Δαδάκος: Θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση!!

Γνωστά πρόσωπα στο βολιώτικο φίλαθλο κοινό βρίσκονται στην ομάδα του Πιερικού. Ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δαδάκος φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου για μία σεζόν στη Β' Εθνική, ενώ ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας έχει περάσει από τον πάγκο της κυανόλευκης ομάδος πριν οκτώ χρόνια. Με την ευκαιρία του κυριακάτικου αγώνα, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί τους. Αμφότεροι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη Νίκη και τον κόσμο της, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις και διατηρώντας επαφές με πολλούς φίλους τους στο Βόλο.
 Βασίλης Δαδάκος και Νίκος Ζαλίκας μιλούν για τη Νίκη, τον κόσμο της και τις αναμνήσεις από το πέρασμά τους στο Βόλο
Ο Βασίλης Δαδάκος συστήθηκε ...μισός Βολιώτης. Αρχικά μάς είπε: “Μπορώ να πω ότι είμαι μισός Βολιώτης. Αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό από το 1985 μέχρι τη χρονιά που βγήκε στην Α' Εθνική η ομάδα και έπειτα, το 1989-90 ήμουν στη Νίκη. Παίζαμε στη Β' με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη. Μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω από την παρουσία μου στο Βόλο, έκανα φίλους, κουμπάρους, έρχομαι πολύ συχνά στην όμορφη πόλη σας. Τον Βόλο τον έχω μέσα στην καρδιά μου” και στη συνέχεια ερωτηθείς για την προσπάθεια του Πιερικού και της Νίκης επισήμανε: “Η Νίκη Βόλου είναι ίδια περίπτωση φέτος με τον Πιερικό, κάνει προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της ύστερα από μια δύσκολη σεζόν πέρυσι. Μπορώ να πω ότι έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα, ο Λεωνίδας Μπίλης είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Αν βοηθήσει ο κόσμος, που στη Νίκη πάντα είναι δίπλα στο σύλλογο, τότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αλλάξει κατηγορία. Σημασία όμως έχει να δημιουργηθεί κάτι υγιές με πλάνο τριετίας, μια ομάδα που δεν θα είναι μόνο για το τώρα αλλά θα έχει προοπτικές για το μέλλον”.
Επίσης για το -6 που αντιμετωπίζει και η ομάδα του, καθώς και το πρωτάθλημα, τόνισε: “Η τιμωρία -6 βαθμών είναι μεγάλο πρόβλημα, είμαστε σε συνεννόηση με τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ για να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις μας. Εύχομαι να μην ισχύσει και πληρώσουμε την ποινή των ΠΑΕ στη φετινή μας προσπάθεια. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο 2ος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος, είναι η παλιά Β' Εθνική με ομάδες που έχουν ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές από τη Φούτμπολ Λιγκ. Το βλέπετε αυτό καθώς όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Εκτιμώ πως δεν θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα αλλά Πιερικός, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός και Καραϊσκάκης θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρώτη θέση”.
Νίκος Ζαλίκας: “Μεγάλο ατού η αφύπνιση του κόσμου της Νίκης”
Ο Νίκος Ζαλίκας, με μεγάλη θητεία στους πάγκους, εργάστηκε στη Νίκη Βόλου το 2007 και έχει να θυμάται μόνο θετικά πράγματα όπως μας εξήγησε. Συγκεκριμένα, ο νυν τεχνικός του Πιερικού δήλωσε στο magnesiasports: “Θυμάμαι ότι όταν είχα έρθει στη Νίκη Βόλου, έπαιζε στη Γ' Εθνική που τότε ήταν πολύ πιο ποιοτική. Ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα, έγιναν προσπάθειες μεγάλες από τη διοίκηση, είχαμε μείνει μόνο με τρία δελτία, αλλά κομμάτι-κομμάτι χτίσαμε το παζλ του ρόστερ και πήραμε ικανούς ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Η ένραξη της προετοιμασίας ήταν καθυστερημένη, όμως έγιναν φιλότιμες προσπάθειες από όλους, τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο που προχώρησε πολύ καλά, βρεθήκαμε ψηλά στη βαθμολογία αλλά ήταν αστάθμητοι παράγοντες που με οδήγησαν στην παραίτηση που είχαν να κάνουν με λόγους λειτουργικούς της ομάδος”.
Για τον κόσμο της Νίκης, ο κ. Ζαλίκας εξέφρασε τον σεβασμό του: “Ο κόσμος της Νίκης με συμπαθεί και με αγαπάει, με την πάροδο τόσων ετών έχω ακόμη άριστες σχέσεις με πολλούς ανθρώπους στην ομάδα και τον Βόλο. Με μεγάλο σεβασμό θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή τη Νίκη. Είναι παραδοσιακά μια ομάδα με πιστό φίλαθλο κοινό, γνωρίζω τη δύναμη του κόσμου, ειδικά όταν είναι στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, έχω τις καλύτερες των αναμνήσεων”.
Σχετικά με τον Πιερικό, σχολίασε: “Είμαστε με καινούργιο προφίλ, ο Πιερικός χτίστηκε επίσης από την αρχή, μόνος ένας παίκτης έμεινε από πέρυσι. Η διοίκηση προσπαθεί και δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Προχωράμε με μεγάλη σοβαρότητα και συνέπεια, είμαστε στην αρχή με γνώμονα το άμεσο μέλλον αλλά και το απώτερο”, ενώ τέλος, ερωτηθείς για τα δυνατά σημεία της Νίκης Βόλου, ο Κατερινιώτης κόουτς απάντησε: “Γίνεται πολύ καλή δουλειά από το συνάδερφο και συντοπίτη μου Λεωνίδα Μπίλη, πρέπει να στηριχθεί και να προχωρήσει για να εκπληρώσει τους στόχους του. Δυνατό σημείο για τη Νίκη Βόλου είναι η αφύπνιση του κόσμου της. Μετά την περσινή πτώση από τη Σούπερ Λιγκ και τη φετινή συμμετοχή στη Γ' Εθνική, ο κόσμος είναι δίπλα πιο δυναμικά στο σύλλογο κι αυτό αποτελεί μεγάλο ατού. Η Νίκη Βόλου μπορεί να προχωρήσει σίγουρα σε ήρεμα νερά, αλλά χρειάζεται υπομονή γιατί οι ομάδες χρειάζονται το χρόνο τους, δεν χτίζονται έτσι ξαφνικά αλλά με δουλειά ετών”.

MagneisiaSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!