Πίσω στον Πιερικό ο Σεχολάρι!

Στην ομάδα του Πιερικού επιστρέφει μετά από περίπου τέσσερα χρόνια ο 25χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Σεχολάρι.

Επιστρέφει πιο έμπειρος, καθώς αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες Β και Γ Εθνικής τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Κατερίνης στην γραμμή κρούσης.
Σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα και θα είναι έτοιμος αγωνιστικά από το επόμενο παιχνίδι.

25 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες στην Πιερικάρα παικταρά! Καλώς ήρθες μεγάλε Σεχολάρι!
    Δώσε μας πίσω το χρωματιστό ποδόσφαιρο που μόνο εσύ ξέρεις. Άντε, ένας-ένας να έρχονται. Πιερικάρα μου - Ομαδάρα μου.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΘΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΛΤΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ Ο ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΡΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ
    ΛΑΦΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παραπάνω σχόλια που υπογράφονται ψευδως με το όνομά μου, δεν είναι δικά μου!

    Παρακαλώ τους διαχειριστές να επιληφθουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ήσουν ρε "Μανωλάκη" από το καφενείο στα Καταφιωτικα, και άσε για άλλους τα περί Θεσ/νίκης, να μας πεις τη γνώμη σου για την διάλυση των Ακαδημιων, το φευγα παικτών που δεν έπαιρναν ούτε τα έξοδα για καφέ, που γίναμε ομάδα για να ψήνονται παίκτες της Σεβαστης; Εμφανίζεσαι μόνο για να υμνησεις το τεράστιο έργο της διοίκησης, φαίνεται ξαναπήρες
    το χαρτζιλίκι και αποφάσισες πάλι να ξαναγράψεις.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να τις διέλυσε ο πρόεδρος κάτι θα ήξερε. Άλλωστε γι αυτό κατέχει και την συγκεκριμένη θέση, για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο λόγος που βρισκόμαστε στην Γ εθνική φίλε μου Σίμο, γιατί στην Εκάβη κανένας δεν βγήκε μπροστά να αναλάβει. Αυτός ο μάγκας ο Νταλικιέρης τόλμησε να ρισκάρει και να κουβαλήσει το μεγάλο όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις πλάτες του. Αυτός τολμησε να βάλει τα χέρια του στα σκατά που αφήσανε οι άλλοι. Αν είχε στήριξη ίσως να τα πήγαινε καλύτερα, γιατί ένα καράβι μεγάλο δεν κουμαντάρετε εύκολα από έναν μόνο άνθρωπο. Να τον εξυμνούμε πρέπει όλοι μας, γιατί αν έπαιζε τα τοπικά η ομάδα ή αν διαλυόταν όλοι οι πρώην θα είχαν κάνει πάρτι. Είμαστε τυχεροί αυτό πιστεύω εγώ. Οι παίκτες που φύγανε ίσως δεν καταλάβανε καλά ότι για να παίζεις στον ΠΙΕΡΙΚΟ μας πρέπει να πληρώνεις, όχι να πληρώνεσαι. Είναι τιμή να φοράς το έμβλημα του συλλόγου μας. Καλώς κάνανε και φύγανε λοιπόν. Γίναμε ομάδα για να ψήνονται παίκτες τις Σεβαστής, αυτό είναι δική σου άποψη. Εγώ νομίζω ότι οι σωστές δημόσιες σχέσεις του προέδρου βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο με το Κίτρος ή την Καισάρεια;
    Νίκο Πατρή φίλε μου, καλή χρονιά να έχουμε. Υγεία σε όλους. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

    Πλέον θα χωριστούμε σε 2 στρατιές, σε αυτούς που είναι μπλεγμένοι με το αμαρτωλό παρελθόν της ΠΑΕΙ και επιζητούν τη διάλυση του Σ.Φ.Κ Πιερικός και σε αυτούς που είμαστε καθαροί και θέλουμε την ομάδα μας να υπάρχει για τα επόμενα 100 χρόνια.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Μπόμπα το τσίπουρο στα καταφιωτικα...
      Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτές οι ασυναρτησίες...

      Διαγραφή
  6. Το ότι κάποιοι πρέπει να πληρώνουν για να παίζουν σε μια ομάδα είναι μεγάλη εφεύρεση.Εσύ και όποιος εσύ το λέει αυτό πάνε πες το αφεντικό σου στη δουλειά ότι θα τον πληρώνεις για να εργάζεσαι.Γιατί δεν το κάνεις?Μήπως γιατί έχεις κάποια έξοδα που πρέπει να πληρώσεις απέναντι στο κράτος και στην οικογένεια σου ή ακόμα και προς τον εαυτό σου?Φυσικά και συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να υπερχρηματίζονται και να λαμβάνουν αμοιβές που δεν αντισοιχούν στην κατηγορία και τις ικανότητές τους αλλά αυτό είναι μέτρο αυτό που λέτε εσείς είναι ακραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΕΦΤΙΛΕΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΠΑΤΡΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΝΩΛΗ" ΩΣ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ.

      ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ?

      ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

      ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. «...Πλέον θα χωριστούμε σε 2 στρατιές, σε αυτούς που είναι μπλεγμένοι με το αμαρτωλό παρελθόν της ΠΑΕΙ και επιζητούν τη διάλυση του Σ.Φ.Κ Πιερικός και σε αυτούς που είμαστε καθαροί και θέλουμε την ομάδα μας να υπάρχει για τα επόμενα 100 χρόνια».

      Σωστός ο Σαλονικιός.
      Μόνο που παρέλειψε να προσθέσει ότι αυτοί που είναι μπλεγμένοι με το αμαρτωλό παρελθόν θέλουν να χρεώσουν τη διάλυση σε αυτούς που είναι καθαροί και θέλουν να υπάρχει για τα επόμενα 100 χρόνια, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να έχουν τον έλεγχο με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να νιώθουν ασφαλείς.

      Το πρόβλημα Μανώλη είναι το εξής.
      Οι εκατό μπλεγμένοι είναι πάντα έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες του ΣΦΚ, γιατί είναι ήδη μπλεγμένοι. Από την άλλη οι καθαροί δεν θέλουν να για να μην μπλέξουνε με τους μπλεγμένους.

      Με άλλα λόγια Σαλονικιέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ εσένα να αναλαμβάνεις την ομάδα μας και να έχεις τα βλαχαδερά να σου την πέφτουνε και να προσπερνούνε την ουσία των λόγων σου με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

      Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ όπου και αν συχνάζεις, ό,τι και αν πίνεις!

      Διαγραφή
    3. Ως προς το βλακομετρο συμφωνω μαζι σου βισσαριων απο μενα θα κοβοταν αλλα ειμαστε 3 διαχειριστες κ υα ηταν απρεπεια μου να ακυρωσω τους αλλους κ να το διαγραψω εφοσον ανεβηκε.

      Διαγραφή
    4. https://ufile.io/21442
      Εδώ έχω την ανάρτηση σας πριν την διαγραφή του σχολίου του Πατρή.
      Το καλό που σας θέλω βγήτε και επιπλήξτε τον Πατρή από κοινού όλοι σας οι διαχειριστές γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
      Το αρχείο αυτό είναι έτοιμο για να δοθεί σε χέρια που κανένας μας δεν θα ήθελε να βρεθεί.
      Θα περιμένω ως αύριο το πρωί να τοποθετηθείτε κατά του Πατρή.
      Μετά θα είναι πλέον αργά για σας και το μπλογκ σας

      Διαγραφή
    5. Αν και οι απειλές αυτές δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα. Θέλω να προσθέσω ότι όντως το παραπάνω σχόλιο του κ Πατρή δημοσιέυθηκε λανθασμένα γιαυτό και το αφαιρέσαμε. Δική μας παράλειψη. Το τελευταίο που θέλουμε ειναι η αναστάτωση και οι διαμάχες εδώ μέσα. Εδώ εκφράζονται ελεύθερα απόψεις. Αυτό έλειπε να χειροκροτούσαμε κιόλας την συγκεκριμένη ενέργεια.

      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    6. MOY ΠPOKAΛEI AΠOPIA TO ΓEΓONOΣ OTI ANTI NA BΓEI O IΔIOΣ O MANΩΛHΣ O KATOIKOΣ ΘEΣΣAΛONIKHΣ NA MAΣ ZHTHΣEI NA AΦAIPEΘEI TO ΣXOΛIO EMEIΣ ΠAPOΛO ΠOY AΦAIPEΣAME TO ΣXOΛIO ΔEXOMAΣTE EΠIΘEΣH KAI AΠEIΛEΣ AΠO EΣAΣ KYPIE MΠAMΠINIΩTH. EΠIΣHΣ MOY ΠPOKAΛEI AΠOPIA TO ΓEΓONOΣ OTI OYΔEΠOTE ANAΦEPΘHKE KANENAΣ ΩΣTE NA ΣTEIΛEI EΞΩΔIKO ΣE site ΠOY ANAΦEPEI TOYΣ ΦIΛAΘΛOYΣ TOY ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣAN ΠPOBATA OI EΣAΣ ΠOY ΔIABAZETE TO ΣYΓKEKPIMENO site TO ΔIKO MAΣ TO ΠIEPIKOΣ news ΣAΣ AΠOKAΛEΣE ΠAΛAIOTEPA ΠOYΣTHΔEΣ MAΛAKEΣ AΓPAMMATOYΣ KAI 1000 MYPIA AΛΛA. AΛΛA ΠPOΦANΩΣ TO NA MHNYΣEIΣ KAI NA ΣTEIΛEIΣ EΞΩΔIKO ΣTON IΔIO ΣOY TON EAYTO ΘEΩPEITAI TOYΛAXΣTON HΛIΘIOTHTA.

      Διαγραφή
    7. Παναγιτσα με κάλυψες και για αυτό δεν θα επεκταθώ. Θα σου πω όμως ότι το σχόλιό μου κακώς διαγράφηκε αφού επιβεβαιωνεται για άλλη μια φορά, δικαιώνοντας με!

      Όσο για τις απειλές για εξώδικα και άλλα φληναφηματα, μη μασάς!
      Μαζί μου έχει το πρόβλημα, αλλά επιτίθεται σε εσάς γιατί μέχρι εκεί μπορεί... Και αυτό δείχνει το ήθος του!

      Του είπα 100 φορές να έρθει στην Εκάβη και να τα πούμε εκεί, αλλά προτιμάει την ανωνυμία και την ασφάλεια του πληκτρολογιου του.

      Αν σας πειράξει θα κινηθώ κι εγώ νομικά ζητώντας την συνδρομή της ΣΔΗΕ ώστε να εξακριβωθουν τα πραγματικά του στοιχεία και τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

      ΥΓ
      Ο ρατσιστικος χαρακτηρισμός "βλαχαδερα" μήπως θα έπρεπε να αφαιρεθεί ? Μήπως προσβάλλει την φυλή των βλαχων ? (αν και δεν είμαι βλάχος στην καταγωγή)
      Του φταίνε οι βλαχοι ? Είδαμε και το ποντιακό ΔΣ του Πιερικού....

      Διαγραφή
    8. ΥΓ 2
      Να μην σου προκαλεί καμία απορία το γεγονός ότι γράφει με πολλά ονόματα αβανταρωντας τον εαυτό του...

      Κάθε φορά που θα βρέχει και δεν θα έχει "προπόνηση", θα τον τρώμε στην μάπα εδώ μέσα...
      Σαν τα σαλιγκάρια ένα πράμα...

      Διαγραφή
    9. Κώστα μου, παλικάρι μου καλημέρα. Καλημέρα και σε εσένα φίλε μου "Πιερικέ" Νίκο. Γιατί φτάνετε σε σημείο σύγκρουσης; Δεν χρειάζομαι την υποστήριξη κανενός όμως σας ευχαριστώ κύριε Βισσαρίον, όπως και εσάς σας κύριε Μπαμπινιώτη.

      Δυστυχώς κύριοι κύριοι διαχειριστές δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση να μπαίνω ανά τακτά διαστήματα στο site σας και να απαντάω στον καθένα. Αν θυμάστε καλά κάποια στιγμή στο παρελθόν έγραφα συχνότερα, η στάση σας όμως γενικότερα απέναντι στο ειλικρινές καλό του Πιερικού μας ήταν ουτοπική. Δεν θεωρώ ότι νοιάζεστε για το καλό του συλλόγου αλλά κοιτάτε την προσωπική σας προβολή και το προσωπικό σας συμφέρον.

      Έτσι λοιπόν μετά από καιρό είδα μία δημοσίευση που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και αποφάσισα να γράψω. Δεν φαντάστηκα ποτέ μου ότι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει τα ιδανικά της δημοκρατίας θα με αποκαλούσε "βλακόμετρο" ή "σαλιγκάρι" και αυτό με λυπεί. Για μένα ο κύριος Πατρής είναι φίλος μου. Εγώ σέβομαι την άποψη του, όπως και την άποψη όλων των αναγνωστών. Ο σεβασμός όμως δυστυχώς δεν έρχεται από τα πανεπιστήμια, έρχεται από την παιδεία μας. Κάτι που πάλι με λυπεί για τον κύριο Πατρή. Ίσως άλλος αν ήταν στη θέση μου να εκνευριζόταν μαζί του, εγώ όμως τον συμπαθώ. Μου αρκεί που υπάρχει ένας Μπαμπινιώτης, ένας ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ και με αναγνωρίζουν ως άνθρωπο, ως Πιερικό, ως αναγνώστη σας(μιας και εσείς δεν το κάνετε)...

      Δεν γράφω εδώ για να μπω σε αντίλογο με κανέναν, γράφω για τους ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ που είναι εκεί έξω και έχουν ανάγκη να ακούνε μία άλλη προσέγγιση πέρα από αυτή που προκατειλημμένα προβάλετε μέσα από το site σας. Γράφω να μείνουν όλα εδώ όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης μας, γράφω για να προετοιμάσω κάποιους και κυρίως τους καθαρούς Πιερικούς.

      Όπως προείπα, δύο στρατιές υπάρχουν.

      ΣΟΠ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ-PNEWS-ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

      και στην απέναντι

      ΣΦΙΠ-ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ-ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-KATERINISPORT-PIERIASPORT-ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

      Νομίζω όμως πως είναι κρίμα να υπάρχουν Πιερικοί που χωρίς να έχουν χρεωθεί τίποτα, να βαραίνονται ηθικών ευθυνών και να επιζητούν την διάλυση του Συλλόγου μας μέσω συγχωνεύσεων κπλ.

      ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ - 1961 και συνεχίζουμε.

      Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
      Πιερικός από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    10. Γεια σου ΚΟΛΟΣΣΕ της Εληνικής ορθογραφίας και AΠΑΥΓΑΣΜΑ της ελληνικής γλώσσας.

      Τρομάρα σου έχεις και άποψη για το ποδόσφαιρο και το νομικό καθεστώς του Πιερικού.
      Τράβα στο γνωστό καφενείο να κολλήσεις καμία αφίσσα για το επόμενο ματς του Πιερικού και να πάρεις γραμμή τι θα λες εδώ μέσα.

      Βιάστηκες γκαιμπελικε βολεψακια και πιάστηκες στη φάκα με την πιο πάνω αντίδραση σε σχόλιο δικό μου που απείλησες να σβηστεί...

      Μέχρι και με το δικό μου όνομα έγραψες...

      Τσάμπα το παραλήρημα αγράμματε Mπουμπούνα που θα υποτιμήσεις και την νοημοσύνη μας γράφοντας με 10 ονόματα. Τόσο σου κόβει τόσα λες.

      Αντε κακομοίρη!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    11. Κ.Πατρή ανέβασα το σχόλιο σας μόνο και μόνο για να απαντήσω κάτω απο αυτή. Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε να χαρακτηρίζετε κάποιον αναγνώστη του σάιτ μας, όποιος και να είναι αυτός, δημιουργείτε κλίμα εχθρικό και αναστάτωση. Δεκτή η άποψη του καθενός, αλλά οι προσωπικοί χαρακτηρισμοι και τα βέλη θα κοπουν εδώ. Πόσο μάλλον όταν εκείνος δεν έχει λειτουργήσει με αυτό το τρόπο.
      Εμείς δεν χρειάζεται να απαντήσουμε (για τώρα) στον συγκεκριμένο κύριο που μας έβαλε σε "στρατόπεδο" και είπε ότι έχουμε συμφέροντα και ότι δεν νοιαζόμαστε για τον Πιερικό. Το 99.9% των αναγνωστών και οι ΠΙΕΡΙΚΟΙ, γνωρίζουν ποιοί είμαστε και τι κάνουμε.

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    12. Όσο προκαλεί και γράφει ο,τι γράφει, θα παίρνει και τις πρέπουσες απαντήσεις!
      Στο χέρι του είναι "να το κόψει" αυτό το... "γαϊτανάκι" και του διαμηνυω ότι εγώ δεν ψαρώνω ούτε από απειλές ούτε από μηνύσεις και αγωγές...

      Θα το πω άλλη μία φορά: τον περιμένω στην Εκάβη!!!


      Διαγραφή
  7. Μανωλάκη του γνωστού καφενειου, πληρωνω για να παίξω. Πες μας πόσα θέλει ο πρόεδρος για να μπω ενδεκάδα. Το φαντάζεστε αν πληρώνεις για να παίξεις στον Πιερικο, πόσα πληρώνουν οι παίκτες για να παίξουν στον Ολυμπιακό; Μανωλη να μπαίνεις και να γράφεις πιο τακτικά, μας φτιάχνεις την διάθεση. Αλλά από την άλλη θλίψη μας προκαλεί αν τέτοιες νοοτροπίες διοικούν τον Πισρικο.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σημείο που λέει "ο μάγκας ο Νταλικιέρης τόλμησε να ρισκάρει" είναι όλα τα λεφτά!!!
      Ποιος ??? Ο νεκροθάφτης του Πιερικού!!!
      Κλαυσιγελος ...

      Διαγραφή
  8. Προς καφενείο. Μείνατε εσείς οι 5-10 ακόμα στις κερκίδες του γηπέδου, και εάν δεν σας σώσει ο Συμεωνίδης πάτε για φούντο στο τοπικό. Κατορθώσατε να κάνετε την ομάδα να είναι η τελευταία του νομού. Είναι ιεροσυλία να πιάνεις στο στόμα σου Μανωλάκη ή όπως αλλιώς λέγεσαι την περισινή διοίκηση, που για να κρατηθεί (αν θυμάσαι έπεφταν οι μισές ομάδες)έκανε πορεία πρωταθλητισμού, ενώ φέτος πάμε φουλ για πέσιμο αν και πέφτουν μόνο δύο ομάδες.
    Μιχαλίτσος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηχαλίτσο, οι 5-10 που λες και εσύ έχουν πολύ μικρή σημασία πλέον, μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής που συντελείται στον Πιερικό. Όταν φτάνουν να σου κάνουν πλάκα, όχι οι οπαδοί των μικρότερων συλλόγων στον όμιλο, σημαίνει πως ο Πιερικός έχει βυθιστεί στην ανυποληψία.

      Πολύ σωστά αναφέρεις ότι δεν γίνεται να ευθύνονται για όλα εκείνοι που έχουν φύγει, θα πρέπει να γίνει μια αυστηρή κριτική κάποτε από όλους για όσους "διοικούν" τώρα.

      Η "διοίκηση" άφησε ανεκμεταλευτο το μετεγγραφικο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου , για να μην βρεθεί η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο...

      Το κατάντημα για τον Πιερικό στην παρούσα φάση είναι το να μάχεται για την 10η θέση ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό, το οποίο τον βυθίζει σε ακόμη μεγαλύτερη ανυποληψία.

      Όσοι εδώ μέσα γράφουμε αλήθειες όντας αντικειμενικοι και δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά της "διοίκησης", έχουμε μπει στο στόχαστρο αυτής με τις εντεταλμενες γραφιδες του γνωστού καφενέ, οι οποίες χθες προχώρησαν και σε απειλές.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!