ΣΦΚ Πιερικός: Τμήμα τζούνιορ

Με το δεξί ξεκίνησε το τμήμα τζούνιορ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην έναρξη του πρωταθλήματος Υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Πιερίας επικρατώντας με πολλά γκολ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου,

σ΄ ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα και πλούσιο θέαμα από τους λιλιπούτειους  ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. 
Οι πιτσιρικάδες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχαν κέφια για αξιόλογο ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη.

Για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Τέτοιου είδους διοργανώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε.

Αυτό δείχνει τον αθλητικό πολιτισμό και την αγωνιστική κουλτούρα που διακατέχει τις ομάδες όλων των Ακαδημιών και την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία που τύχαμε στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας όσο και από την αντίπαλη ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Η σύνθεση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Τζούνιορ 2005/06 όρθιοι από αριστερά: Προπονητής, Κωνσταντινίδης Γιώτης, Φωτιάδης Γιάννης, Σεϊταρίδης Άγγελος, Χαντζαρίδης Σταύρος, Μαυρόπουλος Γιώργος, Κότσα Τζωρτζ, Ρουμελιώτης Νίκος, Μπουκλάς Βασίλης.

Καθιστοί από αριστερά: Τσιώμος Δημήτρης, Συμεωνίδης Ηρακλής, Κουρνούτης Σπύρος, Τσακιρίδης Γιώργος, Παπαδημητρίου Αστέρης.


pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!