Πίσω στις προπονήσεις, αλλά.....

cfoot2
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός πως τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πληρωμές και ξανάρχισε τις προπονήσεις!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Πιερικού μετά την αποχή της Τετάρτης και αυτό γιατί η διοίκηση διαβεβαίωσε τον προπονητή της ομάδας Νίκο Θεοδοσιάδη και τους παίκτες ότι τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε πληρωμές. Έτσι, άπαντες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα στη Δράμα.
Ο Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κρουσταλέλη, Μπρίτο, στον ανέτοιμοΛαζαρίδη και στον Ιασωνίδη που ζήτησε να μην υπολογίζεται και αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει.
Στην ομάδα της Κατερίνης θέλουν να τριτώσει το... καλό και ταυτόχρονα με το τρίποντο να βελτιώσουν και άλλο την θέση τους στην βαθμολογία.

Ρεπορτάζ: ΠΑΝ. ΜΠΑΤΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΙΕΡΙΚΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΟΣ ΔΥΝΑΤΟς ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΦΤΩ 2ΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!