Δεν σταματάει ο Πιερικός και φέρνει Αλεξάντερ Μίλιτς! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ, Αντώνη Αθανασίου, με θητεία σε Κέρκυρα και Ατρόμητο, ανακοίνωσε την Τετάρτη και επίσημα όπως αναμενόταν η ομάδα της Κατερίνης. Αυτή όμως δε θα είναι όπως φαίνεται η τελευταία… λέξη των μελανόλευκων στο παζάρι. Η νέα έκπληξη του Πιερικού, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com δεν θα είναι άλλη από τον Αλεξάντερ Μίλιτς!

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός, που ξεχωρίζει για το ύψος του, προπονήθηκε την Τετάρτη με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού, συμφώνησε στο οικονομικό με τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου και την Πέμπτη αναμένεται να «κλείσει». Ο Μίλιτς αγωνιζόταν σε Αλβανία (Φλαμουρτάρι) και Ρουμανία και θα συμπληρώσει το καρέ της επίθεσης μαζί με τους Στεφανίδη, Μανίκα και Τσιρλίδη, αυξάνοντας τον συναγωνισμό.

Ο Αλεξάντερ Μίλιτς είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα, αλλά ένα πρόβλημα με την άδεια παραμονής (επειδή η Γ' Εθνική είναι ερασιτεχνική και το ισχύον καθεστώς διαφέρει) τον «έστειλε» ακολούθως πολύ κοντά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Σέρβος ήταν έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Πέλλας, αλλά υπήρξε καθυστέρηση στις… τζίφρες και ασυμφωνία στην προκαταβολή και έτσι ο Πιερικός επωφελείται και τον «αρπάζει». Τέλος, για τον κυριακάτικο αγώνα Κυπέλλου με τον Βατανιακό δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μπρίτο και ο ανέτοιμος Αθανασίου.

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!