Νίκος Ιορδανίδης: «Έτσι και με την Καλλονή»


Συντάκτης : Αρετή Δόδωρα

iordanidis nikos Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού Νίκος Ιορδανίδης μίλησε στον Arenafm.gr για την πρόκριση της ομάδας του στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, για την επόμενη αντίπαλο την Καλλονή και αναφέρθηκε κυρίως στο φετινό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα μας είπε:
-Για την χθεσινή νίκη στο κύπελλο με τον Βατανιακό: «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και περάσαμε στους «32» γιατί το θέλαμε όλοι μας πάρα πολύ, τώρα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για την νίκη. Ο Βατανιακός είναι μια ομάδα με νεαρά παιδιά και φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι η απειρία τους, δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε στο 1ο ημίχρονο αν και προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ, στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε πολύ την απόδοση μας και καταφέραμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη και τώρα απλά  επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Καλλονή».
-Για τον επόμενο αντίπαλο στη β’ φαση του κυπέλλου: « Η Καλλονή είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, άλλωστε το αποδεικνύει και η βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε χωρίς άγχος θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γιατί πιστεύω στην ομάδα μου, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι ίσα ίσα να κερδίσουμε πολλά από αυτούς τους δύο αγώνες σε θέμα εμπειρίας».
- Φετινό πρωτάθλημα, και οι ομάδες φαβορί: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μακάρι να έχει αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν φαβορί φέτος ίσως λίγο παραπάνω θα μετρήσει το όνομα του Ηρακλή αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα όλες είναι αρκετά ισάξιες ομάδες».
-Στόχοι της ομάδας για φέτος: «Στόχος της ομάδας είναι να προσπαθούμε να παίζουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι αλλά να ανεβαίνει και η ομάδα, μέσα από όλο αυτό θέλουμε να φέρουμε και τον κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει όσο μπορεί και αυτός από τη μεριά του, γιατί η αλήθεια ειναι πως μετράει πολύ η στήριξη του κόσμου και μετράει πολύ η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή».
-Αγωνιστική κατάσταση και προσωπικοί στόχοι: «Είχα κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, το ξεπέρασα και συνεχίζω δυναμικά και όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα είμαι εκεί για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα, όσο για εμένα θέλω να έχω πρώτα από όλα την υγεία μου και να κάνω μια καλή χρονιά με την ομάδα του Πιερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!