Φιλική τριάρα με Κολινδρό

Την Αναγέννηση Κολινδρού αντιμετώπισε σήμερα στο Α'ΔΑΚ η ομάδα του Πιερικού σε φιλικό αγώνα ετοιμότητας των δύο ομάδων (Οι μελανόλευκοι έχουν ρεπό και τα ''τσακάλια'' κέρδισαν άνευ αγώνα). 
Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη κέρδισε 3-1 με τα γκολ των Κοκονόζι-Κτιστόπουλου-Καρτσαμπά, ενώ για την ομάδα του Κολινδρού σκόραρε ο Μποταίτης.


Την ερχόμενη Τετάρτη οι Μελανόλευκοι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με την αναμέτρηση κόντρα στον Κιλκισιακό, εκτός έδρας. Εκτός για τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι οι Γκουντρουμπής-Λαμπίρης-Λαζαρίδης και μάλλον οι Κραγιόπουλος-Τουλκερίδης.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης) Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Τουλίκας, Υπό δοκιμήν, Παραφέστας, Κωστίκος, Ουατταρά, Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας.
Αγωνίστηκαν και οι Τοπουζλής, Καραγκούνης, Σαμανίδης

Αναγέννηση Κολινδρού (Μποταίτης Ηλίας) Τραούδας, Ορφανίδης, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Μποταίτης, Κουκουδας, Μαυρίδης, Μπουρανης, Μπατσαράς, Μαντζουράκης, Γιαουντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!