Ανάβουν μηχανές στον Πιερικό - Τα φιλικά της ομάδας

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πιερικού μετά το διήμερο ρεπό και ξεκινάει ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μιας και την περασμένη εβδομάδα έγινε περισσότερο προσαρμογή των παικτών στον προπονητικό κύκλο της προετοιμασίας.
Ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του Τσαγκαλίδη και Γρηγοριάδη την δεύτερη εβδομάδα θα ανεβάσαν ρυθμό προκειμένου οι παίκτες να μπούνε για τα καλά στα βαθιά νερά της προετοιμασίας και να "οπλιστούν" από δυνάμεις για την δύσκολη περίοδο του πρωταθλήματος.
Εν τω μεταξύ όσον αφορά το ρόστερ του Πιερικού, με την ομάδα προπονούνται πολλοί νεαροί παίκτες που "δοκιμάζονται" απο τον Λεωνίδα Μπίλη με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά τους 10 παίκτες.      
Υπάρχουν ήδη 16 παίκτες που στελεχώνουν τον Πιερικό και προέρχονται οι 5 απο την περσινή ομάδα και οι 11 απο φετινές μεταγραφές.

Πιο συγκεκριμμένα "παρέμειναν" οι: Κυπαρίσσης Γιώργος, Καρτσαμπάς Αθανάσιος, Χατζηδίμπας Βασίλειος, Δαδάκος Βαγγέλης, Λαμπίρης Κώστας, Γαλανόπουλος Γιώργος.
Αποκτήθηκαν μέχρι τώρα οι: Σκλιοπίδης Δημήτριος, Κραγιόπουλος Στέφανος, Σεχολάρι Αλέξανδρος, Πατσιογιώργος Δημήτριος, Κούζας Αλέξανδρος, Τσιούχας Διονύσιος, Παντζιάλας Διονύσιος, Κριεμάντι Τζέκινγκς, Τσιάμης Θωμάς, Μπατσαράς Ορέστης.

Υπάρχουν 2 ακόμη περιπτώσεις παικτών που είναι "κλεισμένες" και απομένουν τα τυπικά.
Το γεγονός ότι δόθηκε βαρύτητα σε γηγενείς παίκτες τιμά την Διοίκηση που απο την αρχή το έθεσε σαν βασικό της στόχο προκειμένου να χτίσει ο Μπίλης την ομάδα για την νέα περίοδο.
Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει η θέληση και υπάρχει το ενδιαφέρον των φιλάθλων που παρακολουθούν τις κινήσεις της Διοίκησης και που βλέπουν την δημιουργία ενός ρόστερ που απαρτίζεται απο παίκτες απο την Πιερία.
Σήμερα το απόγευμα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.30 και αύριο θα γίνει διπλή, πρωΐ και απόγευμα.

Τα φιλικά του συλλόγου:
Σάββατο 4 Αυγούστου (18:00)- Απόλλων Λιτοχώρου-ΣΦΚ Πιερικός
Σάββατο 11 Αυγούστου- ΣΦΚ Πιερικός-ΠΑΟΚ U20
Δευτέρα 18 Αυγούστου- ΣΦΚ Πιερικός-ΑΟ Σελλάνων
Kυριακή 26 Αυγούστου- ΣΦΚ Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου- Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΣΦΚ Πιερικός
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου- ΣΦΚ Πιερικός-Μακεδονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!