Πόρνη μπάλα! |Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 1-0|

Την τέταρτη εντός έδρας νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις του Βορείου ομίλου πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε με 1-0 του καλύτερου της Πιερικού και με 12 βαθμούς έμεινε μόνη στην πέμπτη θέση.
Το παιχνίδι κρίθηκε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουντούρη στο 75’, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Αποστολίδης νικήθηκε από τον Σιαράβα.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κρουσταλέλης στο 17’ είχε μια καλή ευκαιρία, όταν από πλάγια θέση πέρασε τον Σιαράβα, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 33’ ο Χλωρός έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπουντούρη, για να διώξει σε κόρνερ ο Λαμπάκης, στην πρώτη αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων στο ματς.
Στην επανάληψη, ο Πιερικός έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 με τον Στεφανίδη στο 58’, όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι κι εν συνεχεία το πλασέ του Μανίκα κόντραρε στον Γήττα.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο 75ο λεπτό, με τον Γεωργακόπουλο να ανατρέπεται στη μεγάλη περιοχή και να κερδίζει το πέναλτι, που αξιοποίησε ο Μπουντούρης.
Η ομάδα της Κατερίνης προσπάθησε να ισοφαρίσει άμεσα, κερδίζοντας με τη σειρά της πέναλτι στο 77’ σε ανατροπή του Μανίκα, ωστόσο ο Αποστολίδης είδε τον Σιαράβα να αποκρούει και ο Μανίκας στην επαναφορά δεν κατάφερε κι αυτός να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Σιαράβας έδειξε εκ νέου τα αντανακλαστικά του.
Έτσι, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να διατηρήσει το 1-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης και πήρε τους τρεις βαθμούς.
ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Σε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας, έλειπε η τύχη απο τον Πιερικό και έτσι ηττήθηκε ενώ έπαιξε πιο καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Τελικά το μόνο καλό που βγήκε απο αυτόν τον αγώνα είναι ότι βγήκε σε καλό το αποψινό 4-4-2 που χρησιμοποιήσε ο Φοιρός βάζοντας τον Κρουσταλέλη μπροστά απο τον Νικολίτση και Μανίκα-Στεφανίδη μπροστά, αλλά με το που βγήκε εκτός ο Ιορδανίδης στο 63' φάνηκε μια μεγάλη απώλεια στο κέντρο. Τώρα το μόνο που μπορεί και πρέπει να κάνει ο Πιερικός είναι να η όπως και δήποτε δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια στην Κατερίνη με Γιαννιτσά και Βατανιακό.
Ανταποκριτής PNEWS στην Καρδίτσα: Γιώργος Σιδηρόπουλος
ΑNAΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος (69’ Χατζηρίζος), Γήττας, Μπουσινάκης (46’ Γεωργακόπουλος), Μπουντούρης, Μπιτέλης, Χλωρός (60’ Κρανιώτης)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Κρουσταλέλης (48’ Ελευθεριάδης), Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης(75'Τσιρλίδης), Καθάριος, Γ. Ιορδανίδης (63’ Αποστολίδης), Μανίκας, Στεφανίδης, Νικολίτσης, Αθανασίου.

8 σχόλια:

  1. aytos o apostolidhs re paidia den eitan autos me ta wraia kai dinata sout ? Simera giati ekane penalnti erasitexnwn? karditsara einai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν θα κριτικάρω ουτε τον Αποστολίδη ουτε τον Κρούσταλέλη που έχασε το άχαστο κυριολεκτικά. Θα κριτικάρω το στήσιμο της ομάδας σήμερα, Πραγματικά ποια ήταν η σκέψη του Φοιρού σήμερα? ουτε με 2 επιθετικούς δεν έβαλε γκολ. Μάλλον απο αυριο ως την Παρασκευη πρέπει να βάλουν ενα τέρμα και να βαράνε για 2 ωρες συνεχόμενα μπας και βάλουν τίποτα. Ελεος. Ο Κέρη που ήταν σημερα ρε Φοιρε? γιατι δεν τον χρησιμοποιησες? ο Αθανασίου είναι καλύτερος απο τον Νίκο Ιορδανίδη πίσω δεξιά? για πες μας...... που του έκοψες τα φτερά και του χάλασες την ψυχολογία και παράλληλα και του αδερφού του! Τέλος πάντων, νίκη με Βαταν και Γιαννιτσα και πάνω απο ολα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esi o protos pou les gia ton apostolidi eprepe na min to ektelesei kan autos eitan kryos kai mwlis eixe mpei ston agwna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΕΤΗ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ( ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΚ Ο ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΜΕ 4-4-2 ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑ ΦΟΙΡΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θε ειδα το ματς θεσ πεξαμε τελεια αντι να κανει το πεχνιδει η καρδιτσα το εκανε ο πιερικος και δεν τουσ δοσαμε χωρο να κανουν ματσ τα ειχαν χασει η καρδιτσα και το πεναντει δεν ειταν απεξω απο τιν γραμι αρα φαουλ ειταν και η καρδιτσα 2 εφχεριεσ ειχε η αμυνα τελεια τα πυγε και το κεντρο και και δεξει και αριστερα και ο μανικας και ο στεφανιδεισ ο κρουσταλελισ ειχα γκολ τετατε με τον τερματοφυλλακα και πολεσ εφχεριεσ και ενα δοκαρι και πεναντει χασαμε και ενας πεκτεισ ειχε κανει σουτ και η μπαλα εμπενε τελεφτεα στιγμει ο τερματοφυλακας πετακτικε και το εβγαλε σε κορνερ απο επανο το δοκαρι τις εστειας!!!!!!!!!!!αυτα κριμα πιερικε μου η μπαλα δεν εεθελε να μπει στο πλεκτω θες ειναι πο@@@@ι η μπαλα Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙ Ο ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΔΕΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΠΙΕΡΙΚΕ ΜΟΥ!!!!!!!GATE-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνεις και δε μας δίνεις μεγάλε;

      Στον οφθαλμίατρο με έστειλες, ένα τέταρτο προσπαθούσα να βγάλω νόημα... Αυτό που κατάλαβα πάντως είναι ότι ήσουν στον αγώνα...

      Διαγραφή
  6. Poios Apostolidis k poios Seretis???ante kseftulizomaste me aytoys sto kentro!! Mono o Iordanidis aksizei sto kentro! Epeigontws metagrafi sto kentro k center for Kalo!krima Gia ton kroustaleli.. Isws i kalyteri fetini metagrafi mas!!perastika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!