''Αέρα'' στον ημιτελικό ο Πιερικός!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πιερικός πέρασε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας κερδίζοντας στον Κάτω Αγιάννη τον Πιερικό Αστήρ με σκορ 0-3. Σκόραραν τα αδέρφια Καρτσαμπά.
Το 0-1 πέτυχε στο 41' ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς με πλασέ μέσα στη περιοχή έπειτα από ασίστ του Κυριλλίδη. Ο Κατσιαμήτας με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 0-2, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Αθ.Καρτσαμπάς από το ύψος του πέναλτι έπειτα από μπαλιά του Κτιστόπουλου.

Στην επόμενη ημιτελική φάση θα υπάρχουν διπλοί αγώνες (μέσα-έξω) και ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου σε ημερομηνία και ώρα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. 
Οι υπόλοιποι φιναλίστ του κυπέλλου είναι οι ομάδες Δίας Δίου και ΑΕ Καρίτσα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουράκογλου με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και την Πατρή.
Οι συνθέσεις των ομάδων Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης (85′ Αμανατίδης), Λαράκου (85′ Υφαντίδης), Παυλίδης, Λαζίδης, Μυρωτής, Μπαράς, Τζιάμας, Δημόπουλος, Κ. Καραμανώλας, Ε. Καραμανώλας ΣΦΚ Πιερικός: Ράντος (46′ Τσιαμπέρας), Κυριλλίδης, Τουλίκας, Κανταρτζής, Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλος, Καραγκούνης, Κωστίκος, Αλ. Καρτσαμπάς, Κατσιαμήτας, Αθ. Καρτσαμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!