Η Σημερινή προπόνηση-προετοιμασία του Πιερικού για το Κυριακάτικο τοπικό ''Ντέρμπι'' (ΦΩΤΟ)

Στο "Γήπεδο του", πραγματοποίησε απόψε το απόγευμα η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής, και πρώτο τοπικό ντέρμπι της ομάδας μας, απέναντι σε αυτή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Παρών και δίπλα στην ομάδα μέλη της Διοίκησης που τρέχουν καθημερινά δίπλα στην ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.


Ο Νίκος Ζαλίκας με τους συνεργάτες του, προετοιμάζουν την ομάδα σωστά και με κύρια βάση την ιδιαιτερότητα ενός τοπικού ντέρμπι την ομάδα, και αυτή δηλώνει πάνοπλη. Αμφίβολος πιθανών να είναι μόνο ο Άκης Γεωργίου, οπού ολοκλήρωσε μεν την αποθεραπεία του, αλλά θέλει δε να προφυλαχθεί για πιθανή υποτροπή, η απόφαση για τον ίδιο θα παρθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως σε όλα τα επίπεδα η ομάδα είναι έτοιμη, όχι μόνο για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και για το δεύτερο κατα σειρά Πιερικό ντέρμπι την Τετάρτη, κόντρα στη Πύδνα Κίτρους.
Παρακάτω υπάρχει Φωτορεπορτάζ της προπόνησης.

Διαιτητής και βοηθοί για τον αγώνα της Κυριακής:
Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Καρατέρπος, Ιωαννίδης, Μπαλιάγκας (Κοζάνης) 

Να υπογραμμιστεί ότι η Διοίκηση της ομάδας, πήρε την απόφαση να δώσει δωρεάν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στη Καισάρεια, σε μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων της περιοχής μας, καλόντας τους έτσι να υποστηρίξουν και να είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν απο ένα μήνα για έναν νέο και δυνατό πάλι Πιερικό... απο παλιά!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!