ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: O "απολογητής" της διοίκησης

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις (Τριανταφυλλίδη-Παναγιωτίδη-Πιζάνι-Αγησιλαου-Καμαρά κλπ) τα λεγόμενα του Ιταλού Πιζάνι στο katerinisport, και με βάση πληροφορίες που έχουμε για μια αποχώρηση ενός ονόματος που θα προκαλέσει "πάταγο". Το μόνο που μπορούμε να δεχτούμε είναι τα λεγόμενα της διοίκησης μέσο του (γραφείου τύπου-τεχνικού διευθυντή ακαδημιών) για μείωση του οικονομικού κόστους στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Δηλαδή να φύγουν παίκτες οι οποίοι δεν είναι από την Πιερία και χρειάζεται να πληρώνονται. Η μεγάλη απορία είναι η εξής, "θα υπάρξουν αποχωρήσεις και από το τεχνικό επιτελείο που δεν είναι Πιερείς για την "εξομάλυνση των οικονομικών"; Αν συμβεί αυτό... δεν θέλουμε να φανταστούμε ποιος πρόκειται να αναλάβει προπονητής.

ΥΓ: Μα καλά όλος (ο Πιερικός "είσαι ΕΣΥ";)
ΥΓ2:...Το "παρελθόν" το "παρόν" και το "μέλλον";
ΥΓ3: Θυμήσου... ΔΕΝ είμαστε μαζί σου.

18 σχόλια:

  1. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θέλω να μάθω τι γνώμη έχει ο "Μανώλης ο Θεσσαλονίκιος"
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γνώμη να έχει ? Απλά δεν έχει δική του γνώμη, απλώς ο,τι του πούνε να πει λέει...
    Εδώ μας χώρισε σε ανύπαρκτα "στρατόπεδα" προσπαθώντας να μας πείσει ότι φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις εκθειαζοντας την νυν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς όπως θέλουνε το πάνε. Κανένας δεν περίμενε ούτε περιμένει στο μέλλον ότι ο καημένος ο αγρότης θα βρει τα χρήματα για να καλύψει τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένας σύλλογος του μεγέθους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Του φορτώσατε το βάρος και στο τέλος θα πληρώσει αυτός την νύφη της καταστροφής. Ο κύριος Αθανασιάδης που το καλοκαίρι όντας πρόεδρος επιτυχημένος γιατί αποφάσισε να φύγει; Γιατί προχθές παρευρισκόταν στην κοπή της πίτας του ΣΟΠ(?) αφού ο ίδιος δεν ήθελε καμία σχέση με τον σύλλογο;

    Είναι πολύ έξυπνο το σχέδιο σας φίλοι μου. Καταστρέψατε την ομάδα οικονομικά, την κάνατε αδύνατη να προσελκυστεί από κάποιον εύπορο επιχειρηματία του νομού, την φορτώσατε στον νταλικέρη, βρήκατε έναν δήθεν μπακάλη από την Αθήνα και τον παρουσιάσατε ως σωτήρα και τώρα οδηγείτε το σχέδιο σας προς το τέλος. Η συγχώνευση που θα μας παρουσιάσετε φίλε Νίκο γιατί δήθεν είναι ο μονόδρομος θα μας βρει απέναντι σας.

    Ποτέ δεν ήμουν με καμία διοίκηση, πάντα είμαι με τον σύλλογο. Τον ένα και μοναδικό ΠΙΕΡΙΚΟ. Τον Σ.Φ.Κατερίνης Πιερικό.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανωλάκη, την κοντή την πο@#α την φταίνε οι τρίχες. Γάντι πάει η παροιμία στην περίπτωση του σημερινού Πιερικου.
    Για να εξηγουμαστε η διοίκηση Αθανασιάδη έκανε μπάτζετ 200.000 ευρώ. Σε μία χρονιά που έπεφταν οι μισές ομαδες και είχαμε την θηλειά των -6 βαθμών, ή ομάδα έκανε μία εξαιρετική πορεια, με καλούς παίκτες πράγμα που φαίνεται από τις ομάδες που πήγαν στη συνέχεια. Οι επαγγελματίες της πόλης (εστιατόρια, ξενοδοχεία ) έστειλαν ευχαριστίες προς τη διοίκηση για την συνεπεια στις πληρωμές προς αυτούς. Η διοίκηση Αθανασιάδη δεν αξίωσε το παραμικρό πόσο από την επομενη διοικηση. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ στο ακέραιο τις οφειλές της. Μάλιστα άφησε προίκα 12.000 ευρώ από την χορηγία του ΟΤΕ στους σημερινούς. Άφησε 140 παιδιά στις Ακαδημίες. Αν ερθουμε τώρα στο παρόν, άσε μας πιάνει απελπισία.
    Τα ρίχνουμε όλα στους προηγούμενους και ξοφλησαμε.
    Σημ. Στην πίτα του ΣΟΠ προσκλήθηκαν όλοι οι πρόεδροι του ερασιτεχνη, όλοι ηρθαν. Έλαμψε με την απουσία της η σημερινή διοίκηση. Γιατί άραγε απουσίασε; Δεν είμαστε ανυπαρκτοι μόνο αγωνιστικά αλλά και διοικητικά.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Σίμο, πρώτον οι έξι βαθμοί δεν αφαιρέθηκαν στο τέλος μετά από ένσταση που έκανε ο Πιερικός και δεύτερο με 200,000 μπάτζετ έπρεπε να είναι πρώτος και τέταρτος ή πέμπτος δεν θυμάμαι.Τα 200,000 είναι πολύ μεγάλο μπάτζετ για γ΄εθνική. ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ν.

      Διαγραφή
  5. Φίλε Σίμο, μάλλον υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ μας. Αν θέλεις και μπορείς ξαναδιάβασε τι είπα και που καταλήγω. Επειδή ίσως δυσκολεύεσαι θα στο κάνω ποιο εύκολο. Όταν σου παρουσιάσουν και μαζί σου τάξουν όνειρα SuperLeague με προϋπόθεση την διάλυση του Σ.Φ.Κ Πιερικού και την συγχώνευση του με ένα άλλο σωματείο, εσύ τι θέση θα πάρεις;

    Αν πάλι σε δυσκολεύει αυτό θα στο πω ακόμα ποιο απλά, είσαι υπέρ συγχώνευσης(με ότι συνέπειες έχει αυτό) ή όχι;

    Εδώ είναι το ζουμί.

    Υγ. Χαίρομαι για την αγάπη σας και την οικειότητα που αναπτύξατε προς το πρόσωπο μου και με αποκαλείται Μανωλάκι, μιας και εγώ δεν σας έδωσα ποτέ κάποιο τέτοιο δικαίωμα. Όσο για την κοπή της πίτας του ΣΟΠ, καλό θα ήταν να εκτιμούσες την αξιοπρέπεια την παρούσας διοίκησης(παρόλο που είναι φτωχή) γιατί οι κύριοι που αντιπροσωπεύουν τον ΣΟΠ ήταν αυτοί που μαζεύαν υπογραφές να ρίξουν την παρούσα εκλεγμένη διοίκηση. Και ξέρεις πως λέγεται αυτό φίλε Σίμο; Πραξικόπημα. Βλέπεις τι τους κάνει τους πραξικοπηματίες ο Ερντογαν Σίμο; Ας γίνουμε λίγο ρεαλιστές και ας προσπαθήσουμε να πατήσουμε στην πραγματικότητα. Γιατί φίλε Σίμο, την ίδια ώρα που ο σύλλογος που αγαπάμε και έχει ανάγκη από λεφτά, οι κύριοι του ΣΟΠ κάθονται στην πόρτα και αποτρέπουν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα του. Αυτό το κρίνεις υγιές για έναν σύνδεσμο ομάδας; Οπότε αν έχεις εσύ ίχνος αξιοπρέπειας επάνω σου μάζεψε λίγο το "Έλαμψε με την απουσία της η σημερινή διοίκηση". Λίγο χρειάζεται, όχι πολύ.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Γρηγορίου επειδή αναφέρεστε συνεχεία ο ΣΟΠ και ο ΣΟΠ θα ήθελα να σας αναφέρω ότι στις τάξεις του υπάρχουν φίλαθλοι που αγαπόν και ακολούθουν την ομάδα 30 και 40 και 50 χρόνια και κάποιοι από ιδρύσεως της.
      Νομίζω αυτούς τους ανθρώπους κάνεις δεν μπορεί να τους πει πραξικοπηματίες γιατί το θεωρώ ύβρη και ασέβεια.
      Την παρούσα διοίκηση την εξέλεξαν οι παραπάνω κύριοι που είναι και μελή του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τη ποιο λογικό να άρουν την εμπιστοσύνη τους και να θελήσουν αλλαγή πορείας για τον σύλλογο όταν βρέθηκαν οικονομικά δυνατές προτάσεις για τον σύλλογο.
      Από την στιγμή που οι κύριοι που διοικούν τώρα ανέφεραν ξεκάθαρα ότι αν ύπαρξη καλύτερη και ποιο οικονομικά δυνατή λύση εμείς θα κάνουμε πίσω γιατί αγαπάμε την ομάδα.
      Άρα ποιος είναι ο πραξικοπηματίας και ποιος ο δικτάτορας μετά από όλα όσα ζούμε το τελευταίο εξάμηνο,.
      Η ομάδα δεν μπορεί να διοικηθεί απλά και μονό επειδή κάποιοι εγωιστικά και επειδή νομίζουν ότι έχουν την οικονομική δύναμη που δεν έχουν και αυτό φαίνεται από την κάθε τους κινηση.
      Τώρα όσο για την ανακρίβεια και το ψεύδος ότι κάποιοι απέτρεψαν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο το θεωρώ γέλιο και φαντασίωση που δεν έγινε ποτέ.
      Κύριε ο κόσμος δεν είναι πρόβατα όπως τον αποκάλεσε η νυν διοίκηση αλλά έχει και κρίση και γνώση και γνώμη και ότι και αν τον πει κάποιος, ξέρει τη θα πράξη.
      Το ότι δεν πηγαίνουν έστω και αυτοί οι 200 με 300 πιστοί ας ψαχτεί η νυν διοίκηση τη κάνει λάθος και τη σωστό και εκεί θα βρεθεί η απάντηση.
      Τώρα για την προσβολή που έκανε η νυν διοίκηση ενώ καλέστηκε επίσημα και δεν παραβρέθηκε ούτε ένα μέλος της στον ποιο ιστορικό σύνδεσμο το θεωρώ ντροπή τους και ασέβεια γιατί όταν δεν τιμάς τους φιλάθλους σου τότε ποιο είναι το μέλλον σου σαν σύλλογος η δεν σε νοιάζει τίποτα γιατί θεωρείς ότι είσαι μια μεταβατική κατάσταση που θα κάνεις ότι κάνεις και δεν κάνεις και θα φύγεις και
      ΓΑΙΑ ΠΥΡΗ ΜΥΧΘΗΤΩ

      Παπαδόπουλος Δημήτριος

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο Πιερικοί είμαστε. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να προστατεύσουμε την ομάδα μας που θέλουνε να καταστρέψουν. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βγει από τα σχέδια τους η συγχώνευση. Αν είσαι έστω και λίγο Πιερικός προσπάθησε να τους ανοίξεις τα μάτια.

      Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
      Πιερικός από παιδί μικρό

      Διαγραφή
  6. Ρε Μανώλη, έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας φαίνεται. Εσύ δεν κατηγορήσες την προηγούμενη διοίκηση πως φταίει για το σημερινό κατάντημα; και αντίθετα αποθεώνει τους σημερινούς που τα κάνουν όλα τέλεια; Δεν είδα πουθενά στα γραφόμενα σου ένα έστω σημάδι κριτικής. Όλα για σένα λειτουργούν σωστά φαίνεται. Τώρα για πιο πραξικόπημα αναφέρεσαι με την συλλογή υπογραφών; Αυτο είναι μία δημοκρατικη διαδικασία που δινει το δικαίωμα στα μέλη να προκαλέσουν ΓΣ. Ίσα ίσα όταν η διοίκηση αγνοεί τη βούληση του 80℅ των μελών για ΓΣ τότε μιλάμε για αντιδημοκρατική αντίληψη του ΔΣ. του συλλόγου.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι δεν απαντάς, πάλι δεν απαντάς.

    Ούτε υπέρ είδα, ούτε κατά είδα. Μάλλον έχετε τεράστιο θέμα. Πόσο ποιο απλά να σας μιλήσει κάποιος; Ας κάνει μία δημοσκόπηση το pierikosnews να δούμε λίγο τι συμβαίνει στους ανώνυμους "πιερικούς".

    PierikosNews ρώτα τον κόσμο σου να δεις τι θέλει και πόσο Πιερικοί είναι αυτοί που γράφουν.

    ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ; Με απαντήσεις:ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

    Να αρχίσουν να πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά.

    Την καληνύχτα μου κύριοι, έχω και μία γυναίκα με δύο παιδιά που πρέπει να ασχοληθώ.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά συγχωνευση και με κανέναν

      Παπαδόπουλος Δημήτριος

      Διαγραφή
  8. Μανωλη στην ερώτησή σου απαντώ ξεκαθαρα. Καμία συγχώνευση και και καμιά αλλαγή στο όνομα στο έμβλημα και στα χρώματα της ομαδας. Τώρα όμως απαντα και συ σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που ανέκυψαν με την τωρινή διοικηση, την οποία έχεις μόνιμα στο απυροβλητο.Αλλά ξέχασα για την τωρινη κατάντια φταίνε οι προηγουμενοι.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ, ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ
    Σ.Φ.Ι.Π.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Π. (ΚΕΡΚΥΡΑΣ) 2-0
    ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    Ο ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ,ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ),
    ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ pierikosnews ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,
    Πιερικος Α Εθνικη!
    ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλα συγχαρητηρια στη δεσποινιδα Α. Σαββιδου του Αχιλλεα Ν.
    για το - ρεκορ-.Η ΘΕΣΗ της ομαδας της την αδικει.(ΑΤΥΧΙΑ).
    Μακαρι συντομα, γιατι οχι και στην οικογενεια του Πιερικου(κατα
    λαθος Γ Εθνικη).
    Υ.Γ. Ρε Πατρη , αντι να γραφεις κακιες για φιλαθλους , γιατι
    δεν πας να βοηθησεις στο κρεοπωλειο ( αριστο) ειτε στην
    ορχηστρα Νεων Διου(θαυμασιο)?
    Ευχαριστουμε για τη φιλοξενια το σαιτ
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!
    Δημ. Τριανταφυλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γιατί δεν σταματάς να γράφεις με πολλά ονόματα μην έχοντας το θάρρος να δημοσιοποιήσεις το πραγματικό σου ????

      Γιατί εκθειάζεις την πιο άχρηστη διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Πιερικό ????
      Ίσως να είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που γράφεις με πολλά ονόματα... Είσαι μόνος σου! (για αυτό και σε έχουν πάρει όλοι στο βραστό)


      ΥΓ
      Δεν έχω καμία σχέση με κρέατα και ορχήστρες...

      ΥΓ 2
      Πες το αφεντικό σου να βάλλει κάνα φράγκο στην ομάδα γιατί αλλιώς "Πιερικός Α' τοπικό"
      Αν δεν έχει, ας πουλήσει καμιά νταλίκα...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!