Λευκή ισοπαλία στον Αλμυρό ο Πιερικός!

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο Βόλο για Πιερικό και Αλμυρό με τελικό σκορ 0-0, και τις δύο ομάδες να μη μπορούν να βρούνε εστία. Θετικό αποτέλεσμα μεν, ωστόσο ο Πιερικός πρέπει να αρχίζει να κερδίζει.
Σε ένα κλειστό παιχνίδι κέντρου και άγχους, ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με τον Πιερικό να δείχνει καλύτερη εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρνει πολλά...

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι Μελανόλευκοι μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Τουλίκας σε δύο φάσεις δέχτηκε δύο κίτρινες για την ίδια παράβαση. Έπειτα η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη κλείστηκε πίσω με στόχο να μη δεχτεί γκολ... και αυτό έγινε έως το τέλος του αγώνα.

Οι Κατερινιώτες έφυγαν με ένα σημαντικό βαθμό από τον Βόλο, ωστόσο μόλις πέντε αγωνιστικές μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και η συνέχεια απαιτεί μόνο νίκες! Αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 17/3) στα Μετέωρα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Βελιτζέλος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης (λ. τρ. 90+4’ Καλαμίδας), Αλεξανδρής, Τσελεπής (64’ Γκίκας), Στουρνάρας (76’ Λουκάς), Τζοβάρας, Κοντοβάς (78’ Ματθαίου), Αναστασίου
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Τσιούχας, Χατζηδήμπας, Αλ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Αλσίνο (71’ Λαμπίρης), Σεχολάρι (84’ Κωστόπουλος), Αθ. Καρτσαμπάς, Μπουζούκης (90+2’ Λυκούργος), Κραγιόπουλος (90+1’ Ντινόπουλος)
Βαθμολογία:

1. Νίκη Βόλου 56

2. Ολυμπιακός Βόλου 56

3. Αστέρας Ιτέας 35

4. ΑΣ Μετέωρα 34

5. Θησέας Αγριάς 30

6. ΑΟ Σελλάνων 29

7. Οικονόμος Τσαριτσάνης 28

8. ΓΣ Αλμυρού 28

9. Πιερικός 25

10. Απόλλων Μακρυχωρίου 24

11. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 24

12. ΑΟ Στυλίδας 24

13. Φωκικός 13

14. Αναγέννηση Καρδίτσας 1*

*Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Επόμενη 22η αγωνιστική
Κυριακή 17 Μαρτίου  15:00

Αστέρας Ιτέας - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 (α.α.)

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Σελλάνων

ΑΣ Μετέωρα - Πιερικός

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Θησέας Αγριάς

Απόλλων Μακρυχωρίου - Φωκικός

ΓΣ Αλμυρού - ΑΟ Στυλίδας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Νίκη Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!