Κώστας Παπαδόπουλος στο PierikosNews «Έχουμε σύνολο και θα παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος του Πιερικού μιλάει για πρώτη φορά φέτος στο PierikosNews για το νέο ξεκίνημα του Πιερικού στην Football League των δύο ομίλων. Αναλύει της προσδοκίες και τους στόχους της φετινής προσπάθειας του Γιώργου Φοιρού και των συνεργατών του.

PierikosNews: Για την φετινη προσπάθεια του Πιερικού, τον στόχο και της προσδοκίες της ομάδας.

Κ.Π: Συγκροτήσαμε μια ομάδα που σε κάθε θέση έχει δυο τουλάχιστον ισάξιους ποδοσφαιριστές ώστε να έχει την ευχέρεια ο προπονητής να συγκροτεί χωρίς πονοκέφαλο κάθε φορά το πιο φορμαρισμένο σύνολο παικτών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο απο την ικανότητα των παικτών όσο και απο το χαρακτήρα τους. Μέχρι τώρα καταφέρνουμε και είμαστε ΟΜΑΔΑ με κάθε έννοια της λέξης. Βέβαια σε αυτό συντελεί αποφασιστικά κυρίως ο Φοιρός αλλά και οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες του δηλαδή  ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, ο Συμεωνίδης Γιάννης και Νίκος Θεοδοσιάδης. Είναι πολύ καλή η προσπάθεια που κάνει ο Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Λιόλιος και τα στελέχη της ομάδας, ενώ όλη την ομάδα διαχειρίζεται κατ ουσίαν και καθοδηγεί ο Δ/ντης της ΠΑΕ ο Παρασίδης Τασος. Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά στην αφετηρία της φετινής προσπάθειας. Πιστεύω στην προσπάθεια της ομάδας πιο πολύ απο τις προηγούμενες χρόνιες. Θα παίξουμε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο κοιτώντας κάθε αγώνα ξεχωριστά. Να έχουμε την υγεία μας, οι φίλαθλοι μας να αγκαλιάσουν την φετινοί προσπάθεια. Ζητώ απο τον κόσμο του Πιερικου, απο τον ΣΟΠ, τους Μελανόλευκους, τον ΣΦΙΠ, Τους Παλαίμαχους να αφήσουμε για φέτος τις διαδικτυακές αντιπαραθέσεις και εξυπνακισμούς, να σταθούν δυναμικά στο πλευρό της ομάδας με δυναμισμό, θετική σκέψη και δράση, ενότητα και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτός σε αποδοχή κάθε θετικής παρατήρησης και κριτικής όπως βέβαια προτάσεων που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αναδεικνύοντας το σύνολο και οχι τα επι μερους.
 Έχουμε ένα σχεδόν νέο γήπεδο που επιτρέπει να παίξουμε κάλο ποδόσφαιρο, και θα ήταν αχαριστία και αγένεια να μη ευχαριστήσω για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα τόσο ως ΠΑΕ όσο και διερμηνεύοντας τους φιλάθλους μας τον Δήμαρχο Κατερινης κ Σάββα Χιονίδη που απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο γνήσιος φίλαθλος και συμπαράστατης κάθε αθλητικής προσπάθειας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ Παπαζιώγα Νίκο, για την προσωπική φροντίδα, επιμέλεια και αποφασιστικότητα που επέδειξε καθώς και τον πρόεδρο των Γηπεδικών εγκαταστάσεων κ Παπαδημητρίου Μάκη, Καθώς και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο.
 

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Πιερικού, για την συνομιλία μας.

www.pierikosnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!