Μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές οι παίκτες του Πιερικού! (PHOTOS)

Στο 4ο Λύκειο Κατερινής βρέθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πιερικού όπου και μοίρασε εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής (13/02/2015 18:00). Οι μαθητές του σχολειού ζήτησαν την νίκη στο προσεχή αγώνα κάτι που υποσχέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές (Μυστακίδης, Σταματής, Γιαννούλης, Τσιάρας, Κατσιαμήτας, Μπουζούκης) επισκέψθηκαν ταξη-ταξη καθε τμήμα του σχολείου και έδωσαν στα παιδιά την υπόσχεση της νίκης, μαζί και δωρεαν εισιτηρια για να παρακολουθήσουν τον αυριανό μεγάλο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ! Μαζί τους σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ, ήταν και ο Τάσος Παρασίδης (Γενικός Διευθυντής).

Ευχαριστούμε επίσης και τον διευθυντή και υποδιευθυντή του σχολείου που με χαρά φιλοξένησαν την ομάδα του Πιερικού και ευχήθηκαν ότι καλύτερο.

Ακολουθούν φωτογραφίες της επίσκεψης του Πιερικού στο σχολείο.









3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σίγουρα σε εναν απο τους επόμενους αγώνες θα μοιράσει και σε άλλα σχολεία εισιτήρια, παντως αυτό ηταν κατι που εχει να γινει απο πέρσι! και οσο μπορούμε θα Παροτρύνουμε τους υπευθυνους της ομάδας να μοιράζει σε κάθε σημαντικό ματς, σε καθε σχολείο!

      Διαγραφή
    2. μακαρι ! θελω να ρωτησω το εισιτηρια ποσο εχουν για τον αγωνα ;

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!