Ο επιθετικά ανήμπορος Πιερικός, ηττήθηκε απο την ''καλοφτιαγμένη'' Κασσιόπη

Με δύο τέρματα του Μπαλντοβαλίεφ η Κέρκυρα… πέρασε από την Κατερίνη, επικρατώντας 2-0 του Πιερικού και «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο το 2013.

Οι νησιώτες τα… βρήκαν σκούρα κόντρα στους «μελανόλευκους» και δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Όμως, λίγο πριν το άγχος κυριεύσει τους πρωτοπόρους, ο Μπαλντοβαλίεφ άνοιξε το σκορ στο 70’ με δυνατό σουτ, ενώ στο 77’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Πάντως, η Κέρκυρα ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σουάνη στο 86’.
Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Νίκου, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Καθάριος (77’ Μιχαηλίδης), Ιορδανίδης Γ., Μανίκας, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος (66’ Κέρη), Αθανασίου, Τσιρλίδης.
Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς (62’ Γυφτοκώστας), Σουάνης, Καραδεμήτρος (73’ Καραγιαννίδης), Γκόμεζ, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς, Κουτσόπουλος.
onsports

5 σχόλια:

  1. Αν θυμηθεί ο πιερικος να πάρει προπονητη. μπορει. να κρατηθει στην κατηγορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gt tora ti exoume re gyfto? o proponitis sas fteei? i pou ta paidia den exoun na fane oute kan sousami apo psomi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμερα τζαμπα χασαμε το χ ειταν καλυτερο !!!επρε στο υμχρονο να ο νκος να κανε αλαγες γτ χαθυκε το κεντρο μας κα ενα πραβο ο στον σιμο κα τσιρλιδι τα πυγαν καλα αλα σα μιν μιλιισο παλει με τιν διετισια ΠΙΕΡΙΚΕ ΠΕΞΕ ΜΟΝΟΣ ΓΤ Η ΔΙΕΤΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΔΟΥΝ ΓΕΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΕ Γ Δ ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος ρε φίλε, μας έβγαλες τα μάτια (στο χρήστη "θανος" αναφερομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω δεν ξερουμε αυριο αν θα υπαρχει πιερικος και εσεις ασχολειστε με μαλακιες.φυγανε οι παικτες αυτοι που εμειναν χωρις μια.για ποιον πιερικο μιλαμε ρε γιδια!!!!η διαιτησια με κερκυρα πληρωθηκε με ερανο.ρε ξυπνηστε αυτο μονο Πιερικος δεν ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!