Έκπληξη με Αθανασίου ο Πιερικός!!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ, Αντώνη Αθανασίου, σαν ελεύθερου από τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Περιστεριώτες και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η συγκεκριμένη προσθήκη για τους μελανόλευκους (θα πρόκειται μάλλον για μεγάλη έκπληξη η πιθανότητα αρνητικής τροπής). Ο Αθανασίου γενικά είναι πολυσύνθετος και μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις, ενώ θα «κλείσει» τον κύκλο ενίσχυσης για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού. Με αυτή την προσθήκη του νεαρού δεξιού μπακ αυξάνονται ο συναγωνισμός και οι επιλογές, μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Σκοπιανού, Βλάντε Λαζαρέφσκι (παίζουν ίδια θέση).
Ο Αντώνης Αθανασίου, που βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι κοντά στην Καβάλα, είχε πέρυσι 8 συμμετοχές με την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα, ως δανεικός από τον Ατρόμητο και παλιότερα άλλες 3 με την αθηναϊκή ομάδα, ήταν αρχηγός πριν τρία χρόνια στην Κ20 του Ατρομήτου, Είχε τρεις συμμετοχές στην Εθνική νέων, ενώ ξεκίνησε από τον Αστέρα Παστίδας, καθότι Ροδίτης στην καταγωγή.

Την ίδια στιγμή, στο τεχνικό τιμ επέστρεψε η παλιά δόξα του Πιερικού,Νίκος Θεοδοσιάδης, που θα είναι βοηθός του Φοιρού, ενώ ακόμα έχει εργαστεί σε Ηρακλή και Πόντιους Κατερίνης. Τέλος, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μάρκος Μπρίτο, θα μείνει περίπου μια εβδομάδα εκτός δράσης, ενώ αποθεραπεύθηκαν οι Στεφανίδης, Καθάριος και Ελευθεριάδης.

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!