Ίδρωσε αλλα δεν τα κατάφερε ο Πιερικός

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής μεταξύ του Πιερικού και του Τυρνάβου.  
Πιερικός - Τύρναβος 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στην πρώτη τους καλή ευκαιρία προηγήθηκαν στο σκορ στο 6΄ χάρη σε σουτ του Κέρι. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 26΄ με τον Τέλλο να εκτελεί  εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργίου από το Νίκο Ιορδανίδη με τον τελευταίο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Να σημειώσουμε ότι το πέναλτι αμφισβητήθηκε αρκετά, καθώς ο επιθετικός του Τυρνάβου έπεσε στο πόδι του Ιορδανίδη και ουσιαστικά ανατράπηκε μόνος του, και ο διαιτητής αντί να δώσει επιθετικό φάουλ, έδωσε πέναλτι.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 38΄ έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ ο Παπατολίκας όμως νίκησε τον Τσούκαλο στερόντας του τη δυνατότητα να χριστεί σκόρερ.
Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιζητώντας το γκολ που θα τους έδινε το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι, σ΄αντίθεση με τους «ασπρόμαυρους» που έδωσαν βαρύτητα στην αμυνά τους. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της επανάληψης και πιο αξιόλογη, έγινε στο 72΄ με την κεφαλιά του Τέλλου  να αποκρούεται από τον Παπατολικά και το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Γ. Ιορδανίδης, Ν. Ιορδανίδης, Μανίκας (86' Παπατόλιος), Κέρι (62' Καθάριος), Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ίτσιος (46' Νίκου).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας (62' Ντε Πάουλα), Σιάτρας, Πούτας, Τέλλος, Ντατίδης, Βανγκέλι, Μπάρος, Γεωργίου (78' Ευαγγέλου), Τσούκαλος (84' Η. Καραγιάννης), Αντρέ.
gazzetta.gr

3 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!