Εξασφάλισε την σωτηρία του ο Πιερικός!

Την παραμονή του στη Γ’ Εθνική εξασφάλισε και μαθηματικά ο Πιερικός, ο οποίος με γκολ του Τσιώμη στο 51′ επιβλήθηκε 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας και και σε συνδυασμό με τη νίκη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επί της Αμβρακίας «σφράγισε» το «εισιτήριο» της σωτηρίας.

Η νίκη ήλθε δίκαια για τους Κατερινιώτες, οι οποίοι ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, με τον Σεχολάρι να έχει δυο δοκάρια, ενώ δεν τους δόθηκε και πέναλτι στο 26′.

Το «φιλμ» του αγώνα 20′ Σουτ του Μπαλογιάννη από ευνοϊκή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ. 22′ Ο Μπαστάνης έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε. 26′ Ο διαιτητής αντί να υποδείξει πέναλτι υπέρ του Πιερικού σε τράβηγμα και ανατροπή του Παρά από αντίπαλο στην περιοχή, τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της κατερινιώτικης ομάδας. 42′ Σουτ του Σεχολάρι, έδιωξε η άμυνα του Εθνικού, νέο σουτ του Συμεωνίδη και πάλι απομάκρυναν οι φιλοξενούμενοι. 45′ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Σεχολάρι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Φιλιππιάδας. 51′ ΓΚΟΛ! 1-0: Σεχολάρι και Τσιώμης συνδυάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με άψογο πλασέ. 56′ Δεύτερο δοκάρι για τον Πιερικό και πάλι με τον Σεχολάρι, ενώ στην επαναφορά ο Συμεωνίδης επιχείρησε το δυνατό σουτ για να διώξει ο Τρανουλίδης. 73′ Πλασέ του Σεχολάρι, μπλόκαρε ο Τρανουλίδης. 75′ Σουτ του Μπαλογιάννη, έδιωξε με προβολή ο Μπαρούτας στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ρούσσης (Θεσσαλίας). Οι συνθέσεις των ομάδων Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Συμεωνίδης (81′ Καρτσαμπάς), Λούγκος, Τσιώμης (90’+1 Ηλιάδης), Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Παρράς (30′ Κοκονόζι). Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μαλάτος, Ντανάι, Μανιώτης, Τσιφλίδης, Δημουλιάς (68′ Παπακίτσιος), Μπαστάνης, Μιχάλης, Άτσκα, Μπαλογιάννης, Κουμπής.

katerinisport.gr

4 σχόλια:

  1. Απολογισμός φετινής πορείας Πιερικού:
    "Εξασφάλιση παραμονής"

    Μια χρονιά χαμένη!!! Φοβάμαι ότι και η επόμενη θα είναι έτσι...
    Μακάρι να διαψευστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ φοβόσουν (βασικά ήσουν σίγουρος) ότι η φετινή χρονιά θα είναι χαμένη, με την έννοια ότι ο γρήγορος υποβιβασμός στο τοπικό είναι σίγουρος 100% "με αυτά τα παιχτάκια", πράγμα το οποίο διατυμπάνιζες διαρκώς με πάθος από το καλοκαίρι. Οπότε ήδη έχεις διαψευσθεί παντελώς! Η ομάδα έμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, με Μ.Ο. ηλικίας 19 ετών παρακαλώ και -σχεδόν- όλοι από την Πιερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήμουν μόνο εγώ που περίμενα αυτό, αλλά κι άλλοι! Έχεις επιλεκτική μνήμη μου φαίνεται...

      Το ότι δεν πέσαμε Α τοπικό οφείλεται κατα 99% στο Μιχάλη Ζιώγα, αλλά και στην τύχη, αφού ο Πιερικός φέτος είχε πολλές ισοπαλίες (ρεκόρ θα έλεγα) που θα μπορούσαν να ήταν ήττες και κατα συνέπεια η βαθμολογία θα ήταν στον πάτο!

      ΥΓ
      Ποτέ δεν αμφισβήτησα ούτε απαξιωσα τον Κατερινιώτη-Πιεριέα ποδοσφαιριστή. Ίσα ίσα, πιστεύω σε αυτόν.
      Ο Πιερικός πρέπει να έχει έναν βασικό κορμό από κατερινιωτες παίκτες και καποιους λίγους ξένους!

      Διαγραφή
  3. Ωπα ρε τοσκας να πουμε.
    Τωρα που εξασφαλισε και μαθηματικα την παραμονη ο πιερικος, τωρα βγηκες να μιλησεις; Ολο το χειμωνα που ησουν;

    Μυρωτης Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!