Τσιτιρόκης στο PNEWS: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπρόεδρο του Πιερικού Τσιτιροκη Πασχάλη και σε ερώτηση μας για κάποιες φήμες που ακούγονται περί αλλαγής προπονητή στην ομάδα του Πιερικού, μας απάντησε τα εξής..

«Δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή στην ομάδα. Ο Πιερικός έχει προπονητή και δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα και ούτε ασχολούμαστε με το τι ακούγεται και τι διαδίδουν κάποιοι επιτήδειοι...εμπιστευόμαστε τον Νίκο Θεοδοσιαδη και πάμε να παίξουμε τα παιχνίδια που υπολείπονται με μοναδικό σκοπό να σώσουμε την ομάδα. Διοίκηση,προπονητής και παίχτες είμαστε ενωμένοι και υπάρχει πολύ καλό κλίμα...Έχουμε έξι παιχνίδια έξι τελικούς και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και ότι περνάει από το χέρι μας να σωθεί η ομάδα....Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας, και μετά με την ησυχία μας θα σχεδιάσουμε την νέα χρονιά που υπάρχουν σχέδια και όραμα...Τέλος καλώ όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια και να είναι σίγουροι ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την σωτηρία της ομάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!