Στεφανίδης: ο τετραμηνο-απλήρωτος

Ο επιθετικός του Πιερικού, Γιάννης Στεφανίδης, μίλησε για την αποχώρησή του από τον Πιερικό και την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή εφόσον δεν πληρωθεί.
Στεφανίδης: "Τέσσερις μήνες απλήρωτοι στον Πιερικό"
 Ο Στεφανίδης με δηλώσεις του στο «metrosport» τόνισε ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες και πως θα καταθέσει προσφυγή σε περίπτωση που δεν λάβει τα χρήματα του: «Περάσαμε πολύ δύσκολα. Ουσιαστικά, αναγκαστήκαμε να φύγουμε. Δεν τηρήθηκε τίποτα. Μας είχαν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο, δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τέσσερις μήνες ήμασταν απλήρωτοι. Από το καλοκαίρι ουσιαστικά. Πήρα μόνο την προκαταβολή. Μας είχαν ενημερώσει, προ ημερών ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Όταν ειπώθηκε αυτό, αναγκάστηκα να φύγω. Δεν έχω επικοινωνία πλέον με τη διοίκηση. Περιμένω. Έχω ενημερώσει όμως τη διοίκηση πώς θα προβώ σε προσφυγή, αν δεν πάρω τα χρήματα μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν στον Πιερικό. Είμαι επαγγελματίας και έκανα αυτό που πρέπει…».

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΡΟΥ ΜΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!