Συμφωνία με Σκλιοπίδη, Κραγιόπουλο και Σεχολάρι - Τριγμοί και ανακατατάξεις στην διοίκηση με πολλά ερωτηματικά!

Σηκώνουν μανίκια στον Πιερικό. Μετά από την σημερινή ανακοίνωση συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη που θα κληθεί να υλοποιήσει το πλάνο του νέου Πιερικού για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ξεκινήσανε οι πρώτες μεταγραφικές συζητήσεις και συμφωνίες. 

Στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι να γυρίσουν στον Πιερικό όσοι περισσότεροι έμπειροι Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές γίνεται.. και αυτό το ξεκίνημα δείχνει να αποδίδει σε πρώτο βαθμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS υπάρχουν ήδη τρεις προφορικές συμφωνίες ποδοσφαιριστών, αυτοί είναι οι Δημήτρης Σκλιοπίδης, Στέφανος Κραγιόπουλος και Αλέξανδρος Σεχολάρι. 
Και οι τρεις έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα του Πιερικού και παράλληλα έχουν ξεκινήσει τη καριέρα τους από τους μελανόλευκους.

Στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις για την συμφωνία ή όχι των τριών, ενώ υπάρχουν και αρκετές ακόμη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές εντός και εκτός νομού, και εφόσον το αγωνιστικό πλάνο είναι στα χέρια του Λεωνίδα Μπίλη, ο ίδιος θα κρίνει επίσης και ποιοι από την περσινή σεζόν θα παραμείνουν στην ομάδα σε συνεργασία με τον έφορο κ.Σάκη Μπασμπανά και τον Γ.αρχηγό κ.Βασίλη Δαδάκο που βοηθάνε στο αγωνιστικό τμήμα.


Τριγμοί και ανακατατάξεις στην διοίκηση με πολλά ερωτηματικά!
Αποτέλεσμα εικόνας για μπίνιας πιερικός
Στον αντίποδα, στα διοικητικά της ομάδας υπάρχουν αρκετές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες. Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Διαμαντόπουλο από το τεχνικό πλάνο ως αγωνιστικός Διευθυντής δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό ρήγμα στο νεοσύστατο ΔΣ που δείχνει να μην συμφωνεί αρχικά 100% στις απόψεις. Ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτηση του προέδρου Σάκη Μπίνια από την θέση του, με τον Παγανιώτη Διακουμάκο να αναλαμβάνει τα χρέη προέδρου... ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί επίσημα, με την συνέντευξη τύπου που υποσχέθηκε η νέα διοίκηση να βρίσκεται ακόμη.. στον αέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!