Ενισχύθηκε... με την βοήθεια της Σεβαστής ο Πιερικός με Τσιώμη!

Με την μορφή ''δανεισμού'' ο Διαγόρας Σεβαστής βοηθάει μεταγραφικά και αγωνιστικά την ομάδα του Πιερικού με τον γνώριμο αμυντικό Γιώργο Τσιώμη.
Ο ''δανεισμός'' αυτός θα ισχύει έως και το τέλος την αγωνιστικής σεζόν.

Μέχρι στιγμής, άλλη μεταγραφή από την διοίκηση του Πιερικού δεν υπάρχει, με τον νεαρό Μιτακίδη να συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον Μιχάλη Ζιώγα.

4 σχόλια:

  1. Που καταντήσαμε να μας δανείζει παίκτες η σεβαστή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δανεικο για 6 μηνες σου λεει και μετα θα γυρισει το παιδι στη ΣΕΒΑΣΤΗ πιο ετοιμος με εμπειριες και η σεβαστουλα αντι αυτου πηρε μετεγραφες κατι τελειωμενους ΔΗΜ.......ΚΤΛ εκτος Κατερινης (συν σπιτια συν φαγητα) για να βγει τριτη με τεταρτη, αρε ξυλο που θελετε ολοι αμπαλοι καταστροφεις του πιερικου ποδοσφαιρου( η κονομα μονο), βρηκατε και τον πιερικακο του κακομοιρη σαραηλιδη και του πουλατε και εκδουλευση, δεν φταιει κανεις αλλα ολοι εμεις που ασχολουμαστε και δινουμε αξια σε κατι τυπους οπως....... παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη ξεφτίλα, γίναμε ομάδα για να παίρνουν παιχνίδια νεαροί παίκτες της Σεβαστης. Είμαστε ομάδα τραβεστι. Εκεί που νομίζαμε πως φθάσαμε στον πάτο της ανυποληψιας, η διοίκηση μας διαψεύδει υπάρχει και άλλη κατηφόρα. Μόνο ντροπή και αισχος για αυτό που λέγεται σήμερα Πιερικος.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!