ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Τελείωσε η Γενική Συνέλευση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην ΕΚΑΒΗ, οπού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, όμως η συνέλευση διεκόπη στις Αρχαιρεσίες εκλογής ανάδειξης νέου Διοικητικού σχήματος, καθως μετα το ναυάγιο της προσπάθειας Μυρωτή, βρέθηκε νεα κίνηση απο γνωστο επιχειρηματία της Κατερινης τον κ.Σεμιρτζίδη Χαράλαμπο οπου όπως ανέφερε στο βημα, ετοιμάζει νεα 15μελης διοίκηση. Το μονο που ζητήθηκε απο τον ιδιο ηταν λίγος χρονος ωστε να ολοκληρώσει τις διαβουλεύσεις και να μαζευτεί η λίστα των ανθρωπων που θα τον πλαισιώσουν. Ετσι το σώμα εγκρίνει ομόφωνα νεα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τις εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 20:30 μ.μ στην Εκάβη.
Πάντως το σωμα άφησε να ευνοηθεί οτι η συγκεκριμενη κινηση που πρόκειτε να παρουσιαστεί την Παρασκευη θα στηριχθεί απο αρκετούς ανθρώπους της συνέλευσης και τον μεχρι τωρα διοικήσεων. Επίσης ειπώθηκαν θέματα εκκαθάρισης με τους Κώστα Παπαδόπουλο(πρώην πρόεδρο ΠΑΕ), Λάζαρο Ντόντη(Νομικός σύμβουλος της πρώην διοίκησης) και Παναγιώτη Αθανασιάδη(πρώην πρόεδρος ΣΦΚ) να ανεβαίνουν στο βήμα ώστε να ενημερώσουν το σώμα για το φλέγον θέμα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Λάζαρο Ντόντη να διαβεβαιώνουν οτι δεν υπήρξε καμια τρικλοποδιά απο κανεναν στην έξελιξη της, ενω η νεα διοίκηση που θα εκλεχθεί θα μπορέσει αμεσα να ξεκινησει τις διαδικασιες εκκαθάρισης, όπως επίσης και σε περίπτωση ανόδου στην Β Εθνική, να μπορεί να εξουσιοδοτήσει έγγραφο οπου θα μπορέσει να δημιουργησει νεα ΠΑΕ (όπως άλλωστε έκαναν οι Ολυμπιακός ΒΟΛΟΥ, Εργοτέλης κλπ).

Ακολουθεί σε λίγο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

8 σχόλια:

  1. Πάλι αρχίσαμε τα πέρσινα ήρθε ένας κύριος ημέρα να πάρει την ομάδα ο οποίος να μιλήσει δεν μπορούσε πρώτα από όλα και μετά μας είπε ότι θα τον βοηθήσουν κάποιοι κύριοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά βαρνας και αθανασουλας εκ τον οποίον ο πρώτος ποτέ δεν είπε ότι θα ασχοληθεί όχι με τον ΠΙΕΡΙΚΟ μόνο αλλά γενικά με το ποδόσφαιρο με τα όσα τράβηξε στην βεροια και ίσως τραβάει ακόμα .Πως εμείς θα δώσουμε την ομάδα έτσι σε κάποιον που δεν ξέρουμε και ποιος μας λέει ότι δεν είναι από πίσω άτομα που να εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πρέπει να βρεθεί ένα σχήμα μέσα από την γενική συνέλευση, η συνέλευση να βάλει τον στόχο, τακτικές γενικές συνελεύσεις για ενημέρωση του σώματος,.Η ομάδας μας πρέπει να προστατευθεί όπως το καταλαβαίνει ο καθένας,..... Μην γίνει ο Πιερικος μας ΟΑΕΔ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν υπάρχει σοβαρότητα στην πρόταση ανάληψης της Διοίκησης όπως ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο τους θα το δούμε την Παρασκευή. Πάντως κι άλλες φορές πεσαμε θύματα τετοιων εξαγγελιων οι οποίες στο τέλος ήταν αέρας κοπανιστος. Μακάρι να ισχύει στην πραγματικότητα αυτή ή πρόταση. (Pierikosnews βγάλε ειδήσεις και ενημέρωσε μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρέπει το pierikosnews να μιλήσει αν μπορεί με τους κύριους βάρνα και αθανασουλα και αν ισχύουν τα λεγόμενα του εκπροσώπου τους ας έρθει να πάρει την ομάδα αν δεν επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του τότε πάνε να μας πάρουν την ομάδα χωρίς να έχουν εγγυήσεις για το αύριο του συλλόγου αν αναλάβουν αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορειτε να μαθετε αν αυτά που ειπε ο κυριος ισχυουν στην πραγματικοτητα η χρησιμοποιουν τα ονόματα για να παρουν την ομαδα καποιοι που δεν εχουν μια δεκαρα στην τσεπη και βαζουν μπροστα αυτά τα δυο ονόματα τον Βαρνα και τον Αθανασουλα μπορειτε να το διασταυρώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοια που τράβηξαμε τα προηγούμενα καλοκαιρια, τώρα είμαστε δύσπιστοι σε κάθε πρόταση. Μακάρι να τελειώσουμε την Παρασκευή και να βρει ή ομάδα ή ην ηρεμία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι οι επιχειρηματιες της Κατερίνης δεν βοηθουν με ένα λιθαρακι την ομαδα της περιοχης τους τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς θα είναι μια κινηση σωτηριας της ομαδας αλλαθα νιωθουν και ικανοποιηση που μπορεσαν ως επιχειρήσεις να κρατησουν ζωντανη την ομαδα που εγραψε χρυσες σελιδες. Μια ομαδα επιχειρηματιων να στηριξουν την προσπαθεια και ο κοσμος θα τους στηριξει με τον τροπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 15-20 ΑΤΟΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!