Τέλος ο Παραφέστας - Κοντά σε Κυπαρίσση!

Παρελθόν από τον Πιερικό αποτελεί ο Ζήσης Παραφέστας.
Όπως αναφέρει το katerinisport, ο 24χρονος αμυντικός (φωτ) που εντάχθηκε στο δυναμικό της κατερινιώτικης ομάδας στην έναρξη της φετινής σεζόν, δε θα συνεχίσει στο σύλλογο και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η αποχώρηση Παραφέστα δε θα είναι η μοναδική από το υπάρχον ρόστερ, μιας και την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δουν τις επόμενες ημέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές. το ρόστερ όμως, συνολικά, δεν πρόκειται να αποδυναμωθεί αλλά, αντίθετα, θα ενισχυθεί όπως άλλωστε είχε δηλώσει προ ημερών και ο προπονητής, Γιώργος Καμπερίδης.Αποτέλεσμα εικόνας για νίκος κυπαρίσσης ποδοσφαιριστης
Κοντά σε Κυπαρίσση και αριστερό αμυντικό
Στη σημερινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής της μπάλας, το παρών έδωσε ο Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ν.Π.Σ. Βόλο.
Ο 21 χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνιζόταν στην Πύδνα Κίτρους, πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τον Πιερικό, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Εκτός από τον Κυπαρίσση, το παρών έδωσε και ένας αριστερός οπισθοφύλακας που επίσης είναι κοντά στην ένταξή του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!