Και φέτος στον πάγκο του Πιερικού ο Λεωνίδας Μπίλης!

Παραμένει στον πάγκο του Πιερικού ο Λεωνίδας Μπίλης

Την παραμονή του Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του Πιερικού.
Ο έμπειρος τεχνικός που… επιστρατεύθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι και πέτυχε τον στόχο της σωτηρίας, συμφώνησε με τη νέα διοίκηση του Πιερικού και ουσιαστικά από σήμερα ξεκινά το… χτίσιμο του ρόστερ.
Η ανακοίνωση του ΣΦΚ:
«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας για την θέση του προπονητή της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη. 
Ο 49χρονος τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος από την διοικηση για να δημιουργηθεί και πρωταγωνιστήσει η νέα ομάδα του Πιερικού . 
Γνωστός στην Πιερία μας έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα μας στο παρελθόν, με τον Αετό Σκύδρας και των Γιαννιτσών, ενώ έχει πετύχει ανόδους στην Β Εθνική κατηγορία με τον Τύρναβο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έχει αρκετές επιτυχίες με συλλόγους της χώρας μας και έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργασθεί μεταξύ άλλων ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και του Καρτιέ στον Πανθρακικό . 
Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA pro».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!