Φάσεις και κοντράστ συναισθημάτων στην λήξη του αγώνα (VIDEO)


Η παρακάμερα του PierikosNewsTV στο γήπεδο του Λιτοχώρου (Βίντεο)


Φωτορεπορτάζ του PierikosNews απο το Πιερικός-Τύρναβος

Η αρχική ενδεκάδα του Πιερικού 
Μάρκοβιτς και Κόιτς στις κερκίδες

Άδοξη ήττα για τον Πιερικό (0-1) (Ρεπορτάζ)

Πιερικός-Τύρναβος 0-1 στο Λιτόχωρο

Το επάνω χέρι στην υπόθεση «πρόκριση» πήρε ο Τύρναβος στο Λιτόχωρο επί του Πιερικού, σε ένα παιχνίδι που διεκδίκησαν επι ίσοις όροις οι δυο ομάδες, ωστόσο ο Τσούκαλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Πιερικού και έκανε το 0-1 που έδωσε και το τελικά προβάδισμα στην ομάδα του.

Γεύμα μετά την προπόνηση (φωτορεπορτάζ)

Γεμάτη δραστηριότητα ήταν η αποψινή μέρα για την ομάδα του Πιερικού όπου μετά τον αγιασμό και την προπόνηση ακολούθησε γεύμα απο την ομάδα στους ποδοσφαιριστές και σε ολόκληρο το τιμ, το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η επίσημη αγωνιστική δράση για τον Πιερικό το Σάββατο στο Λιτόχωρο κόντρα στον Τύρναβο.

Πήρε ''ευλογίες'' ο Πιερικός... (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε απόψε το απόγευμα στο γήπεδο του Πιερικού ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, (το Σάββατο ο Πιερικός αντιμετωπίζει για το κύπελλο Ελλάδαςστο Λιτόχωρο τον Τύρναβο). 

Παίχτες, τιμ, διοίκηση και άνθρωποι της ομάδας πήραν τις ''ευλογίες'' απο τους ιερείς που βρέθηκαν στο γήπεδο, ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία χωρίς τραυματισμούς και καλές επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα για φέτος. Απο εκεί και πέρα ακολούθησε προπόνηση στα βοηθητικά του γηπέδου με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καμπερίδη να δηλώνουν έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, με μοναδικό απόντα τον Κρουσταλέλη οπού ανεβάζει ρυθμούς.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

Σήμερα Πέμπτη ο αγιασμός!!

 Πέμπτη 28 Αυγούστου θα γίνει ο αγιασμός του Πιερικού για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Θα ξεκινήσει στις 17.45΄και μετά θα διεξαχθεί κανονικά η προπόνηση του προγράμματος του Γιώργου Καμπερίδη και των συνεργατών του.


Σκορ πρόκρισης στο Λιτόχωρο με Τύρναβο

Στο Δημοτικό γήπεδο Λιτόχωρου Πύρρος Δήμας έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ του Πιερικού και του Τίρναβου.
Αιτία είναι τα έργα που γίνονται στον χλοοτάπητα του Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 9 Σεπτεμβρίου.
Τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Πολωνία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το μυαλό των ανθρώπων του Πιερικού είναι πλέον στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Τύρναβο που θα γίνει το Σάββατο στο Λιτόχωρο.

Χθες έγινε κανονικά η προπόνηση και σήμερα πραγματοποιήθηκε στα βοηθητικά του Ά ΔΑΚ  στις 18:00 με στοιχεία τακτικής.
Ο Πιερικός θέλει σκορ πρόκρισης στο παιχνίδι με τον Τύρναβο και αν αγωνιστεί όπως έπαιξε μέχρι τώρα στα φιλικά τότε μπορεί  κάλλιστα να το πετύχει.

Τα Ταλέντα μακριά απο τον Πιερικό....

Ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του στην Ομάδα του Πιερικου έλυσε το συμβόλαιο του. Ο λόγος για τον  Αιμίλιο Παναγιώτου που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας.


Στην Ομάδα του συμπολίτη Βατανιακου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιωτιδης. Ο 17χρονος αμυντικός ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να συνεχίσει στον Βατανιακό και την Γ' Εθνική.


Ο 17χρονος τερματοφυλακας Τασος Καραγκιοζης που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στους νέους του Πιερικου (Γεννημα ήρεμα ακαδημιών) τα βρήκε  με τον Λεβαδειακο στον οποίο θα κάνει μια νέα αρχή.
Το PierikosNews του Εύχεται καλό ξεκίνημα στην νέα του ομάδα!!


ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Άβαταρ μέλουςΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ


Έφυγε από την ζωή ένα ακόμα όνομα σφραγίδα της ιδρύσεως του μεγάλου Πιερικού μας.
Ο Καραφουλιδης Βαγγελης άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στον Πιερικό μας, και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ο προπονητής που μύησε στα μυστικά της μπάλας τις νεότερες γενιές. 
Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη και συλλυπούμαστε τους οικείους του.
Οι φίλαθλοι του Πιερικού δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά του στο Πιερικό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος & το 
ΔΣ του Σ.Ο.Π ΘΥΡΑ 5

Μαύρη ημέρα για το Πιερικό ποδόσφαιρο, Έφυγε ο κυρ-Βαγγέλης...!

Ένας άνθρωπος που συνδύασε τη ζωή του με την ποδοσφαιρική ζωή και καριέρα πολλών παιδιών απο την περιοχή μας, έφυγε σήμερα απο κοντά μας σε ηλικία 80 ετών και ταξίδεψε στην αιωνιότητα.

Ο Βαγγέλης Καραφουλίδης, ο κυρ-Βαγγέλης των περισσότερων ποδοσφαιριστών που πέρασαν απο τα τμήματα υποδομής της ιστορικής ομάδας της Πιερίας, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τον Μ. Αλέξανδρο Κατερίνης. 
Όταν έγινε η συνένωση με τον Όλυμπο Κατερίνης και δημιουργήθηκε ο μεγάλος τότε Πιερικός, αποτέλεσε έναν απο τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν με χρυσά γράμματα της θρυλικής εκείνης ομάδας της Πιερίας που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του 50΄ και του 60΄.

Αγωνίστηκε ακόμη σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αποτελώντας άξιο πρεσβευτή του Πιερικού ποδοσφαίρου στα εκτός Πιερίας όρια του νομού.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στην εκκλησία της Θείας Αναλήψεως στις 6 η ώρα το απόγευμα.

Συνεχίζει για δυο χρόνια ο Χρήστος Καρτσαμπάς στον Πιερικό

Στον Πιερικό για τουλάχιστον δύο χρόνια θα συνεχίσει ο 24χρονος αμυντικός.


Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Καρτσαμπά προχώρησε ο Πιερικός. Η Κατερινιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη διετή ανανέωση με τον 24χρονο αμυντικό που πέρσι είχε 16 συμμετοχές κι 1 γκολ στη Football League.
Στο παρελθόν έχει περάσει από Πανθρακικό, Βατανιακό και Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Καρτσαμπά. Ο ποδοσφαιριστης υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας».

Απέκτησε Αλεξίου από Καβάλα

1463009_683035378433286_5935482080066200175_nΤον Χρήστο Αλεξίου απέκτησε ο Πιερικός. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής είναι γωνστός στην περιοχή από το περσινό του «πέρασμα» με τα χρώματα του Βατανιακού για ένα εξάμηνο από την Κατερίνη.
Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Καβάλα και φέτος επιστρέφει στην Πιερία με τα χρώματα του Πιερικού. Είναι 22 ετών και τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα με την οποία κινείται στις δυο πλευρές και πλάγια του γηπέδου.
Το νέο του συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών ετών.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:
«Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αλεξίου. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διαρκείας».

ΣΦΚ Πιερικός: Έναρξη Προπαιδικού τμήματος

 Ο ΣΦΚ Πιερικός σας ενημερώνει  ότι την Πέμπτη 28-08-2014 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση  του Προπαιδικού τμήματος στο γήπεδο του Πιερικού.


Καλούνται οι αθλητές  γεννημένοι τα έτη 2002-03 να παρευρίσκονται στο γήπεδο την αναφερόμενη ημέρα κι ώρα, έχοντας μαζί τους αθλητική εμφάνιση και παπούτσια καθώς και οι γονείς για μια πρώτη ενημέρωση ενόψει της νέας χρονιάς .

Επίσης από Δευτέρα 01-09-2014 και καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδος θα πραγματοποιηθούν  δοκιμαστικά για της παραπάνω ηλικίες αθλητών με σκοπό την δημιουργία ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού συνόλου που θα εκπροσωπεί επάξια την ιστορική φανέλα του Πιερικού μας  εντός και εκτός νομού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα.

Τηλ επικοινωνιας
2351029665 Γραφεία Πιερικού  
6947425161 Κραγιόπουλος Κων/νος (Προπόνητης)
6946686213 Δασκαλοπούλου Χριστίνα (Έφορος τμήματος)        
   

Καμπανιακός-Πιερικός 0-0 στη Χαλάστρα

Λευκή ισοπαλία με τον Καμπανιακό παραχώρησε η ομάδα της Κατερίνης.


Στο 0-0 έμεινε με τον Καμπανιακό, στο γήπεδο της Χαλάστρας ο Πιερικός. Οι καιρικές συνθήκες στο ματς δυσκόλεψαν τους παίκτες και των δύο ομάδων, που ωστόσο είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πάρουν την άτυπη νίκη.

Ο Καμπερίδης χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ απ’ τα νέα πρόσωπα ήταν και ο Κέρι που έπαιξε.

Πιο καλές ευκαιρίες για τους «μελανόλευκους» προήλθαν απ’ τους Κόιτς, Κέρι και Γιαννούλη.
Στο πρώτο μέρος για τον Πιερικό χρησιμοποιήθηκαν οι:

 Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Σεντεμέντες, Νικολίτσης, Μπουζούκης, Μάρκοβιτς, Κόιτς, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αλεξίου. 

Έπαιξαν και οι: Μπικιαρόπουλος, Καρατάσιος, Τάχος, Παλιάτσιος, Μουλτσάν, Κέρι, Γούτσιος.

Πιερικός-Κέρκυρα 1-1

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να παίζουν καλό για την εποχή ποδόσφαιρο παρά την αφόρητη ζέστη στην Κατερίνη.


Ο αγώνας ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα για να μπορέσει να προλάβει να επιστρέψει η φιλοξενούμενη ομάδα στη βάση της κι αυτό σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για τις δυο ομάδες που ανταποκρίθηκαν όμως σωστά στον αγωνιστικό χώρο και ευχαρίστησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που άφησαν τις παραλίες της Πιερίας και βρέθηκαν στο Α΄ΔΑΚ της πόλης.


Τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Πιερικός χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν ετοιμοπόλεμους. Οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Μυστακίδη στο 40΄για να ισοφαρίσουν οι «Φαίακες» με τον Κόντο στο 52΄.

Αντίθετα με τον Δημήτρη Γιαννούλη πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάρκοβιτς, ενώ σε καλό δρόμο είναι ο Ραφαήλ Γούτσιος ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.


Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας με βοηθούς τους Χρήστο Μαλούτα και Χαράλαμπο Χρυσάνη, ενώ 4ος ήταν ο Χρήστος Παυλίδης όλοι της ΕΠΣ Ημαθίας.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης: Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Ντόσης, Κοντσίδης, Ντόικτς, Μπουζούκης, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Κατσιαμήτας, Μυστακίδης, Παλιάτσιος.

Έπαιξαν και οι:
Παπατολίκας-Μπικηρόπουλος, Καρτσαμπάς Αλ., Τάχος, Παπαδόπουλος, Μανίκας, Κοντούλης, Σεντεμέντες, Κόιτς, Μιχαηλίδης, Μάρκοβιτς, Καρατάσιος.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτσκους, Μαραγκός, Βενετής, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Κανακούδης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Δημητρόφσκι, Χανδρινός.

Έπαιξαν και οι:

Κοτζαβασίλης, Κόντος, Καραγιαννίδης, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Κρητικός, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Σάντσες, Μεντής, Γεωργακόπουλος.

Pieriasport

Μιλάει με Κανούλα ο Πιερικός!

Δίαυλο συζητήσεων έχει ανοίξει ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος με τον νεαρό επιθετικό Σάκη Κανούλα.


Ο 22χρονος σεντερ φορ, αν και νεαρής ηλικίας είναι γνώστης των επαγγελματικών γηπέδων καθώς έχει αγωνιστεί δύο χρόνια στον Άρη στην Superleague και ένα χρόνο στον ΌΦΗ με 15 συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια και 3 τέρματα. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην ομάδα του Τυρνάβου. Ο παίχτης εφόσον συμφωνήσει με τον πρόεδρο του Πιερικού, θα βρίσκετε στην Κατερίνη για να προπονηθεί και να υπογράψει τις επόμενες μέρες.



Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Καρτσαμπά.

Απο την άλλη ανοιχτό είναι το θέμα του νεαρού γηγενή στόπερ Χρήστου Καρτσαμπά, ο οποίος δεν έχει βρει μέχρι στιγμής ομάδα, και αυτό έκανε την διοίκηση του Πιερικού να τον πλησιάσει εφόσον η ομάδα έχει ανάγκη απο έναν αμυντικό ακόμη. Πέρα απο αυτό υπάρχει ένα ζήτημα ανάμεσα στις δυο πλευρές που αναμένεται να λυθεί και εφόσον γίνει αυτό να επιστρέψει στο στρατόπεδο του Πιερικού.

Στον ΠΙΕΡΙΚΟ και ο Μυστακίδης του ΠΑΟΚ...

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης που μετακόμισε απο τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη, με την συμπρωτεύουσα όμως να μην είναι προς το παρόν τουλάχιστον, να μην είναι ο τελικός του προορισμός.

Κι αυτό γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη και θα αγωνισθεί σαν δανεικός στον Πιερικό και τη γενέτειρα του Κατερίνη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε τη συμφωνία και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει και τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη στον Πιερικό.

Η ανακοίνωση:

«Δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 30/6 υπέγραψε νέο διετές και θα ανήκει στον Δικέφαλο ως τις 30/6/2016. 
Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, που δοκιμάστηκε στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας και άφησε καλές εντυπώσεις. 
Ο γεννημένος στις 7/12/1994 Μυστακίδης, με θητεία σε Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ και Φράιμπουργκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για φέτος στον Πιερικό».

Δεν Βγήκαμε Χ-αμενοι... 1-1 Τελικό (Βίντεο)

Θετικά Συμπεράσματαπαραμένει η κούραση!!


Με την προσέλευση του κόσμου να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών και των καιρικών συνθηκών, ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Πιερικό, στο πρώτο του δυνατό φιλικό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και κατά διαστήματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε σημάδια ομάδας... Football League σε αντίθεση με την ομάδα της Κατερίνης που προβλημάτισε, ωστόσο αυτό είναι και απόρροια της κούρασης, καθώς έδωσε φιλικό και 24 ώρες πριν.

Τα "λιοντάρια" έχοντας και βαριά πόδια, συνέπεια της κούρασης που προήλθε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, παρουσίασαν δύο πρόσωπα. 

Στο πρώτο ημίχρονο και με την ζέστη αντίπαλο δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα, ούτε και την καθαρή σκέψη για να απειλήσουν και παρότι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά, βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το ένα και μοναδικό λάθος της άμυνας, ωστόσο στο δεύτερο με τις αλλαγές και την δοκιμή και άλλου συστήματος πήραν τα πάνω τους, έκλεισαν τον Πιερικό στο μισό γήπεδο, ισοφάρισαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο, αναγκάζοντας τον κόσμο να ενθουσιαστεί και να χειροκροτήσει αρκετές φορές.
Όσον αφορά τα γκολ, στο 40ο λεπτό ο Παλιάτσιος εκμεταλλευόμενος την λάθος αντίδραση της άμυνας σούταρε μπροστά από τον Μπίμπη, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού δεν μπόρεσε να αποκρούσει με επιτυχία και είδε την μπάλα να κυλάει αργά προς τα δίχτυα του, ενώ στο 60ο λεπτό ο Κώστας Τριανταφύλλου με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρούτση νίκησε τον Παπατολίκα. 
Λίγο αργότερα ο Γαϊδαρτζής δέχθηκε την σέντρα από τον Δαμιανό, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.
Διαιτητής: Φωτιάδης Ανανίας, Βοηθοί: Κωτούλας-Σάββας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ, Περπερίδης(46΄ Ασλανίδης), Σιάκκα (80΄ Κούτλας), Κασμερίδης(46΄ Καψάλης), Ρούτσης(62΄ Τσιμίκας), Τριανταφύλλου Κ(65΄ Μουτεσίδης), Τάντιτς(73΄ Γεωργιάδης), Γκόγκας(46΄ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής(65΄ Καρακούτης), Γαλακτερός(80΄ Δαγκούλης)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Ντόϊκιτς, Κατσιαμήτας, Ντόσης, Μπουζούκης, Κοντσίδης, Παλιάτσιος, Έλιομαρ, Σπάσιτς, Μουλκάς, ενώ έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Καρατάσιος, Καρτσαμπάς, Μυστακίδης, Τάχος, Σεντεμέντες, Παναγιωτίδης.
Πηγή: serressport

Φιλικό με Πανσερραϊκό στις Σέρρες σήμερα!

Ένα καλό φιλικό παιχνίδι ακόμη θα έχει την ευκαιρία να δώσει ο Πιερικός αγωνιζόμενος στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.


Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη δίνει το τέταρτο παιχνίδι της μέσα σε μια εβδομάδα αφού προηγήθηκαν αυτά της Αριδαίας, της Ερμιόνης και του Σβορώνου με τον ΓΑΣ.



Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6.30΄ το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με τους Σερραίους να κάνουν ουσιαστικά τα αποκαλυπτήρια τους στο φίλαθλο κοινό των Σερρών μετά το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι και την ήττα με 2-0 απο τη Δυναμό Τιράνων στο Μπάνσκο.

Έχει κλεισθεί και θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει το φιλικό με Ηρακλή στις 20 Αυγούστου στην Κατερίνη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και με τη Λάρισα, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι ημερομηνιακά δρομολογημένο.

Τι γίνετε με τον Παναγιώτου;

Μια ερώτηση που απασχολεί κάθε φίλαθλο του Πιερικού, είναι αυτή.... τι γίνετε με τον Κύπριο; Η απάντηση είναι άγνωστη ακόμα, ο Αιμίλιος δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας για άγνωστους λόγους, αλλα σίγουρα κατι θα κρύβεται απο πίσω (αγωνιστικό-προσωπικό ζήτημα), σύντομα πάντως θα λυθεί αυτή η απορία, φήμες ακούστηκαν κιόλας οτι αν δεν αγωνιστεί και στα επόμενα φιλικά, υπάρχει περίπτωση να εχει μια σύσκεψη με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο.

Αντιπρόεδρος της Football League ο Κώστας Παπαδόπουλος του Πιερικού!

Στον προεδρικό θώκο της Football League παραμένει ο Σπύρος Καλογιάννης.

Ο Κερκυραίος παράγοντας διατηρήθηκε στη θέση του προέδρου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Football League. Από τις 28 ομάδες στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (8/8) ψήφισαν οι 25, καθώς απουσίαζαν Επισκοπή, Ζάκυνθος και Δόξα Δράμας. Άπαντες πλην ενός στήριξαν τον Καλογιάννη. Α' αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ τη θέση του β' αντιπροέδρου πήρε το νέο αφεντικό του Απόλλωνα 1926, ο Βασίλης Ανατολίτης.

FLNEWS

Ισόπαλος με Ερμιονίδα ο Πιερικός, ''έλαμψε ο Σίλβα''!

 Ένα καλό για την εποχή παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 150-200 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Σβορώνου.  



Το τελικό 2-2 ανάμεσα στον Πιερικό και την Ερμιονίδα δεν δυσαρέστησε κανέναν αφού ο στόχος του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ο χρόνος συμμετοχής τον οποίο πήραν όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων και βέβαια τα συμπεράσματα των προπονητών Γιώργο Καμπερίδη, Ρομπέρτο Μπολάνο και των τεχνικών επιτελείων των δυο συλλόγων.

Η Ερμιονίδα άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ με τον Stojmirovic στο 15΄ για να ισοφαρίσει πρίν λήξει το πρώτο μέρος με δυνατό σουτ ο Ελιομάρ, που εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις κινήσεις του μέσα στον 
αγωνιστικό χώρο. 

Ο Πιερικός μπήκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανίκας στο 60΄για να ισοφαρίσει τελικά στο 88΄με σουτ έξω από την περιοχή ο Γυφτοκώστας.
Ο Μουσταφίδης της Ερμιονίδας αποχώρησε στο ζέσταμα γιατί αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και τη θέση του πήρε ο Παπανικολάου.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μηνούδη.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογιώργος (46΄Παπατολίκας), Ντόικιτς, Κοντσίδης (85΄Παναγιωτίδης), Τάχος (46΄Λαμπάκης), Νικολίτσης (65΄Παπαδόπουλος), Μπουζούκης (46΄Κοντούλης), Σπάσιτς (70΄Καρατάσιος), Κατσιαμήτας (46΄Ντόσης), Ελιομάρ (55΄Κόιτς), Μουλτσάν (75΄Παλιάτσος), Μανίκας (75΄Καρτσαμπάς Χρ.)

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Κολόκας, Κιοσές, Συμελίδης, Stojmirovic, Καραδεμήτρος, Pavicevic, Βλαχόπουλος.

Έπαιξαν και οι:

Σαμαράς, Λαζάρου, Ευθυμιάδης, Tape, Svojc, Τζανής, Καπουράνης, Γυφτοκώστας, Κολοκοτρώνης, Μποσινάκης, Παρασκευοπουλος.

Pieriasport

Στον Πιερικό ο Σεντεμέντες!

Παίκτης του Πιερικού πρέπει να θεωρείτε ο 22χρονος στόπερ Γιάννης Σεντεμέντες.

Έκλεισε απόψε μια απο τις τελευταίες μεταγραφές του ο Πιερικός. Ο Γιάννης Σεντεμέντες είναι νεαρός στόπερ ύψους 1.94 την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν με την ομάδα της Βέροιας στην Σούπερ Λιγκ. Ενώ έχει περάσει και απο Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό, Προοδευτική και Παο Ρούβα.
Αύριο ο νεαρός αμυντικός θα βρίσκετε στην Κατερίνη θα περάσει απο τα ιατρικά τεστ, ενώ στην συνέχεια θα υπογράψει και θα προπονηθεί.

Ισόπαλος Πιερικός στην Αριδαία

cfoot2
Οι Κατερινιώτες έμειναν στο 1-1 με τον τοπικό Αλμωπό, χάρη σε γκολ του Μολυτσάν.

Οι παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη εμφανώς κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία στο Καϊμακτσαλάν, είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα φιλικό παιχνίδι, μετά από 15 ημέρες περίπου διπλών και τριπλών προπονήσεων.
Το ματς έληξε ισόπαλο με τελικό σκορ 1–1, με τα γκολ να πετυχαίνουν στο 49’ ο Κώνστας για τον Αλμωπό και στο 71’ ο Μουλτσάν (που δοκιμάζεται από τους Κατερινιώτες), μετά από ωραία σέντρα του Αλέξανδρου Καρτσαμπά για τον Πιερικό.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Πιερίας είναι προγραμματισμένο για τις 7 Αυγούστου με την Ερμιονίδα (προετοιμάζεται στο Ελατοχώρι) στην Κατερίνη.
Αλμωπός Αριδαίας (Λεωνίδας Μπίλης): Καραγιαννίδης (87’ Παυριανίδης), Ελευθεριάδης Θ., Κανωτίδης (46’ Δέλιος), Σαπουντζής (46’ Μιτιτενίδης) (86’ Θεοδωρίδης), Μπογδάνης (58’ Μιχαηλίδης) (80’ Κουκλίδης), Ελευθεριάδης Γ., Τσαουσίδης (37’ Τσόλκας), Τσιτλακίδης (70’ Ορτζάνης), Παντελίδης (46’ Κώνστας) (83’ Φανιάδης), Βίκτος (80’ Δεμίρης Π.), Ελευθεριάδης Λ.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Τάχος, Νικολίτσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάτσιτς, Παναγιώτου, Κόιτς, Κατσιαμήτας, Ελιομάρ, Μανίκας.
Έπαιξαν και οι: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μουλτσάν, Παλιάτσος, Καρτσαμπάς Αλέξ., Κρυστάλλης, Τζήνας, Κοντούλης.
Πηγή: pieriasport

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!