όταν το άλογο η ότι άλλο περήφανο και αγέρωχο εμφανίζετε για να δώσει το κοινωνικό και ηθικό μεγαλείο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ,στο τέλος καταλήγουμε στον αναδυόμενο φοίνικα μέσα από της στάχτες του ,δεν είναι τυχαίο νομίζω....

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!