Αυτοκτόνησε ο Πιερικός με Καρδία!

Η ομάδα του Πιερικού ηττήθηκε σήμερα στην Κατερίνη από την ΑΟ Καρδίας με σκορ 0-1 και έτσι χάθηκε η αξία της περασμένης εκτός έδρας αναμέτρησης του Κιλκίς και η ευκαιρία να κάνει πιο ''ασφαλείς'' γιορτές.
Σε ένα κάκιστο αγωνιστικά παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ που ήρθε από τα πόδια του ποδοσφαιριστή του Πιερικού Τουλίκα να αποδράσουν από την Κατερίνη, δίνοντας αυτό το δώρο στους Θεσσαλονικείς για τις ερχόμενες γιορτές.

Ο αγώνας σε όλη του την εξέλιξη δεν είχε καμία σημαντική ευκαιρία από τις δύο ομάδες, ήταν ένα παιχνίδι κέντρου που όπως έδειχνε θα τελείωνε στο 0-0, όμως στη λανθασμένη προσπάθεια του νεαρού αμυντικού Τουλίκα να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα Παπατολίκα, αυτή κύλησε εφιαλτικά στα δίχτυα των Μελανόλευκων.. χαρίζοντας μια νίκη-δώρο στους φιλοξενούμενους.
Ο Πιερικός από την άλλη δεν ικανοποίησε τους περίπου 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Περιέργως ήταν σαν να μην μπήκε στο γήπεδο ποτέ, μεταμορφωμένος από την εμφάνιση του Κιλκίς.. έκανε αρκετά λάθη κυρίως στο κεντρικό-αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν απειλητικές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία ακόμα και μετά το 0-1, δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει. Ίσως η κούραση να έπαιξε τον ρόλο της, πάντως υπάρχει τώρα αρκετός χρόνος να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν στο 2ο γύρο ώστε να επιστραφεί και πάλι το θετικό κλίμα και οι νίκες.

Συνθέσεις των ομάδων
(Γιώργος Καμπερίδης) Παπατολίκας, Κυριλλίδης(Γκουντρουμπής), Τουλίκας(Κοκονόζι), Κανταρτζής, Ουατταρά, Καρτσαμπάς, Κατσιαμήτας, Κωστίκος, Κραγιόπουλος(Αλ.Καρτσαμπάς), Παπαδόπουλος(Καραγκούνης), Σαμανίδης.
(Παναγιώτης Γουγουτσάς) Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Μελίδης, Μπισμπίδης, Πολύζος, Τσατσαρώνης, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βελισσάρης, Μάνιος, Βερνάδος.

*Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στα όρια της βαθμολογίας στην 8η θέση και παραμένει με 22 βαθμούς.
*Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Πιερικού στις 7/2 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μακεδονικό.

3 σχόλια:

  1. Να μας πει ο προπονητής γιατί αφού κάλεσε τον κτιστοπουλο δεν το έβαλε μέσα μήπως υπάρχει θέμα παίχτη και προπονητή η θα έχουμε ακόμα μια περίπτωση τύπου τουλκεριδη
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής.... λάθος στήσιμο ομάδας, χωρίς δεκάρι, χωρίς σεντερφορ, και πολύ αλαλούμ!!! Παπαδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι. Όμως η ομάδα δεν πήρε καμία βοήθεια από τον πάγκο. Αλλαγές προσώπων και θέσεων μας μπέρδεψαν εμάς αλλά και τους παίκτες. Η πιο χαρακτηριστική η προώθηση του Ουατάρα στο κέντρο και η μετακίνηση του Τουλίκα σαν κεντρικός αμυντικός, με τα γνωστά αποτελέσματα. Βλέπαμε όλοι πως έπρεπε να μπεί κάποιο αμυντικό χαφ για να δέσουμε την άμυνα μιας και οι μέσοι και οι επιθετικοί δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ούτε υποψία φάσης.
    Όταν βλέπεις πως δεν είσαι σε καλή μέρα προσέχεις να μην χάσεις, κάτι που δεν έγινε χθες.
    Γεωργιάδης Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!