Νίκος Θεοδοσιάδης: «Αφιερωμένη στον Κρουσταλέλη»

Νίκος Θεοδοσιάδης: «Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες στην κατηγορία. Αντιπαρατάξαμε μία πολύ σωστή αγωνιστική συμπεριφορά. Ξέραμε ότι η Νίκη Βόλου αν έχει χώρους για να τους εκμεταλλευτεί θα δημιουργήσει προβλήματα. Τα παιδιά πίεσαν, έκλεψαν μπάλες, έτρεξαν και η νίκη ανήκει δικαιωματικά μόνο σε αυτούς. Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, γιατί είναι άψογοι επαγγελματίες και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αφιερώνουμε τη νίκη στον ποδοσφαιριστή μας, Τρύφωνα Κρουσταλέλη που έχει ένα σοβαρό τραυματισμό.
Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από τα προβλήματα πιστεύω θα βγει κάτι καλό. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε για ακόμα μία φορά και μας στήριξε. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, έχει αξία, το έλεγα από τις πρώτες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι η Νίκη θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!