ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β' ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ!


Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει ότι για την χρονιά 2018-2019 θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα ακαδημιών . 

Κ16 για τους γεννηθέντες 2003-2004,
Κ14 για τους γεννηθέντες 2005-2006,
Κ12 για τους γεννηθέντες 2007-2008,
Κ10 για τους γεννηθέντες 2009-2010,
Κ8 για τους γεννηθέντες 2011 – 2012 και
Κ6 για τους γεννηθέντες 2013 και κάτω. 
Θα δημιουργηθεί τμήμα γυναικείο Κορασίδων για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Τέλος θα δημιουργηθεί ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β΄ για τους γεννηθέντες 2000 έως και 2002, όπου θα συμμετάσχει στην Γ τοπική κατηγορία, τμήμα το οποίο αποτελούσε την U17 της περσινής χρονιάς της ομάδας μας και διαλύθηκε από την προηγούμενη διοίκηση.
Θεωρούμε απαράδεκτο την διάλυση του Πιερικού μας στις ηλικίες αυτές και θα αναζητηθούν ευθύνες  ίσως και ποινικές εάν και εφόσον προκύψει δόλος.
Ο Πιερικός δεν είναι ομάδα ενός φυσικού προσώπου, είναι ομάδα όλων μας. Παρακαλούνται οι έχοντες την επιμέλεια των Σκαμαγκά, Ελεζάι, Γκατζούνη, Κουτσιούλη, Κώστα Παπαδόπουλου, Χρήστου Μαυρίδη, Αλσέλα, Χάτρι Αντρέας, Κατσάρα, Πάγια, Ελενίδη, Αγγέλη, Φουντουκίδη, Ραπτόπουλου και όσων παιδιών την περσινή χρονιά φόρεσαν την φανέλα του Πιερικού μας και με το πρόσχημα της διάλυσης της Κ17 μεταφέρθηκαν στην ομάδα των Διόσκουρων, με την υπόσχεση πάντα να γυρίσουν στον Πιερικό, να έρθουν στα γραφεία του Πιερικού την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.30 μμ, όπου θα τους περιμένουν οι προπονητές κ. Μπίλης και κ. Φωτιάδης, όπως και η διοίκηση του Πιερικού κ. Διακουμάκος και κ. Ρουμελιώτης.
Οι ποδοσφαιριστές που απεικονίζονται στην φωτογραφία και αποτελούν μέρος του ημερολογίου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2018, καλούνται να έρθουν στα γραφεία μας.
Έναρξη των ακαδημιών ορίζεται η 27 Αυγούστου 2018. 
Από τις 23 Ιουλίου 2018 θα υπάρξει περίπτερο στο κέντρο της πόλης, όπου οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους και να ενημερωθούν για τον στόχο της ακαδημίας του Πιερικού ο οποίος είναι πενταετής. Θα υπάρξει τροποποίηση καταστατικού για το σκοπό αυτό, ώστε να μην επηρεάζονται τα τμήματα υποδομής από πιθανές αλλαγές Προεδρίας
Επιγραμματικά από την ηλικία των 4 ετών μέχρι την ηλικία των 12 ετών θα υπάρξουν τμήματα εκμάθησης, ενώ από τα 12 έτη έως και τα 15 θα δημιουργηθούν και αγωνιστικά τμήματα με στόχο να στελεχωθεί η Β ομάδα του Πιερικού. Από την Β ομάδα του Πιερικού κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς θα ενσωματώνονται παίκτες στην μεγάλη ομάδα του Πιερικού, μετά από καθημερινή αξιολόγηση των προπονητών κ. Μπίλη και κ. Ελευθέριο Φωτιάδη.
Ο Πιερικός αλλάζει επίπεδο, αλλάζει πορεία. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό προς άπαντες.
Στην συνέντευξη της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του Πιερικού θα ειπωθούν περισσότερα, από τις 23 Ιουλίου και καθημερινά θα υπάρξει περίπτερο στην πόλη μας για ενημέρωση των πολιτών, στις 19 Αυγούστου θα γίνει εκδήλωση στην Εκάβη όπου καλούνται όλοι οι πολίτες να ενημερωθούν για την οργανωτικό πρόγραμμα της ομάδας μας στις Ακαδημίες, ενώ η επίσημη έναρξη όπως προαναφέρθηκε θα γίνει στις 27 Αυγούστου 2018. 
Προπονητής της Β ομάδας του Πιερικού θα είναι ο κ. Ελευθέριος Φωτιάδης, η οργάνωση της Ακαδημίας έως τα 15 έτη ανατέθηκε στον κ. Ιωάννη Μυστακίδη, προπονητή UEFA A, Performence Analisy, γεννημένος στην Στουτγάρδη , ο οποίος έχει συνεργαστεί με ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών στην ανάπτυξη ακαδημιών, ( Ολυμπιακός, Πιερικός, Αιγινιακός, Βατανιακός, Απόλλων Λιτοχώρου), με επιμορφωτικά σεμινάρια λειτουργίας των Ακαδημιών στην Γερμανία ( Στουτγάρδη, Καρλσρούη), καθηγητής προπονητών Αθλημάτων με ειδικότητα ποδοσφαίρου στο Δ.Ι.Ε.Κ Σίνδου και μέλος του Συνδέσμου προπονητών Πιερίας,  επιστημονικός συνεργάτης του ο κ. Τσαγκαλίδης,  γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος διπλώματος uefa B και διπλώματος uefa C, η κ. Παναγιώτα Ζακοβά, προπονήτρια UEFA C.
Στην παρουσίαση της 19ης Αυγούστου 2018 θα ανακοινωθούν όλοι όσοι θα συνεργαστούν με τις Ακαδημίες του Πιερικού, καθώς και οι προπονητές που θα εργασθούν με τους προαναφερθέντες και που έφεραν βιογραφικό την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία μας, όπου και θα ενημερωθούν άμεσα
Υπεύθυνος Ακαδημιών εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Ανδρέας Ρουμελιώτης, δικηγόρος Κατερίνης
Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!