Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του ΣΦΚ Πιερικός

Έγινε χθες η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του ΣΦΚ Πιερικός στα γραφεία της ομάδας στο Α' ΔΑΚ στην οποία μετείχαν η Διοίκηση, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Παναγιώτη Διακουμάκο και το προπονητικό τιμ, όπου αναλύθηκε όλος ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Έκ μέρους της Διοίκησης το πλάνο ανέλυσε, ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου Ρουμελιώτης Ανδρέας που μίλησε αρχικά λέγοντας ότι σήμερα είναι μια συμβολική μέρα αφού ο Πιερικός όπως είπε χαρακτηριστικά "ανοίγει τις πόρτες για όλους τους πολίτες".
Αναθέρθηκε στις Ακαδημίες με έναρξη στις 23 Αυγούστου και παρουσίαση των τμημάτων στην "ΕΚΑΒΗ".
Όσο αφορά την δημιουργία νέας ομάδας Πιερικός Β' θα καλύψει το κενό της Κ17 που δεν υπήρχε φέτος με απώτερο στόχο την στελέχωση μελοντικά της Ανδρικής ομάδας.
Στην Ακαδημία θα είναι ο Λευτέρης Φωτιάδης, ο Γιάννης Μυστακίδης και η κα. Ζακόβα μιας και ιδρύεται τμήμα εκμάθησης κοριτσιών.  
Στόχος τα 500 παιδιά μακροπρόθεσμα, σύμφωνα με τον μεγαλόπνοο σχεδιασμό της Διοίκησης που θα επιδιώξει την συνεργασία με όλες τις Ακαδημίες που λειτουργούν στην Πιερία.
Υπάρχει ένα "ηλικιακό κενό" που θέλει να το καλύψει ο Πιερικός με την ομάδα Β.
Θα στηθεί "στάντ" στην Πλατεία Κατερίνης για γνωριμία, προβολή και συζήτηση με τους πολίτες και η Διοίκηση θέλει όλοι να ενημερωθούν για τον νέο σχεδιασμό της ιστορικής ομάδας του Πιερικού.
Η Διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον Δήμαρχο που είναι κοντά στην ομάδα και μεριμνεί για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Ειπώθηκε ότι η προηγούμενη Διοίκηση βοήθησε τον Πιερικό, η ομάδα σώθηκε, δημιούργησε ένα κύταρο Ακαδημιών και πρέπει να υπάρχει συνέχεια των σχέσεων.
Στις προθέσεις της Διοίκησης είναι να οργανωθεί ένα επετειακό τουρνουά Ακαδημιών και να λειτουργεί μελλοντικά σαν θεσμός στην Πιερία και όχι μόνον.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ: "Ο Πιερικός δεν θα "σβήσει" ποτέ"
Το λόγο στην συνέχεια πήρε ο προπονητής του Πιερικού Λεωνίδας Μπίλης που ευχαρίστησε με θερμά λόγια τα ΜΜΕ μιας και όλοι μαζί όπως είπε χαρακτηριστικά δώσαμε την μάχη πέρυσι, για να είμαστε τώρα εδώ και να κάνουμε πράξη ότι η ομάδα απο το 1961 δεν έπαιξε ποτέ στο τοπικό πρωτάθλημα.
Με την βοήθεια των φιλάθλων το πετύχαμε και ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες, στην Διοίκηση και στα τοπικά ΜΜΕ.
Η προηγούμενη Διοίκηση δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, έγινε ένα Διοικητικό σχήμα που προέκυψε απο την Γενική Συνέλευση και δεν χάθηκε καθόλου χρόνος.
Στις 23 Ιουλίου θα μπούμε σε λειτουργία όπως όλες οι οργανωμένες ομάδες.
Οι παίκτες προέρχονται απο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας μιας και πρωτάθλημα τελείωσε φέτος απο τον Μάρτιο.
Έχοντας την βοήθεια των κ.κ Μπασμπανά και Δαδάκου(ήμασταν στο παρελθόν συμπαίκτες) απο την Διοίκηση, τρέχουμε το αγωνιστικό και ήδη γνωρίζεται ότι κάνουμε μεταγραφές.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η ανανέωση του Γιώργου Κυπαρίσση.
Το ρόστερ θα έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης της προετοιμασίας και θα θέλουμε μετά κάποιες 2-3 μεταγραφές.
Τελικά στόχος είναι οι 26 παίκτες με 3-4 τερματοφύλακες.
Συνεργάτες μου θα είναι ο Νίκος Τσαγκαλίδης(γυμναστής) και ο Κώστας Γρηγοριάδης(προπονητής τερματοφυλάκων) ενώ θα έχω συνεχή επαφή με τους προπονητές της Σχολής ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός.
Μια καινούργια Διοίκηση "κράτησε" τον προπονητή της περασμένης Διοίκησης.
Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό μέχρι τώρα.
Πιστεύω ότι ο Πιερικός δεν θα "σβήσει" ποτέ.
Πριν 14 χρόνια το κάναμε με επιτυχία θα τα καταφέρουμε.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Α' βοηθητικό γήπεδο μιας και έχουμε την διαβεβαίωση ότι στις 11- 12 Αυγούστου το Α' ΔΑΚ(αγωνιστικός χώρος) θα είναι έτοιμο για ορισμένες προπονήσεις και θα πάιξουμε το φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ.
Έναρξη προετοιμασίας την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 18.00.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ακολούθησε απο τον Τεχνικό Διευθυντή της Σχολής Ποδοσφαίρου Γιάννη Μυστακίδη όλο το πλάνο όραμα του ΣΦΚ Πιερικός που θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, η οποία θα λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα με μακροχρόνιο προγραμματισμό απο προπονητές - παιδαγωγούς με όραμα και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Στην Ακαδημία θα είναι ο Νίκος Τσαγκαλίδης, ο Λευτέρης Φωτιάδης, ο Γιάννης Μυστακίδης και η κα. Ζακόβα μιας και ιδρύεται τμήμα εκμάθησης κοριτσιών.
Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας εισιτήρια του Πιερικού
Τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Πιερικού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Η Διοίκηση προχώρησε στην έκδοση των διαρκείας σε προσιτές τιμές, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε ΟΛΟΥΣ να σταθούν δίπλα στην ιστορική ομάδα της Πιερίας που φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και να επανέλθει στην Β' Εθνική.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι των 50, 70, 100 και 150 Ευρώ.
Καλούνται όλοι να στηρίξουν τον Πιερικό ώστε να ανταπεξέλθει στον υψηλό στόχο του Πρωταθλητισμού.

Ολυμπιο βημα


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!