Φιλική νίκη 0-1 στην Κέρκυρα

Καλύτερος ο Πιερικός επιβλήθηκε 0-1 της Κέρκυρας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο νησί των Φαιάκων. 
Οι Κατερινιώτες βρίσκονται πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους με τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Φοιρό να ετοιμάζει την ομάδα η οποία θα εμφανιστεί έτοιμη στην 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση, πέτυχε ο Γιώργος Ιορδανίδης με σουτ στη γωνία του Κουτζαβασίλη που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πλάντραφου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τόμπρος από την εκεί τοπική ένωση.

Κέρκυρα: (Μιχάλης Γρηγορίου)  Κουτζαβασίλης (60΄Γκίνης), Γκόμεζ (60΄Βλάχος), Κουτσόπουλος (60΄Αρμένης), Παππάς (46΄Ελληνίδης), Ραπτάκης (60΄Παρασκευαΐδης), Ναγιάρ (46΄Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος (46΄Κρητικός), Ζορμπάς (46΄Καραδεμήτρος), Μπαλντοβαλίεφ (46΄Λάζετιτς), Σουάνης (60΄Σίμιτς), Κόντος (60΄Κουλούρης)


Πιερικός: (Γιώργος Φοιρός) Πατσιογιώργος (65΄Παπατολίκας) Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης (75΄Καρτσαμπάς), Ιορδανίδης Ν. (65΄Ντόικιτς), Αποστολίδης (75΄Τσιρλίδης), Παπατόλιος, Ιορδανίδης Γ., Κέρι, (75΄Ίτσιος), Μανίκας (65΄Στεφανίδης), Μιχαηλίδης (46΄Καθάριος, 80΄Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!