Προσφυγή ο Βραχνός, γκέλα με Παπανικολάου.

Ένα ακόμα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στο κεφάλι των διοικούντων της ΠΑΕ Πιερικός.

Ο Κατερινιώτης Ποδοσφαιριστής Γιώργος Βραχνός είχε αποχωρήσει απο την ομάδα του Πιερικού λίγο μετά την προετοιμασία της ομάδας καθώς είδε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του πρώην Τεχνικού Γιώργου Φοιρού μετά την προσθήκη και του Αθανασίου. Όλα έδειχναν οτι η συνεργασία θα λήξει με φιλικές σχέσης, πράγμα το οποίο δεν έγινε καθώς οπο οτι φαίνεται δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταφεύγει στην λύση της προσφυγής.
**(Να τονίσουμε οτι το ποσό που διεκδικεί ο παίκτης δηλαδή του δεδουλευμένα τα δεν ξεπερνούν τα 4000 ευρώ).
Γκέλα Επίσης έγινε με τον δανεισμό του νεαρού Τερματοφύλακα Στέφανου Παπανικολάου.

Ο νεαρός Τερματοφύλακας έχει δοθεί με την μορφή δανεισμού το καλοκαίρι απο τον Πιερικό στον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας (Ομάδα Γ' Εθνικής). Η λάθος ενέργειες κατέληξαν στο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα με πρόβλημα στο Δελτίο του παίκτη,(Πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν έχει δελτίο) με αποτέλεσμα η επιστροφή του στον Πιερικό τον Γενάρη να θεωρείται πιθανή.

Γιάννης Ελενίδης

5 σχόλια:

  1. Αυτός που ο Πατέρας του ήταν στην διοίκηση του Πιερικού και τώρα κάνει προσφυγή, θα τρελαθώ τελείως το πόσο κάποιοι αγάπανε την ομάδα μονό στα λόγια.
    Και μην βγει κάνεις έξυπνος και γράψει ότι κάνω αβάντα στον Παπ. και άλλες μαλακιές.
    Η αγάπη στην ομάδα φαίνετε στα δύσκολα και το πως συμπεριφερόμαστε όλοι όταν όλοι ξέρουμε την οικονομική δυσκολία.
    Δεν είπα ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να πληρώνετε γιατί φυσικά είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τα βρίσκει με την διοίκηση και ιδιαίτερα η γηγενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα ακομα πεκτεις απο τιν πολυ μας εκανε Προσφυγή !!!!!!!!!!!πραβω μεγαλη κατερινη που βγαδει πουστιδες πεκτες και στιν ομαδα Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΕΑ ΓΕΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥ Προσφυγή ΕΛΕΩΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ ΑΝΤΕ ΕΛΛΙΝΕ ΠΕΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εσύ δεν έχεις ιδέα από ορθογραφία.
      Φονιάς της μόρφωσης είσαι.
      Σε παρακαλώ πολύ μη ξαναγράψεις τίποτα και ποτέ.

      Διαγραφή
  3. Επειδή απο λογια είμαστε ολοι πλούσιοι και απο πράξεις φτωχοί, ενα έχω να πω : Μην ρίχνετε ευθύνη στον Παίκτη όλοι ξερουμε τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και καθε ΠΑΕ...ο κόσμος το εχει βούκινου και εμείς κρυφό καμάρι (Κοινό μυστικό εχει καταντήσει πια).... Η ανωνυμία σας έφαγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι ADMIN για κάντε μια επεξήγηση αυτό που θέλετε να πείτε για να το μάθουμε και εμείς οι αφελείς και ανώνυμοι όπως λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!