Δηλώσεις του Στέλιου Χατζηιωάννου για το παιχνίδι με τον ΓΣ Λαρισαίων

Ο Πιερικός Αρχέλαος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με την Καστοριά.Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι είναι αποφασισμένοι να επανέλθει άμεσα η ομάδα στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε στο σάιτ της ομάδας:

“Είναι γεγονός ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά και από την έκταση της διαφοράς όπως αυτή διαμορφώθηκε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων και να έχουμε το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο δεν είχαμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση για αυτό και ήρθε η ήττα απέναντι σε μια ομάδα που έχει επενδύσει πολλά στη φετινή χρονιά. Είναι γεγονός ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και μεσά από τη δουλειά στην προπόνηση θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε αυτό να συμβεί απο το επόμενο κιόλας παιχνίδι απέναντι στην Καστοριά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!