Προκρίθηκε στον τελικό της ΕΠΣ ο Πιερικός... και στρέφει το βλέμμα του στους τελικούς του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Πιερικού κέρδισε στις καθυστερήσεις του αγώνα τον Εθνικό Κατερίνης με σκορ 3-1 και έτσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο του τελικού της ΕΠΣ Πιερίας οπού εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καρίτσας.

Οι μελανόλευκοι είχαν ένα κακό 1ο ημίχρονο με πολλά λάθη δείχνοντας την εικόνα μιας κουρασμένης ομάδας (ή αλλιώς.. μιας ομάδας που κρατάει δυνάμεις για τους ''έξι τελικούς του πρωταθλήματος'' αρχής γενομένης τη Κυριακή στον Αλμυρό).

Το 1-0 ήρθε στο 45' από τον Αλσίνο.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη βγήκε πιο δραστήρια στον αγωνιστικό χώρο,δείχνοντας την απαιτούμενη θέληση δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, 'με τον παίκτη του αγώνα' Αλσίνο Σόουζα να πετυχαίνει το 2-0 στο 68'.
Από μια αντεπίθεση λίγο αργότερα ο Εθνικός Κατερίνης μείωσε σε 2-1, ωστόσο στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήρθε ο Σεχολάρι να σφραγίσει το εισιτήριο του τελικού για τον Πιερικό κάνοντας το 3-1.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης) Τοπουζλής, Χατζηδίμπας, Τσιούχας(Ντινόπουλος), Τουλίκας, Καρτσαμπάς, Κωστόπουλος, Ναρίνογλου(Λαμπίρης), Κραγιόπουλος, Αλσίνο(Λυκούργος), Μηλιώτης(Μπουζούκης), Σεχολάρι.

Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης) Βαβατσιούλας, Νικολαίδης, Δήμος, Θωμαίδης, Θεοδοσιάδης, Γεμεντζίδης, Τριανταφύλλου, Μυστρίδης, Δελαβερίδης, Γκατζούνης, Χατζηθεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!