Στιγμιότυπα του αγώνα Κιλκισιακός-Πιερικός 0-1 (vid)

Τα στιγμιότυπα, οι αμφισβητούμενες φάσεις και τα επεισόδια του αγώνα Κιλκισιακός-Πιερικός μέσα από την κάμερα του PNEWSTV

6 σχόλια:

  1. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ απεναντι σε ποδοσφαιρικα υποαναπτυκτους πχ χωρια και πολεις οπως, Κιλκις Αριδαια κτλ φανταζει ΡΕΑΛ , Ως μεγεθος ιστορια , φανελα , φιλαθλους , γηπεδο κτλ.Ειναι επομενο να βγαζουν το κομπλεξ τους πετωντας μπουκαλια. Η αντιδραση σου θα ειναι να τους χτυπας σαν το χταποδι μεσα στο γηπεδο .Φορτωσε
    τους 3 με 4 γκολ να σε σεβονται και να σε φοβουνται .only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μπάτζετ όσο ούτε η δεξιά κάλτσα του Neymar, με αυτή την διοίκηση που έχεις, με μεταγραφές της πλάκας, με έλλειψη σοβαρού χορηγού και με γήπεδο της δεκαετίας του 60, κι εσύ χωριό είσαι!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Κυριε Μυρωτη καλές οι διαπιστώσεις σου και κάπως έτσι πάνω κάτω είναι κάποια πράγματα όχι όλα, αλλά χωρίς να θέλω να γίνω βασιλικότερος του βασιλέως δηλαδή ότι τα βλέπω όλα καλά δεν μας λες τη φταίει για αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα μας.
      Καλές οι διαπιστώσεις αλλά εγώ ξέρω και βλέπω ότι ο Πιερικός έκανε 4 διπλά που ακόμα και ούτε στην Α ούτε στην Β δεν κάναμε.
      Αρα η ομάδα τώρα θέλει στήριξη και όχι μονό κριτική και δεν αναφέρομαι σε εσάς ότι δεν στηρίζεται ούτε σε όσους είναι πιστοί φίλαθλοι έστω εμείς οι 200 300.
      Αν είχαμε μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτήριων έστω 800 1000 στην Γ εθνική τότε και η διοίκηση όποια και αν είναι θα έχει μεγαλύτερη ευκαιρια κινήσεων και οι χορηγοί θα ήταν ποιο ανοιχτοχέρηδες και τότε δεν θα έλεγες ότι είμαστε και εμείς χωριό.
      Ανοίγουμε μεγάλη συζήτηση αν πούμε για διοικήσεις, ότι πρέπει η ομάδα να στηρίζεται σε ένα με 2 πρόσωπα οικονομικά ισχυρά η σε πολλούς και οι 2 απόψεις έχουν τα υπέρ και τα κατά και τους πολεμίους και υποστηρικτές τους.
      Εγώ δεν είδα μέχρι στιγμής φως ούτε από την μια πλευρά ούτε από την άλλη γιατί εν μέσω κρίσης οι λεφτάδες είναι λίγο έως πολύ φειδωλοί, το να ασχοληθούν με μια ομάδα που ναι μεν έχει brand name στην ποδοσφαιρική αγορά, αλλά ο επιχειρηματίας σκοπός του είναι το κέρδος και η διαφήμιση του για καλύτερη αποκομιδή, και όταν πάει καλά η ομάδα παίρνουν άξια μεγαλύτερη τα λεφτά του και στην περίπτωση που γίνει ΠΑΕ οι μετοχές του.
      Δεν είδα κανέναν να έρθει στις γενικές συνελεύσεις και να πει είμαι ο τάδε έχω αυτά τα λεφτά και θέλω την ομάδα να την πάω όσο ποιο ψηλά γίνεται.
      Και ερχόμαστε στην δεύτερη περίπτωση δηλαδή σε εμάς τον κόσμο και πάλη διαχωρίζω όλους εμάς που πάμε γήπεδα, βλέπω με τα λύπης μου ότι όλοι μας έχουμε καλές προθέσεις αλλά είμαστε λίγοι σε αριθμό εννοώ για να βοηθήσουμε περεταίρω, και δεν βλέπω πουθενά στην πόλη κάνεις να θέλει να βάλει το λιθαράκι του ώστε να συνεισφέρει στο κοινό κάλο και η ομάδα να ξανά μεγαλουργήσει μέσα από ίδιους πόρους (αν ζητήσεις από τον χ κάτοικο και πεις δώσε 1 ευρώ για την ομάδα θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια) γιατί αυτό; μα γιατί είμαστε πολλά χρόνια μακριά από την Α εθνική και τα φωτά τις δημοσιότητας.
      Μεγάλη μάζα κόσμου ούτε καν ασχολείται με τον Πιερικό σαν κεντρικό σωματείο που δεν απευθύνεται σε καμιά γειτονιά της Κατερίνης αλλά σε όλη την περιφέρεια Πιερίας.
      Εν κατακλείδι και ζητώντας συγγνώμη από όλους για την μακροσκελή μου εγράφη αγωνία για το τη μελή γενέσθαι για τον Πιερικό, δεν πρέπει να λεμέ τη κάνουν οι άλλοι για την ομάδα μας άλλα πρώτα να λεμέ τη κάνουμε εμείς για αυτήν.
      Ο Πιερικός ποτέ δεν έγινε ούτε και ήταν χωριό με την έννοια που λέχτηκε παραπάνω σε άλλη δημοσίευση εδω στο PierikosNews , όσο υπάρχουμε εμείς που αγαπάμε τον Πιερικό και μεταλαμπαδεύουμε την φλόγα ο καθένας μας σε έναν ακόμα.
      Πιστεύω στο μέλλον θα γίνουν καλυτέρα τα πράγματα και για την ομάδα μας που είναι και αυτή ένα θύμα τις γενικής οικονομικής κρίσης που έπληξε την χώρα μας.
      Τώρα χρειάζεται στήριξη από όλους και ας μην μας αρέσουν κάποια πράγματα με την παρουσία μας και ενίσχυση μας πολλά μπορεί να αλλάξουν.

      ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

      Διαγραφή
    3. Κύριε Ανώνυμε, απο την Γ Εθνικη δεν βγάζεις λεφτά! Γι'αυτο οι χορηγοί σπανίζουν και τα εισιτήρια δεν φτάνουν ούτε για τα έξοδα του αγώνα.
      Για την περίπτωση δημιουργίας ΠΑΕ (σε περίπτωση ανόδου) θα πρεπει να τελειώνει ο Πιερικός με τον βραχνά που λέγεται εκκαθάριση! Είναι αστείο και μόνο που το αναφέρατε.

      Πολλές ομάδες υποφερουν οικονομικά, όχι μονο ο Πιερικός! Στη Football League ήδη αποχώρισε ο Αχαρναϊκός λόγω προσφυγών και ο Νιώπας δηλώνει έτοιμος να αποσύρει τον Αιγινιακό προτιμώντας το Α' Τοπικό (σε δήλωσή του σε γνωστό site) λόγω οικονομικής αδυναμίας και έλλειψη χορηγιών.

      Η μεγαλη μάζα, όπως σωστα αναφερατε, δεν ασχολείται με τον Πιερικο και ο λόγος είναι τα εκάστοτε προσωπα που στελεχώνουν την Διοίκηση. Αν ερθει κάποτε καποιος στον Πιερικο με μεγαλη οικονομική επιφάνεια τοτε θα αρχίσει να έρχεται ξανα ο κόσμος στο γήπεδο. Τα τωρινά πρόσωπα αυτα δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στους Κατερινιώτες. Αλλα και να ερθει καποιος λεφτας να ζητήσει τον Πιερικο στην συνέλευση, σιγα μην του τον δώσουν. (και ο νοών νοείτω)

      Ο Πιερικός ήταν κάποτε μια ομάδα αξιόλογη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλα δεν είναι πια! Ας το χωνέψουμε επιτέλους! Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις. Για να ξαναγίνει μεγάλος πρεπει να ερθει σοβαρός και μεγάλος επενδυτής.

      Για τα εισητήρια εγραψα πιο πανω. Δεν φτανουν και δυστυχώς είναι η κύρια πηγη εσόδων. Το λάθος της διοίκησης είναι ο τρόπος που προσεγγίζει τις μικρές ή τις μεγάλες επιχειρήσεις, κάτι βασικό, ώστε διαθέτοντας μια ισχυρή υποδομή να μπορέσει να προσεγγίσει νέους χορηγούς.
      Δυστυχώς δεν υπήρξε δημιουργία ενός λεπτομερούς χορηγικού πλάνου, δίνοντας πλήρη εικόνα των παροχών που θα λάβει κάποιος αν γίνει χορηγός στην ομάδα και στην ακαδημία.
      Εδώ, η διοίκηση του Πιερικού όφειλε να δείξει την σοβαρότητα προσέγγισης του θέματος, καθώς και αυτά που θα προσέφερε στον χορηγό ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πετυχαίνοντας την εκτέλεση μίας επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας χορηγού και ομάδας. (αυτό ισχύει και για τις προηγούμενες διοικήσεις). Μια επιτυχημένη συνεργασία θα έδινε διάρκεια στην χορηγία και λιγότερα προβλήματα στην ομάδα.

      Ναι, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Πιερικός κατάντησε χωριό.



      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ, ΦΟΙΡΟΣ, ΜΠΙΛΛΗΣ, Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ( ΑΜΑΛΙΑΔΑ), ΖΑΛΙΚΑΣ, ΣΤΥΛΟΣ κ.α.
    τι ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ? ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ π.χ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ( ΑΤΥΧΙΑ).ΑΛ-
    ΛΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ?
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο Μ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ (ΚΑ) ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΟΣ.
    3 (ΤΡΙΑ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ- ΣΙΩΚΟΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ π.χ. ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ
    ΚΙΛΚΙΣ, ΑΡΙΔΑΙΑ κ.τ.λ.π. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΕΑΛ.
    ΕΔΩ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ Μ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ
    ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΠΑΝΤΗΣΑΚΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΗΣ? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (προστατης των θαλασσινων).
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ,17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
    Α ΕΘΝΙΚΗ 1967- 1968
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2) ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3) ΠΑΟΚ 12) ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 14) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
    (ΣΕ 11 αγ.)
    Νeymar Ε ... ΚΑΙ Ο ΓΙΩΤΣΑΣ ( ΔΙΕΘΝΗΣ) ΗΤΑΝ Ο ΝΕΙΜΑΡ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ. ΑΛ. ΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ . ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΕΣΑΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ 1-7.
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΟΥΡΛΕ ( ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014). ΕΚΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ?
    ΠΙΕΡΙΚΕ ΓΕΡΑ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΙΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΜΥΡΩΤΗ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΟ? ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3-4-3 ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΚΟΒΕ ΠΡΙΝ 2 (ΔΥΟ) ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Β Η ΟΜΑΔΑ?
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΧΕ 2 (ΔΥΟ) ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ο ΘΕΟΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
    (κατοικος Κεντρ. Μακεδονιας, Καμπεριδικος απο μικρο παιδι).

    Υ.Γ. 1 ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ), ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΕ), ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΣΤΙΣ 7, ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ( ΣΕ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΤΟ ΧΑΡΤΖ. ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μπάτζετ αναφερόμουν, όχι σε παίκτες!
      Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις.


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!