Με εννιά απουσίες στην Κατερίνη η Καλλονή

Με εννιά απουσίες στην Κατερίνη…  Χωρίς εννιά παίκτες θα παραταχθεί την Πέμπτη η Καλλονή στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης διαπίστωσε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν αρχίσει να κουράζονται από τα συνεχόμενα ματς και τις μετακινήσεις και προτίμησε να ξεκουράσει μερικούς παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα. Έτσι, άφησε εκτός αποστολής Σιδεράκη, Χωριανόπουλο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Καζάκη, συν τον τιμωρημένο Αναστασιάδη και τον τραυματία Γκαρσία. 

Έτσι, τη 18άδα την αποτελούν οι: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο Πίντο, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα. 

Οι συγκεκριμένοι θα προπονηθούν την Τετάρτη το πρωί και μετά θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη. Μετά το ματς της ερχόμενης Πέμπτης, θα διανυκτερεύσουν στη συμπρωτεύουσα και θα επιστρέψουν το πρωί της Παρασκευής στη Μυτιλήνη με απευθείας πτήση. 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!