Δημήτρης Σκλιοπίδης: «Σταμάτησα εξαιτίας της συμπεριφοράς τους»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μη συνεχίσει στον Πιερικό, αποκάλυψε στο “katerinisport” ο Δημήτρης Σκλιοπίδης.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, ως γνωστόν, μετά τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε στο “katerinisport” ο Δημήτρης Σκλιοπίδης: 


«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι λόγοι που σταμάτησα είναι πρώτο και κύριο η συμπεριφορά και πολύ λιγότερο το οικονομικό. Την Παρασκευή πριν τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης οι κύριοι Τσιτιρόκης, Καλαμπάκας και Ιωακειμίδης, με κάλεσαν στα γραφεία και, παρουσία του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη, μου είπαν ότι δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί μου.
Επίσης, με κατηγόρησαν ότι βγήκα αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης, προσποιούμενος θλάση, για να μην πάω στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό. Φυσικά, ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκα από τον κ. Παγωνίδη, όπου με έστειλαν οι ίδιοι, έδειξε ότι έπαθα θλάση και θα έπρεπε να μείνω εκτός για δέκα ημέρες. Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, μου οφείλονται σχεδόν τα μισά χρήματα που είχα συμφωνήσει να λάβω φέτος και ενώ το πρωτάθλημα τελειώνει σε 30 μέρες. Τέλος αφήνω στη κρίση των φιλάθλων την αγωνιστική μου απόδοση στα ενενηντάλεπτα που έπαιξα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!