Και νικητής και άξιος ο Πιερικός! (1-0)

Την πρώτη του νίκη πραγματοποίησε σήμερα ο Πιερικός στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης μπροστά σε 700 φίλαθλους της ομάδας να παρακολουθούν έναν ΠΙΕΡΙΚΟ ικανό για πολλά πράγματα...!

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν στα πρώτα 15 λεπτά να βρούν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι γραμμές ήταν κλειστές και η υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι. Στην συνέχεια ο Πιερικός έγινε πιο πιεστικός έπειτα απο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μ.Παπαδόπουλου, και με τρεις συνεχόμενες προσπάθειες του Ιορδανίδη και του Τσεβά έπειτα απο διαδοχικά κόρνερ που εκτέλεσε ο Μ.Παπαδόπουλος να μην βρίσκουν στόχο. Ο Φωκικός στο 1ο δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος σε καμία απο τις 2 φάσεις που πραγματοποίησε.
Στο 2ο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασιστικός, αρχικά στο 52' ο Γεωργίου απο δεξιά σούταρε, άλλα ο τερματοφύλακας Καρατάσος έδιωξε με τα χέρια, όπως και στην αμέσως επόμενη φάση του Καράμπελα απο δεξιά. Στο 65' έπειτα απο λάθος εκτίμηση της άμυνας του Φωκικού απο ένα γύρισμα, το εκμεταλεύτηκε ο Καράμπελας που πήρε την κεφαλιά και σημείωσε το μοναδικό και νικητήριο γκολ για την ομάδα του Πιερικού.Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ''πανδαιμόνιο ευκαιριών'' με την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα να πραγματοποιεί λεπτό προς λεπτό συνεχόμενες φάσεις, που τελικά όμως είτε δεν βρήκαν στόχο, είτε αποσόβησε ο Καρατάσος, Μάλιστα υπήρξε και δοκάρι στο 74' λεπτό έπειτα απο σούτ του Τσεβά. Λίγο μετά ο πολύ καλός απόψε Μάριος Παπαδόπουλος ''έξυσε'' και αυτός το δοκάρι με απευθείας φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η ροή αυτή έπεφτε σιγά σιγά με τις αλλαγές κτλπ.. και το τέλος του ματς βρήκε νικητή τον Πιερικό στον 2ο αγώνα του και 1ο στην έδρα του. Η ομάδα του Φωκικού σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο έδειξε μεγάλη κούραση και ανικανότητα να γίνει επικίνδυνη στην εστία του Φιρινίδη ο οποίος κυριολεκτικά ''παρακολουθούσε τον αγώνα''.
Ένας άξιος και ικανός για όλα Πιερικός που με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ στο τέλος, αλλα αυτό θα διορθωθεί με δουλειά στα στημένα και στις τελικές του, άλλωστε ο προπονητής μας, Νίκος Ζαλίκας ξέρει καλά τη ομάδα στήνει και βλέπει ότι ..είναι να δει.. σε αυτό το ξεκίνημα ''προετοιμασίας'' όπως χαρακτηρίζουμε, καθώς η ομάδα δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της. 
Ο κόσμος της Κατερίνης να ξέρει οτι ο Πιερικός αυτός, θα γίνεται ολοένα και ισχυρότερος.. αγώνα με αγώνα και στο τέλος θα ανταμειφθούν όλοι απο αυτήν την ομάδα, καθώς δίνει θετικά δείγματα για την συνέχεια...


Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας)Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Κώτσιας, Ανδρέου, Τροίρης, Καράμπελας (90+ Γιαλαμίδης), Κωνσταντίνου, Μ. Παπαδόπουλος-Τσεβάς (89΄Σ. Παπαδόπουλος), Γεωργίου (86΄Τσιώλης)
Φωκικός (Ν. Ανδρέου): Καρατάσος-Καμβύσης, Μαυρουδής, Μποσασβίλι, Αθανασιάδης-Σβίγγος, Ουατάρα, Μπονγκ, Γεωργαντόπουλος (46΄Σαββίδης)-Κόσουτιτς, Γεωργουσόπουλος
Βαθμολογία ομίλου και επόμενη αγωνιστική

ΘΕΣΗ      ΟΜΑΔΑ         ΑΓΩΝΕΣ     ΒΑΘΜΟΙ
1          Νίκη Βόλου                 2          6
2          Θεσπρωτός                 2          6
3          Πιερικός                     2          4
4          Καραϊσκάκης ΑΕ         2          4
5          Εθνικός Φιλιππιάδας   2          4
6          Δωτιεύς Αγιάς            2          4
7          Πύρασος Ν. Αγχιάλ.   2          3
8          Οικονόμος Τσαριτς.    2          3
9          Αχιλλέας Νεοκαισάρ.  1          3
10        Αιγινιακός                   2          3
11        Τύρναβος 2005           2          2
12        Ρήγας Φεραίος           1          0
13        Φωκικός                     2          0
14        Οπούντιος Μαρτίνου   1          0
15        Αχέρων Καναλακίου   2          0
16        Πύδνα Κίτρους           1          0
17        Φαρκαδόνα                2          0


Επόμενη 3η αγωνιστική
Φαρκαδόνα-Εθνικός Φιλιππιάδας
Πύδνα Κίτρους-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Οπούντιος Μαρτίνου-ΑΕ Καραϊσκάκης
Τύρναβος-Ρήγας Φεραίος
Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Θεσπρωτός
Φωκικός-Δωτιέας Αγιάς
Αιγινιακός-Αχέρων Καναλακίου
Νίκη Βόλου-Πιερικός
Ρεπό: Οικονόμος Τσαριτσάνης       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!