ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ''ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ'' ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ!

ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΝΙΩΠΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ! «ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!»
Σαφείς υπαινιγμούς για ενδεχόμενη συγχώνευση, με άλλη ομάδα της Πιερίας και πιθανότερα φυσικά τον Πιερικό, άφησε με δηλώσεις στον «ARENA FM 89.4» ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας: «Αναμένονται εξελίξεις προσεχώς στον ποδοσφαιρικό… χάρτη της Πιερίας. Υπάρχουν ζυμώσεις και είναι πιθανές οι αλλαγές. Ο Πιερικός έχει άλλη δυναμική, ενώ φέτος στο νομό υπήρχαν δυο ακόμα ομάδες με καλή πορεία, η Πύδνα Κίτρους και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Στην Πιερία υπάρχουν πολλοί καλοί παράγοντες και παίκτες».


Πάντως, όπως και να χει, εκτός απο την συγκεκριμένη συνέντευξη που έλαβε χώρα, πριν λίγες ώρες, η περίπτωση συνένωσης, ''ακουγόταν'' ήδη στα στέκια της Κατερίνης. Εφόσον και πλέον το θέμα της εκκαθάρισης δυσκολεύει όλο και περισσότερο, και δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει, η μόνη διέξοδος για την αναγέννηση του Πιερικού, είναι αυτή η περίπτωση. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ότι ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, είχε πλησιάσει τον Πιερικό άλλες δύο φορές στο παρελθόν, με προτάσεις και πλάνα, αλλά οι τότε εποχές δεν τον ευνοούσαν στο να πραγματοποιηθεί. Πλέον, όλα έχουν αλλάξει, ο Αιγινιακός είναι με το ''ενάμησι πόδι'' πίσω στις επαγγελματικές κατηγορίες, και ο Πιερικός με την πλάτη κυριολεκτικά στον τοίχο, να μην βρίσκει άκρη με το θέμα της εκκαθάρισης, και εφόσον δεν προχωράει το όλο ζήτημα, όλο και πιο αβέβαιο είναι το μέλλον της ομάδας. Να όμως που υπάρχει η ευκαιρία και αυτή ακούει στο όνομα της ''συνένωσης''. Καθώς εάν καταφέρουν και καρποφορήσουν οι όποιες επαφές, ο Πιερικός θα φύγει απευθείας στην επαγγελματική κατηγορία χωρίς καμία υποχρέωση στα ''σωθικά του''.

UPDTATE (19:30 Μ.Μ) Να επισημάνουμε ότι σύμφωνα πληροφορίες μας, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές της διοίκησης του Πιερικού, με τον Γιάννη Νιώπα, και σε πρώτη φάση, ο πρόεδρος της ομάδας μας, ήταν θετικός στο θέμα συγχώνευσης. Πλέον, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, και τα θέματα καθώς και οι όροι της υπόθεσης θα πέσουν στο τραπέζι.

Τις επόμενες ημέρες, και εφόσον οι εξελίξεις προχωράνε στο θέμα, θα υπάρξει έκτακτη εκπομπή ''PierikosNews'' με προσκεκλημένο τον ίδιο τον κ.Γιάννη Νιώπα, για περαιτέρω συζητήσεις, σε θέματα που αφορούν το όλο ζήτημα, αλλα και σε κάποια ακόμη που θα έπρεπε καιρό τώρα να ειπωθούν, σχετικά με τα όσα συνέβησαν πέρσι, καθώς εκεί αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και επιπρόσθετα για να ξεκαθαριστεί μια καλή εκείνο το ''σκηνικό''.





Y.Γ Τα σχόλια κάτω απο την δημοσίευση θα φιλτράρονται ΑΥΣΤΗΡΑ, καθώς ο κόσμος της ομάδας πρέπει να κάνει λίγη υπομονή κάποιες ημέρες ώστε να του λυθούν τυχών απορίες και ξεκαθαρίσεις στο μυαλό όλων!

69 σχόλια:

  1. Όνομα, σήμα, έδρα είναι αδιαπραγμάτευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτά είναι σιγουράκια ήδη!

      Διαγραφή
    2. Ομάδα Πιερικός, όνομα Πιερικός με σήμα το Π στο στήθος, γήπεδο Πιερικού όπως το ξέρουμε και μεγαλώσαμε εδώ και 30 χρόνια μαζί του και προχωράμε.
      Θέλουμε Πιερικό πρωταγωνιστή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τελεία και παύλα.
      Αυτός μπορεί να το υλοποιήσει γιατί και τρέλα έχει και λεφτά.
      Απλά ολα να γίνουν προσεκτικά και ΠΙΕΡΙΚΑ!

      Διαγραφή
  2. αν μεινουν ως εχουν σημα ονομα και εδρα συνενωση δαγκωτο για να ξεφυγουμε απο το λακκο που εχουμε πεσει και πολυ δυσκολα θα φυγουμε αν πεταξουμε στα σκουπιδια αυτη την ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ρε το σημα σας μαρανε? Αυτο ειναι το μονο ευκολο να γινει βλεπε πρωην ακαδημια πλαταμωνα-αιγινιακο και Αεπ ηρακλη. για μενα παντως οπως ηρθαν τα πραγματα η ευκαιρια αυτη επεσε απο τον ουρανο μακαρι ολα να πανε καλα επισης νομιζω οτι ο νιωπας πρεπει μα βγει ενωπιον ολου του πιερικου λαου και μα του μιλησει ξεκαθαρα περα απο τα γνωστα θεματα εως και τις βλεψεις που εχει σε συνεργασια με οποιους ειναι διπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλει δουλεια από πλευράς δικηγορων, γιατί από απρόβλεπτους ανθρώπους μπορει να την πατήσεις. Μη φεύγοντας κάποια στιγμή αφήσει πίσω καταχρεωμένο τον ερασιτέχνη, γιατί έτσι την πατήσαμε ήδη. Ας ακούσουμε επίσημα την πρόταση πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι, μακάρι, μακάρι παιδιά.
    Μεγάλη ευκαιρία να ξαναδούμε έναν μεγάλο και ενωμένο Πιερικό.
    Με προοπτική και οικονομικά ανεξάρτητο απο στοιχηματικές εταιρίες και παρακρατικές-παραποδοσφαιρικές μίζες.
    Πιερικάρα που να εμπνέει και ενώνει όλη την Πιερία με χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες.
    Πρωταγωνιστή και αξιοπρεπή Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να αποφύγω ανόητες δηλώσεις να θυμησω ότι και ο Πιερικος από συνένωση προήλθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pou einai oi kollimenoi tou kafeneiou na diafonisoun mazi me ton arkan tous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε ασε μας τώρα με το καφενείο σου, Τρέχουν κρίσιμες στιγμές και συ με τα καφενεία ασχολείσαι. Αντε πήγαινε να παίξεις καμιά μπιρίμπα και ασε μας ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κ ΝΤΟΥΜΟΣ ΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡ-ΕΝΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά εσύ. Όσο για τη συγχώνευση ας δούμε πρώτα αυτός που είναι τώρα καβάλα στο άλογο τι ζητάει, ας μην προτρέχουμε πριν δούμε τις απαιτήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ενωση δεν είναι κακο πολλες ομαδες ενωθηκαν ειδατε ο ΗΡΑΚΛΗΣ παιζει τωρα Α εθνικη ολοι τα ξεχασαν βλεπουν την ομαδα τους αν γινει όπως με ΗΡΑΚΛΗ είναι κατι καλο για την ΠΙΕΡΙΑ με β εθνικη και γεματο γηπεδο κάθε Κυριακη αλλα πρεπει να εχουμε και ορους ποδοσφαιριστες διοικηση τεχνικο τιμ κτλ αυτά είναι νωρις ακομη δικηγοροι για ασφαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά είναι ο μόνος δρόμος που μας απέμεινε για να προχωρήσουμε προς τον ΠΙΕΡΙΚΟ που ξερουμε κι εμείς και η ιστορία και το πανελλήνιο ΟΛΟ.
      Επιτέλους μπορούμε να αισθανόμαστε ότι υπάρχει ελπίδα για το καλύτερο

      Διαγραφή
  13. Eπιτέλους Βάζουνε μυαλό όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. *UPDTATE (19:45 Μ.Μ)* Να επισημάνουμε ότι σύμφωνα πληροφορίες μας, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές της διοίκησης του Πιερικού, με τον Γιάννη Νιώπα, και σε πρώτη φάση, ο πρόεδρος της ομάδας μας, ήταν θετικός στο θέμα συγχώνευσης. Πλέον, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, και τα θέματα καθώς και οι όροι της υπόθεσης θα πέσουν στο τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατ΄αρχάς συγχωνευση ναι, όχι όμως παράδοση άνευ όρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει παράδοση άνευ όρων. συμφωνώ κι εγώ.
      Ο Πιερικός είναι το όνομα, είναι η ιστορία, είναι το εισιτήριο κάθε παράγοντα και κάθε φιλάθλου να ζήσει το όνειρο στις μεγάλες κατηγορίες.
      Οπότε το συμφέρον του θα πρέπει να μπεί μπροστά και όλοι οι υπόλοιποι να σιγοντάρουμε και να βοηθήσουμε!
      Πάμε ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ! Τα καλύτερα έρχονται!

      Διαγραφή
  16. Τα τσουτσέκια της προηγούμενης διοίκησης ξεκινήσανε αβάντα υπέρ του οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο άσχετος ή πόσο εγκάθετος του Παπαδόπουλου και προβοκάτορας μπορεί να είσαι; Δεν υπάρχει πιο συμφέρουσα λύση από την συγχώνευση για την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ. Έτσι έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δηλαδή και ο Πιερικός μπορεί να συνεχίσει την πορεία του χωρίς το βαρίδιο Παπαδόπουλος (άρα θα γλυτώσει από την επίρριψη ευθυνών, κατάρων και λοιπών βουντού) και θα έχει το ελεύθερο να καθυστερήσει την "εκκαθάριση" μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Ο Κ. Παπαδόπουλος (και όχι μόνο) ψηφίζει συγχώνευση δαγκωτό. Κι όσο για τα "ηρωϊκά" και "αγωνιστικά" που έλεγε περί Νιώπα Ίτσιου "χωριού" κλπ, ε δικηγόρος είναι... δε θα πάει στην κόλαση για ένα τόσο δα ψεματάκι-θέατρο. (όχι γι' αυτό τουλάχιστον)

      Διαγραφή
    2. Είσαι ωραίος!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. **ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΨΗΦΙΣΕ 25 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ**

    *ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι πρέπει παιδιά. να βάζετε ψηφοφορίες που να εξασφαλίζεται ότι ο καθένας ψηφίζει μια φορά.

      Διαγραφή
    2. Σωστή κίνηση. Για να μην μπορεί κανένας να ισχυριστεί ότι πειράζονται τα ψηφίσματα.

      Διαγραφή
  18. τα ψηφίσματα δεν μετρουν στην γενικη συνελευση να παρθει η μεγαλη αποφαση από την διοικηση και τα μελη και ολοι μαζι να παρουμε τη μεγαλη αποφαση ζωη ή θανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Νιωπας αν ακούστε τη συνέντευξη, δεν ήταν ξεκάθαρος, άρα και μεις πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Εξάλλου δεν ξέρουμε αν θέσει και απαιτήσεις εκ μέρους του Πιερικου, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις κοκκινες γραμμές μας. Για αυτό είναι νωρίς να πει κάποιος αν συμφωνεί ή διαφωνεί. Κάποιος πιο πάνω μιλά και για την ίδρυση του Πιερικου από συγχώνευση. Όμως δεν είναι το ίδιο γιατί αναλογικά δύο σωματεία Αιγινιακος και Πιερικος πρέπει να βρεθεί μία τρίτη ονομασία για τη νέα ομάδα. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μας βρίσκει συμφωνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΥΣΗ

    Πρέπει να γίνει συνέλευση αν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα για την ομάδα.
    Απορώ γιατί το Pierikosnews που έκανε αγώνα εναντίον του Κυρίου ξαφνικά άλλαξε στάση, έχω μια απλή απορία.
    Γιατί να θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τον Πιερικό που κάποτε έλεγε ότι έστω και έναν βαθμό ποιο πάνω του να είμαι.
    Τη έγινε με το θέμα του Ιτσιου, το θεωρούμε ως μη γεννώμενο;
    Έχω μια απορία με όλους τους παραπάνω που νομίζω ότι ήταν οι ιδοι που έγραφαν μύδρους εναντίον του Κυρίου ξαφνικά αλλάζουν στάση.
    Αν θεωρήσουμε ότι όλα τα παραπάνω διαγράφονται και μπορεί να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, τη θα γίνει από εδώ και περά.
    Ο Κύριος αυτός θα ζήτηση μια συγγνώμη από τον κόσμο του Πιερικού η θα έρθει σαν εξουσιαστής και θα ζήτηση γη και ύδωρ.
    Μάλλον πρέπει να περιμένουμε την τοποθέτηση της Διοίκησης του Πιερικού στο θέμα αν είναι υπαρκτό και φυσικά στην συνεχεία την τοποθέτηση του υποψήφιου επενδύτη και ποιες είναι οι προθέσεις του και τα πλανά του.
    Δεν πρέπει κάνεις να παίζει με την ιστορία της ομάδος μας, και είναι σοβαρές και τεκμηριωμένες οι απόψεις είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε σε ένα τόσο μεγάλο και κομβικό θέμα για την ομάδα.
    Εγώ περιμένω να δω όλη την ιστορία πως θα εξελίχθη και ελπίζω ο αρχικός μου τίτλος να είναι υπερβολικός.
    ΟΝΟΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΗΜΑ ΕΔΡΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ σωστά τα λες φιλέ ερωτήσει στο side PIERIKOSNEWS για τον κύριο Τολιο θα γίνεται φιλαράκια τώρα????
    Το σήμα να παραμένει όπως είναι στην φανέλα μας και το όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    Άμα είναι έτσι τότε ας προχωρήσει το θέμα και πρέπει να φέρει μεγάλα ονόματα τότε δέχομαι να γίνει η συγχώνευση για καλύτερο μελών του Πιερικού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το PierikosNews σας φταίει τώρα; Εμείς κοιτάμε πάντα το καλό της ομάδας, η λογική λεει ότι εφόσον δεν υπάρχει αλλη εναλλακτική (για ξεκίνημα εκκαθάρισης ούτε να το συζητήσουμε) ο μονόδρομος του Πιερικού μας είναι αυτός. Και φυσικά πριν υπάρξει συμφωνία θα μπούνε σημαντικότατοι όροι που πρέπει να απαιτηθούν απο τους ισχυρούς ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το σύνολο. Μια εξ αυτών είναι να υπάρχουν σωστοί άνθρωποι στην ομάδα και οχι κάποιοι που πέρασαν και κορόιδεψαν. Επίσης καλά θα ήταν να μάθουμε την πλευρά του Αιγινιακού για τα παλιά γεγονότα. Το PierikosNews πάντα παει σύμφωνα με τη λογική και ότι είναι καλύυερο για το καλό της ομάδος μας.
      Αυτά...

      Διαγραφή
    2. Επίσης πρίν κριθεί ο Νιώπας και ο κάθε Νιώπας πρώτα θα ακούσουμε, θα κάνουμε ερωτήσεις που έχουμε στο κεφάλι μας, θα μας φύγουνοι όποιες απορίες θα δούμε τα σχέδια θα προτίνουμε, και στη συνέχεια ότι έρθει ευσπρόδεκτον

      Διαγραφή
  22. ρε παιδια τη ασχοληστε τον αρκαν και την παρεα του το πρωτο σχολιο που το παιζει και φιλοσοφος μονο ο αρκαν γραφει τετοια σε αυτα ειναι χρονια μανα να τρωει τον κοσμο στα λογια για αυτο μην ασχοληστε με τον κυριο ας ερθει στην εκαβη να πει γιατι δεν εκανε εκκαθαριση και φτασαμε να συζηταμε για συνεννωση τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από Αιγίνιο μεριά πολύ ησυχία βλέπω. Κάποιοι γνωστοί που μένουν εκεί λένε πως δεν ξέρουν τίποτε και μοιάζουν αιφνιδιασμένοι. Γίνονται διεργασίες μυστικά ή είναι μία από τις φωτοβολίδες του μεγαλομετόχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ρωτήσουμε το ΑΙΓΙΝΙΟ θελουν κατι τετοιο ή τους αιφνιδιαζει όλους παντος ενας γερος ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τους καλύτερους παιχτες και τους καλυτερους προπονητες κΑΙ ΤΟΥς ΚΑΛΥΤΕΡΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΠΑΝΤΩς ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπορεί ο Νιώπας να διαφημίζει την πραμάτια του προς Χαριλάου μεριά. Γι' αυτό και πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Δεν αποκλείεται ο Πιερικός να είναι το μέσο για να δείξει ότι το Α.Φ.Μ. διατίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ. Πέστα βρε άνθρωπε, γιατί θα με τρελάνουνε τα χρυσόψαρα.

      Διαγραφή
  26. ΈΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΗΝΕΥΣΗ Η ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ; ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΩΠΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μονο το ΠΑΡΚΟ που πρεπει να δωσει εξηγησεις, αλλα και το ΚΑΦΕΝΕΙΟ, που εντεχνα παραλειπεις
      Για ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του σε κοβω

      Διαγραφή
  27. Νομίζω πως εμείς είμαστε το τυρακι. Και για να εξηγουμαι. Ο Αρης μάλλον δεν παίρνει αδειοδοτηση, οπότε θα ενδιαφερθει για ΑΦΜ και θα πληρώσει αδρά για αυτό. Σκέφτεστε πιο είναι διαθέσιμο; Μας χρησιμοποιεί για να επισπευσει το ενδιαφέρον του Αρη. Αφηνοντας να εννηθει ελάτε γιατί αλλιώς θα κατεβω στην Κατερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ
      ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΦΗ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΦΜ ΤΟΥ ΝΙΩΠΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
      ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ (ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ.
      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 2 ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΩΤΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
      ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
      ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  28. μα καλα ρωτατε την αποψη των Αιγινιωτων? Αυτοι οτι τους πει ο Νιωπας κανουν δεν εχουν αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εκ μέρους του κ.Νιώπα, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Αιγινιακός δεν πουλούσε, δεν πουλάει, και δεν θα πουλήσει το ΑΦΜ του σε καμία ομάδα, στόχος του κ.Νιώπα και δικός μας είναι να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο της Πιερίας, και μόνο αυτό!

    Εκ μέρους του κ.Γιάννη Νιώπα
    Νίκος Παππάς, Γενικός αρχηγός ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο Παππά, σε τιμώ και σε σέβομαι σαν παίκτη που φόρεσες τη φανέλα του Πιερικού.

      Από εκεί και πέρα, αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες και ο Αιγινιακός δεν προτίθεται να πωλήσει το Α.Φ.Μ., αυτό σημαίνει ότι το πλάνο είναι ένα από τα δυο:

      Α) Η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της Πιερίας περνάει μόνο μέσα από τη γιγάντωση του Αιγινιακού. Τούτο δεν πρόκειται να γίνει. Δεν εννοώ ότι δε θα μπορέσει ο Αιγινιακός να ανεβεί στην Α' Εθνική, αλλά εννοώ ότι δε θα μπορέσει ποτέ να συγκινήσει τον κόσμο της Πιερίας. Φυσικά στην Α' Εθνική του σήμερα οι ομάδες δε χρειάζεται να έχουν κόσμο διότι το παν είναι τα τηλεοπτικά και οι χορηγείες.

      Β) Η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της Πιερίας περνάει μέσα από τη σύμπραξη δυνάμεων υπό τη σκέπη του Πιερικού. Με μια ομάδα που θα λέγεται Πιερικός, που θα έχει έδρα το γήπεδο του Πιερικού, που θα φοράει λευκά, που θα έχει το "Π" στο στήθος. Δεν το λέω σαν οπαδός του Πιερικού, αλλά σαν φίλος του ποδοσφαίρου που είδα κατά καιρούς ομάδες όπως ο Ποσειδών Νέων Πόρων, η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, και ο Βατανιακός να φτάνουν μέχρι και τη Β' Εθνική (ο Ποσειδών στο κατώφλι της Α') και μετά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να εξαφανίζονται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Πιερίας). Δεν έγινε αυτό γιατί οι παράγοντές του ήταν κατώτεροι άλλων παραγόντων. Έγινε διότι έπιασαν το ταβάνι τους.

      Αν ο κ. Νιώπας ενδιαφέρεται πραγματικά να συμβάλει στην αναβάθμιση του πιερικού ποδοσφαίρου, είναι ευπρόσδεκτος να καταθέσει τις απόψεις του.

      Διαγραφή
  30. Νίκο κρύβε λόγια.
    Δε συμφέρει τον Νιώπα να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο της Πιερίας με την υφιστάμενη ΠΑΕ.
    Αν πουλήσει τον ΑΦΜ της και πάρει ένα καλό πακέτο, τότε μπορεί να κάνει κάτι καλό από την αρχή αφού κατέχει το αντικείμενο.
    Ο Πιερικός δε μπορεί να δεχτεί την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της Πιερίας χωρίς να είναι ο ίδιος η αιχμή του δόρατος.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση σας ευχόμαστε μεν καλή επιτυχία, αλλά τον Πιερικό να τον αφήσετε ήσυχο να πάει τον δρόμο του.
    Εμείς μάθαμε να ζούμε και με τις χαρές και τις λύπες όπως αρμόζει στον Σύλλογο μας.
    Ορισμένα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε φιλε εσυ εμαθες να ζεις στις λυπες ο πιερικος που θελει να κανει ο νιωπας θα είναι μονο για χαρες γιατι τα 3 τελευταια χρονια μονο μιζερια με εξερεση την φετινη προσπαθεια αγιφτε τον αρκαν να γραφει εμεις θα βγουμε από τον λακο που μας εριξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ποσο μικρουλης εισαι που σε επωνυμο σχολιο απαντας ανωνυμα και λες πραγματα που δεν συμπιπτουν με τον υπολοιπο κοσμο του πιερικου
    φαινεται οτι εισαι απο τα γνωστα αγνωστα τσιρακια που κανουν τουμπεκα μπρπστα στο ονομα νιωπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Pierikosnews kanoniste na prostateusete tin lusi pou vrethike apo to pouthena gia thn omada mas apo ta tsirakia pou prospathoun na allaksoun tin gnwmi ton filathlon mas ws simferon tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμοι 9:36, 9:37 & 9:45 φύγετε απ' τη μέση, μη σας λιανίσω σαν χταπόδια. Ζόμπι, στον τάφο σας.

    Αυτή την ώρα μιλάν οι ζωντανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Pierikosnews είχα την εντύπωση ότι το blog σας υπάρχει για να ακούγονται όλες οι απόψεις. Όχι για να γίνεται φερέφωνο του κάθε παράγοντα. Παρατηρώ εδώ και ώρα σχόλια προφανώς προερχόμενα από συγκεκριμένη πλευρά. Αυτών που θέλουν συγχώνευση Αιγινίου Πιερικού και θεωρούν τον Νιώπα φοβερό παράγοντα. Αντιθέτως, λογοκρίνετε σχόλια ανθρώπων που θεωρούν ότι αυτό το σενάριο, αν αληθεύει, γιατί νομίζω ότι είναι μια μπαρούφα ενός ανθρώπου που είναι γενικώς ασταθής, θα αποτελέσει όνειδος για τον Πιερικό. Κρίμα πολύ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλο σαιτ είστε.. Που είδατε λογοκρισία κύριε μου; Μας λέτε ότι υπάρχουν σχόλια περί συγχώνευσης.. ε και; Τι προσπαθείτε να μας πείτε; Να κάνουμε διαλέξεις; Όπως βλέπεται υπάρχουν και σχόλια ασταθή και σχόλια εντελώς κάθετα, που είδατε λοιπόν λογοκρισία; Το PNEWS είναι ένα σαιτ που σας μεταφέρει τις ειδήσης, όπως είναι, με πολλές ματιές. Και απο κάτω ο καθένας έχει το δικαίωμα σε κάποια πλαίσια πάντα να διαφωνήσει η να συμφωνήσει η τίποτα. Εσείς λοιπόν πέρα απο την ειδησεογραφία όπως έχει, γιατί βλέπετε επιπλέον φαντάσματα;

      Διαγραφή
    2. Το λέω γιατί πριν από δύο ώρες έστειλα ένα σχόλιο το οποίο θεωρώ ότι δεν προσέβαλε κανέναν απλά εξέφραζε μια γνώμη και δεν το είδα να το ανεβάζετε. Αν οφείλεται σε τεχνικό ζήτημα (το έστειλα από κινητό) τότε ζητώ συγγνώμη για το "λογοκρίνετε".

      Διαγραφή
  36. Θα το κοιτάξουμε, γίνεται ένας χαμός με τα σχόλια, μετρημένα στα δάκτυλα αυτά που δεν πέρασαν καθώς έθιγαν πρόσωπα και καταστάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΦΙΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΩΣ ΚΥΛΗΣΕ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΩΣΗΜΕΣ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ 50 ΣΧΟΛΙΑ ΡΕΚΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1.Το να βγαίνουν επώνυμα άνθρωποι και να εκθέτουν τις απόψεις πρέπει να τυγχάνει σεβασμου όλων εδώ μέσα.
    2. Ο κόσμος του Πιερικου σίγουρα θέλει την ομάδα πρωταγωνίστρια, όμως με το παρόν στάτους δύσκολα να ξεφύγουμε από αυτή τη στασιμότητα.
    3.Εάν το Αιγίνιο θέλει πραγματικά να κάνει την επανασταση, βάζοντας μπροστά την ομάδα του Πιερικου και συνεπικουρούμενες τις υπόλοιπες ομάδες της Πιερίας, είναι κάτι που δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους.
    3. Το πρότζεκτ της οργάνωσης και της εν γενει λειτουργιας πρέπει να μελετηθεί σοβαρα και να γίνει δελεαστική ούτως ώστε να κάμψει και τις αντιρρήσεις και αυτών που είναι ακόμα διστακτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνήσια λόγια καφετζή.
      Δε ξέρει πόσα θέματα να βάλει στο τραπέζι.
      Βάλε επιτέλους μια τελεία στη θλιβερή σου παρουσία.
      Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

      Διαγραφή
    2. Γνησια λογια ανθρωπου που συχναζει σε γωνιακη πιατσα του παρκου
      Σε εχει παρει χαμπαρι ολοκληρη η Πιερια πλεον φυγε απο εδω μεσα

      Διαγραφή
    3. Μέχρι χθες ήσασταν κολλητές οι δύο πιάτσες.
      Τώρα τι πάθατε;
      Μύγα τσε-τσε σας τσίμπησε;

      Διαγραφή
  39. Δηλαδή σε ότι απαιτήσεις βάλει ο Νιωπας θα τις δεχτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο πολυ απαιτησεις ο Αθανασιαδης λογικα θα βαλει παρα ο Νιωπας

      Διαγραφή
    2. χαχα...σωστός ο φίλος!

      Διαγραφή
  40. Kala re eiste me ta kala sas h na fonaxw ton mpogia na sas mazepsei?
    An o Niopas den endiaferetone na poulisei tis metoxes tou, tha ktupage kampanes?
    Mia spitha anapse o kakomoiros ki egine purkagia!
    Apo auton ton ntoro o Niopas pollaplasiase tin axia tou.
    O Pierikos pantos prepei na kratisei apostaseis apo auton ton pleistiriasmo.
    To nou sas koprites!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μέχρι χθες τον Νιώπα του βρίζατε ότι ιερό και σεβαστό είχε. Σήμερα τον παρακαλάτε για την "σωτηρία". Κάντε μια αυτοκριτική και αναρωτηθείτε αν έχετε προσωπικότητα και μετά γράψτε ως ανώνυμοι. Επειδή είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με πραγματική αγάπη για την ομάδα και δεν είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "οπαδοί" να γέρνουν μία από εδώ και μία από εκεί... Προτείνω στον Νιώπα αν ποτέ αποφασίσει να κάνει κάτι γύρω από τον ΠΙΕΡΙΚΟ και να καθαρίζει την βρώμα του παρελθόντος, μέσα σε αυτούς να βάλει το καφενείο αλλά και τον σύνδεσμο-καφενείο.

    ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ - 50 ΧΡΟΝΙΑ Μ ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=9sySRB9v7wQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μεγας μαγκας ο Νιωπας, χωρίς να πει τίποτε μας έβαλε και μαλώνουμε. Βλέπω τον Νιωπα να γελάει με τα καμώματα μας και μεις να μένουμε με τον πο@λο στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όσοι σχολίασαν εδώ πέρα είναι παραπάνω από αυτούς που πάνε στο γήπεδο του Αιγινίου.Οπότε καλά θα κάνει ο Νιώπας να το προσέξει ιδιαίτερα αυτό το θέμα.Πρέπει να κάνει μια κουβέντα με το κόσμο.Αν επενδύσει στον Πιερικό μαγκιά του.Αλλά θα πρέπει όλοι οι παραμέτροι να είναι υπέρ του ιστορικού Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το καλύτερο θα ήταν να γίνει μια ανεπίσημη γενική συνέλευση κύριοι. Να έρθει να μας καταθέσει τις θέσεις του, τον σκοπό του και τα πιστεύω του γι αυτό που θέλει να κάνει. Χορτάσαμε απο ψέμα και παραμύθι τα προηγούμενα χρόνια με τον "αρχιψεύτη" χασοδίκη και τους αυλικούς του ποντικούς και τυφλοπόντικες.
    ΑΛΗΘΕΙΕΣ τελεία και παύλα.
    Καλή και η σημερινή διοίκηση αλλά έφτασε στο ταβάνι της, μέχρι εκεί είναι και δυστυχώς αυτό δεν αρκεί για την ομάδα που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρεί δυνατούς και "καθαρούς"
    Να βρεθεί μια βιώσιμη και καθαρή λύση για να προχωρήσει η ομάδα και να ξαναγίνει ο σύλλογος που να εμπνέει τον κόσμο και τα νέα παιδιά στην Πιερία. Αυτό το χάλι πρέπει να τελειώνει οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. να γνωρίζετε ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν εδειξε επισημά στοιχεια συνενώσεις και συχωνευσεις όπως θελετε να το πειτε ουτε ο προεδρος βγηκε και ειπε κατι επισήμως ολοι εμεις λεμε και γραφουμε για πραγματα που δεν ισχυουν άλλοι γραφουν ότι θελουν αλλοι τηλεφωνουν και λένε ότι θέλουν σε ανώνυμα τηλέφωνα ο καθένας ότι θελει αυτά δεν είναι σωστα ο επίσημος πιερικος νομιζω δεν δημοσιευσε κατι για το θεμα αφήστε την ομαδα να ολοκληρωσει το πρωταθλημα και νομιζω η διοικηση θα μας καλεσει ολους στην εκαβη για τον απολογισμο της και φυσικα για το μελλον της ομαδας πρεπη να εχουμε λιγο ηπομονη και σταθεροτητα ο πιερικος δεν πεθενει αφήστε λιπον τασχολια και τα τηλεφωνα δεν αρμοζει να γινονται και ένα τελευτεο γιατι όλοι ασχολούνται με τον πιερικο και δεν ασχολούνται με τις άλλες τρις ομαδες της πιεριας αυτό κατι λεει θελετε να γινει κατι κακο ε δεν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!