ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Υπό την επίβλεψη του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του Ζαχαρία Γκούτζαπραγματοποιήθηκε σήμερα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης δοκιμαστικό τεστ με τη συμμετοχή 22 ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση της ομάδας. Η διαδικασία των δοκιμαστικών θα συνεχιστεί Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών 17:00.  

3 σχόλια:

 1. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ:
  Η ενημέρωση του Πιερικού δεν απέκτησε σήμερα όνομα με ένα blog που ειναι φερόμενο ως επισημο του ΣΦΚ.. αλλά πρίν 4 χρόνια, όταν δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα του PierikosNews και πάντα κρατάει ζωνταντή την ενημέρωση και τις εξελίξεις γύρω απο την ομάδα του Πιερικού. Και με την βοήθεια την δικιά σας έφτασε στις 700.000 προβολές.
  Οποτε η έγκυρη ενημέρωση έχει όνομα με την δική σας υπογραφή. Σας ευχαριστούμε.
  PierikosNewsgr

  Στηρίζουμε το PierikosNews
  παιδιά συνεχίστε εχεται την στήριξη όλων των απλών φιλάθλων του Πιερικου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Pierikosnews γράψε αν έχουμε κάποιο όνομα στα υπόψη για μεταγραφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στηρίζουμε το μονο το PierikosNews παιδιά συνεχίστε ολα τα νεα στιν ομαδα η δοικιση κανεις λαθος πρεπει να ξερη μονο το δικοσας σαιτ εχει μονο για πιερικο οχι σε κατη αλο σαιτ που λει και για τις αλες ομαδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!