Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Φωκικού!

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στα βοηθητικά του γηπέδου του Πιερικού, με τον Νίκο Ζαλίκα να ετοιμάζει ''τα μηναχακια'' του.... για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με τον Φωκικό. Εκεί δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Κουρούπη λόγω καρτών, και τον Πεεφ για ακόμη ένα παιχνίδι. Πάντως η ομάδα του Πιερικού δείχνει πανέτοιμη και ο Ζαλίκας ήδη βρίσκει αντικαταστάτες και κενά. Το κλίμα που υπάρχει σε κάθε προπόνηση είναι εντυπωσιακό, πράγμα που σημαίνει ότι η υγεία υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στον Νεο Πιερικό. Το μόνο που μένει είναι να έρθει η πρώτη νίκη, αρχής γενομένης απο την Κυριακή, για να έρθουν και πιο ευχάριστες διαθέσεις απο όλους και σε θέμα ψυχολογίας και κινήτρου.

Επίσης ποδοσφαιριστές,τιμ και διοίκηση ελπίζουν ο κόσμος της Κατερίνης να ανταποκριθεί έντονα στον πρώτο αγώνα της χρονιάς μέσα στην έδρα μας, και να στήριξη αυτήν την νεα προσπάθεια, καθώς οι νίκες και τα χαμόγελα θα γυρίσουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας στο πλαι του. Όπως κάποτε...

Το PierikosNews σας δίνει μια εικόνα απο την αποψινή προπόνηση:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!