Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μοίρασε δώρα, αγάπη και χαρά στην ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης!

Ο Πιερικός στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης! (φωτο)Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μοίρασε δώρα και χαρά στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μεταφέροντας τις ευχές του προέδρου. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της «μελανόλευκης» οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και μοίρασαν δώρα, χαρά, αγάπη και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται τις χριστουγεννιάτικες ημέρες στην παιδιατρική κλινική. Την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησαν οι: Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, Σωτήρης Καραγκούνης και Δημήτρης Παπατολίκας, ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε ο εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας Βασίλης Τσακιρίδης.

Τα δώρα ήταν ευγενή προσφορά του μέγα χορηγού: «Πολυκατάστημα online, e-shop «do fun do» της επιχείρησης στην Κατερίνη όπου ανήκει και το franchise «JUMBO».  Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ χάρισε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων και δέχτηκε τα συναισθήματα ειλικρίνειας της παιδικής αγνότητας από την απρόσμενη έκπληξη. Το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον προθάλαμο της παιδιατρικής κλινικής.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλησε να δώσει λίγη χαρά, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα στα παιδιά. Ευχαριστούμε το πολυκατάστημα online, e-shop «do fun do». Ευχόμαστε στον διοικητή του νοσοκομείου Ανέστη Μυστρίδη, στους ιατρούς, στους νοσηλευτές  και σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου από καρδιάς και από τη μεγάλη «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
Τις καλύτερες ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.                                                          Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μοίρασε δώρα, αγάπη και χαρά στην ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΤο κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μεταφέροντας και τις ευχές του προέδρου του Γεώργιου Κοκαβίδη. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της «μελανόλευκης» οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επισκέφθηκαν την ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και μοίρασαν δώρα, χαρά, αγάπη και ευχές στα παιδιά που εκπαιδεύονται στο ίδρυμα για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες που ακολουθούν.
Την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησαν οι: Σωτήρης Καραγκούνης, Αλέξανδρος Κατσιαμήτας και Δημήτρης Παπατολίκας, ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε ο εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας Βασίλης Τσακιρίδης. Τα δώρα ήταν ευγενή προσφορά του χορηγού: «Πολυκατάστημα online, e-shop «do fun do» της επιχείρησης στην Κατερίνη όπου ανήκει και το franchise «JUMBO».
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ χάρισε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων και δέχτηκε τα συναισθήματα ειλικρίνειας της εγκάρδιας αγνότητας από την απρόσμενη έκπληξη. Το διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης σύσσωμο, οι κοινωνικοί λειτουργοί, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι εργαζόμενοι και οι μαθητές υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου ήταν σε εξέλιξη η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση των εκπαιδευόμενων.
 Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλησε να δώσει λίγη χαρά, δημιουργώντας μια συμπληρωματική εορταστική ατμόσφαιρα στα παιδιά και στήριξης του πολύτιμου έργου που γίνεται στο ευαίσθητο αυτό ξεχωριστό κομμάτι της εκπαίδευσης. Όλοι μαζί τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με συνοδευτική μουσική στο πνεύμα των Χριστουγέννων που ενώνει και ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές και έζησαν μια διαφορετική στιγμή στην καθημερινότητά τους. Ευχαριστούμε το πολυκατάστημα online, e-shop «do fun do».Ευχόμαστε στο διοικητικό συμβούλιο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στους κοινωνικούς λειτουργούς, στους νοσηλευτές, στους εργαζόμενους και στα παιδιά από καρδιάς και από τη μεγάλη «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.Τις καλύτερες ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!