Μεγάλο ΔΙΠΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον Εύοσμο με Μυστακίδη!!

Ο Πιερικός απέσπασε διπλό στον Εύοσμο, νικώντας 3-2 του Αγροτικού Αστέρα.

Η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Εύοσμο, σημειώνοντας το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και το πρώτο της διπλό στο βόρειο όμιλο της Football League. Η επικράτηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα τον έφερε στην πρώτη πεντάδα, φτάνοντας τον Ολυμπιακό Βόλου στους 20 β.

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στον Εύοσμο. Δύο γκολ , δύο δοκάρια, «φουλ» της κίτρινης και νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 16’, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Σταματής με πλασέ μετά από διώξιμο της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ντόσης είχε δοκάρι για τον Πιερικό, εν τούτοις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Καρακατσάνης με πολύ όμορφο μονοκόμματο σουτ σημείωσε το 1-1. Μάλιστα, ο Αγροτικός Αστέρας παραλίγο να σκοράρει στο 41’, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Καπία κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπατολίκα.

Στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστή τον Μυστακίδη ο Πιερικός κατάφερε να σημειώσει ακόμη δύο γκολ και να δώσει σπουδαίο διπλό στον Πιερικό. Αρχικά, στο 59’ με κεφαλιά κάνοντας το 1-2 και έπειτα, στο 75’ με πλασέ πετυχαίνοντας το 1-3. Και τις δύο ασίστ στα δύο τέρματα των Κατερινιωτών τις έβγαλε ο Γιαννούλης. Ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε σε 2-3 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Tαταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης (80' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Γεωργιάδης (64' Μίλιτς), Ναστέφσκι (64' Βελλίνης), Καρακατσάνης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (90’ Παλιάτσιος), Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90+1’ Μπαστάνης), Ντόσης, Σταματής.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)


Flnews



3 σχόλια:

  1. sas ebale ta gyalia o mustakidis esas pou krazate prin 1 evdomada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ (ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΔΩΣΑΝΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ... ΠΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΜΠΑΝΙΖΟΥΝ.. ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΑΝΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΣΙΚΟΥΝΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!